Şimdi Ara

Cabal Online ile ilgili sorularım olacak:(lutfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben forumada cabal online 'a da yeni üye oldum size iki tane sorum var yardım ederseniz çok sevinirim :

1.Size göre en iyi char türü hangisi?
    2.Oyun'un türü nedir?(yani hangi oyuna benziyor?)

bu sorulara cevap verirseniz çok sevinirim

• bunu su an soylemek cok guc cun ku kimse tam anlamıyla charları denemis deil zaman la mutlaka bu sorular cevap bulacak tır ama ben dahil herkes su an test edio ve yuksek lvl olmadan test ettim diyemessin ama sağlam olmak istiyom diyorsan force shield yada warrior bu iki char arasında karar kıl
    oyunun turu mmorpg
  • Force Shielderı tavsiye ederim.
    Diğer sınıflar bi canavardan 14 damage alıyorsa Force shielder aynı canavardan 1-2 damage alıyor.
    ((((Bütün sınıfları aynı level kabul ediyoruz))((örneğin level 6---ben öyle denedim))
    Edit://Warrioru denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LITHIUM -- 9 Temmuz 2006; 9:52:15 >
  • oyunun türü mmorpg yani knight online wow(item düşür pvp yap 60 dan sonra şunu yap bunu yap) tarzı bir oyun 1. soruna cvp veremicem bende daha test ediorum
  • lvl cap 150 olcak arkadaşlar ondan dolayı lvl 60 biraz ezik kalıo bu oyunda:)

1. soruna cewap ise eğer ışıklı mışıklı şeyleri sewiosan we hareket hastasıysan force shilde ol bence.
    Ama ben nedense okçudan vazgeçemiorum:)
  • beyler ben apply for beta yazan yerden herseyi doldurark uye oldum ama oynua giriyorum kullanıcı adı ve şifresini yazıyorum girmio neden? aktive flnda ettim
  • dostum open beta icin acces aldın open beta ayın 21 de acılıyor şimdi giremessin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya biraz gezin dolaşın artık bu soruyu duydukça kusasım gelio:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: @_@

dostum open beta icin acces aldın open beta ayın 21 de acılıyor şimdi giremessin

Şuanda oynamam imkansız mı???
  • kardes yarın tahminimce tüm charlar silinecek betada kapanacak oyunun nezaman açıldığını bilmiyom açıldığında herkes yeni üyelik alıp en baştan başlayacak girsen bile bişii anlayamazzsın. bence boşuna zaman kaybedersin
  • yaw aktive kodu nerden alabiliriz
  • ben bu oyunu indirdim ama acc alamıyorum

bana birisi acc alabilirmi

e- mail: small_disaster@hotmail.com

• birisi yardım etsin lutfen
  • Oyun şimdiye kadar oynadığım oyunlardan en iyisi diyebilirim ilk karakterim kendi tipimi buldum valla iki elli blader hem buyu hem sword sonracıma bütün questler bitti en az ben deyim 150 sen de 200 quest bitti bladecilere bi kıyağım olur 75 k dan onlara bonuslu silahlar yapabilirim en az shadowsteelden başlıyo
    oraium falan filan tipleri var onlar level 60 sonrası için sanırım skillerim sword expert magic regular :D
    msn adresim: zwanxante@gmail.com
  • arkadaslar ben biraz dikkatli baktim ben warior kasiyordum wariorlarda dexi biraz kasınca def yükseliyo.ayrica wariorlarin hpsi yakin savaşcı oldugundan dolayı hpsi biraz daha falza.ama sunuda sölemem gerek ben warioru ilk acınca lvl 7 yapana kadar 1 saat gecti ama archer actim 15 dk icinde lvl 8 yaptim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.