Şimdi Ara

Cabalda Macro?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar üyeliğimi yeni aldığımdan dolayı premium alamadım dün. Bu c.tesi alcam premium. Premiumu alana kadar lvl kascam az bişey. Premium aldıktan sonra macro kurup traininglere bırakcam charı.

Guildden sorduğumda dual trance olursan level falan dinlemez herkesi kesersin dedilerde

Macro kursam ban falan yermiyim? Dün birini gördüm traininglerde full sword kasıyodu sabah baktım aynı skill akşam baktım aynı skill aynı yerde

• Ekliyim...

Kesinlikle bot kurmicam sadece basit bir macro programıyla klavyeden sadece 1 e basmasını sağlıycam
  • Cabalda hiçbir şekilde macro v.s. arkaplan programları çalışmaz zaten dummielerde skill kasmak için buna gerek yok.

Oyunu window moda al, dummie'ye tikla, kullanicagin skile basili tut, elini çekmeden mouse ile masaüstünde baska biyere tikla, bundan sonra elini tustan çeksende skilin cool time'i bittiginde yeniden bastigini göriceksin.

skill kasarken önemli olan en kisa sürede çok fazla skill kullanmaktir, o yüzden cool time'i en kisa olan bi skili seç, lvlini 9 a getir çünkü lvl 1 bir skilin cool time'i lvl 9'a kadar kisalir lvl 9 dan sonra uzamaya baslar yeni en kisa süre lvl 9 da elde edilir.
  • Bizde yokki premium olsa sole guzel pre de sabaha kadar skill kassam

mesala 1. skillemi kasacaksın klawyede 1 in ustune bozuk para vs birsey koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi call of -- 31 Mart 2008; 13:53:15 >
  • Bu arada macro ve benzeri hakında konu acmak yasakmıs
  • Bot satan sitenin reklamı yapılıyor ama bu tür konular yasak.Ne kadar mantıklı bir düşünce...
  • quote:

Orjinalden alıntı: call of

Bizde yokki premium olsa sole guzel pre de sabaha kadar skill kassam

Ben Mu Online kasarken mousenin arasına Eshot Öğrenci Kimlik Kartı , Kentkart sokuyordum ya da bantla mauseyi bantlıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lquayl

quote:

Orjinalden alıntı: call of

Bizde yokki premium olsa sole guzel pre de sabaha kadar skill kassam

Ben Mu Online kasarken mousenin arasına Eshot Öğrenci Kimlik Kartı , Kentkart sokuyordum ya da bantla mauseyi bantlıyordum.

aynen ben de kağıt falan sıkıştırıyordum

• Ben direk Visual basicle kendi kendine durmadan 1-2-3 tuşlarına basan bi program yapmayı düşünüyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircik06

Ben direk Visual basicle kendi kendine durmadan 1-2-3 tuşlarına basan bi program yapmayı düşünüyom

Çalışmıyor emin ol. İlk ve tek zekinin kendin olduğunu düşünmedin sanırım. 100.000 e yakın insan oynuyor bu oyunu, %30 u en az denemiştir. Bırak senin yapacağın programı, logitech G15 klavyenin "G" tuşlarını dahi kullanamıyorsun, eğer tuşlar 1 den fazla tuşun işlevini görecek şekilde programlandıysa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.