Şimdi Ara

Cabal Online Alt Bolumu Istıyoruz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar orda koskaca cabal topici var demeyin Cunku adminler 45 sayfalık bır konuyu okuyarak zaman kaybetceklerini dusunmem

Evet dedıgım Gıbı Bızde aynen Sro,KO o ble Olmazsa WoW Gibi bir alt bolum ıstıyoruz.Neden dersenız Cabal f2p oldu ılgı oakdar arttıkı 45 sayfalık bır topıc ve bolca cabal konusu oraya cıktı.

Item alım satım ısleri vs gibi topiclerı acabılcegımız bır Bolum ıstıyoruz !

• Evet bende yeni bir cabal online oyuncusu olark bende istiyorum
  • iyide burda acilan konulara baktim zaten 45 sayfalık konuda hepsi yazılmıs, dikkat ettiyseniz surekli nasıl acc alırım, oyun nerden iniyor, yok su guild bu guild, diye topicler acilmis yararlı cabal topiclerini toplasan 2 yi geçmez (guideler falan), 2 tane topic icinde alt forum acilacagini zannetmem, onun yerine o 45 sayfalık konuda odaklansanız sizin icin cok daha yararlı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

iyide burda acilan konulara baktim zaten 45 sayfalık konuda hepsi yazılmıs, dikkat ettiyseniz surekli nasıl acc alırım, oyun nerden iniyor, yok su guild bu guild, diye topicler acilmis yararlı cabal topiclerini toplasan 2 yi geçmez (guideler falan), 2 tane topic icinde alt forum acilacagini zannetmem, onun yerine o 45 sayfalık konuda odaklansanız sizin icin cok daha yararlı olur.

orası çorba gibi olmuş ya
  • bence de alt konu açılmasına gerek yok hem çoğu kişi görücek oyunu internet kafelere ordanda çocukların eline düşücek bu oyunun da dierleri gibi olmasını istemem şahsen
  • Oyun şu an İnternet kafelerde var ve bu yüzden çocukların eline ölede düşecek bölede 2.cisi türkiyede sadece dh forumu yok cabalın alt konulu yapan bir kaç forum var
  • Evet AçıLması iyi Olur ve NightKiss Haklı , ßir Sürü Kafe Var ve oyunu gören çocuklar Hoşlanıp ßaşlıyorlar (:

Yâni alt Forum olup OLmamasının ßir artış Getireceğine inanmıyorum Okuyacak oLanlar Bu Topicleride Okur.

SaygıLarımLa :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim cp forumu 100e yakın alt konu yapmıyorlar
  • cabal forumu açılsın diye DH yöneticisi mewluth'e 1 hafta önce mail attım ama hala cevap gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 27 Haziran 2007; 11:26:14 >
  • cabal oynamıyorum ama bu kadar çok cabal konusu görmek sinirimi bozuyor açılsın açılsın
  • Bosuna Diger oyunlar bolumunu Kırletıyoruz. Kendımıze Bi alt bolum acında Gidelim buralardan
  • eger açarsanız sonunda ne olacagını iyi bir mmorpg fanlarını oldugunuz için biliyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

eger açarsanız sonunda ne olacagını iyi bir mmorpg fanlarını oldugunuz için biliyorsunuz

Biz forum acmasakta dahi bu oyunun sonu ne olacagı belli. Bız Sırf Alt Forum actıgımız ıcın bu oyun degismez /
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaFiFTeN_ArıZaLı

quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

eger açarsanız sonunda ne olacagını iyi bir mmorpg fanlarını oldugunuz için biliyorsunuz

Biz forum acmasakta dahi bu oyunun sonu ne olacagı belli. Bız Sırf Alt Forum actıgımız ıcın bu oyun degismez /

açilirsa dahada kötüye gider artik silkroadin serverlari gibi olur gören girer gören girer

• Ya şöyle birşey olsa anlarım.Bir forum açılır, üyeliklerde dikkât edilir, sadece belli üyeler alınır.O zaman oyuna belirli seviyedeki kişiler girer.Ama diğer oyunlar, Cabal online alt forumu farketmez.Ko,sro,hero vsden sıkılan alt başlıklarda birşey göremeyince diğer oyunlara bakar zaten.
  • Bu arada oyun acıldı duyurulur
  • dunyadaki tek cabal forumu bu değil
    dunyadaki butun noob dedigimiz 5k cilar da sadece turkiyeden cikmiyor
    bu sekilde saklayamazsiniz oyunu :)
    alt baslik olunca en azindan hersey duzenli olur
    suanda diger oyunlar alt basligi corbaya donmus durumda cabal basliklari yuzunden
    baslik acmayalim demiyorum ama dh yoneticileri cabalonline adinda bir alt forum acmazlarsa yakin zamanda diger oyunlar alt forumu cabal basliklarindan gecilmeyecek
  • arkadaşlar lafımı geri alıyorum ve bizim mahallede bulunan internet cafenin tüm bilgisayarların cabal kurulmuş oyun artık çocukların eline düştü alt konu açılsada açılmasada bişe değişmez

ama bir düşüncem var oda bilgisayarlara girip internet cafedeki cabal dosyalarından 1 ini silmek bu şekilde işi kökünden hallederim ama yemiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

dunyadaki tek cabal forumu bu değil
    dunyadaki butun noob dedigimiz 5k cilar da sadece turkiyeden cikmiyor
    bu sekilde saklayamazsiniz oyunu :)
    alt baslik olunca en azindan hersey duzenli olur
    suanda diger oyunlar alt basligi corbaya donmus durumda cabal basliklari yuzunden
    baslik acmayalim demiyorum ama dh yoneticileri cabalonline adinda bir alt forum acmazlarsa yakin zamanda diger oyunlar alt forumu cabal basliklarindan gecilmeyecek

ewt aynı öyle diğer oyunlar forumu şu an nerdeyse cabal online ı konuşuyor alt konu ile hiç olmassa diğer oyunlara yer açılmış olur...
    DH yöneticileri düzen istiyoruz

• Diğer oyunlar başlığı cabal online başlığına döndü Alt forum açında diğer oyunlar bölümü bizden kurtulsun.Rahatlayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.