Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: disast3r

Force Archerlar hakkında sizlere kısa bi bilgi vereyim.

Bi Force Archer olarak oyundaki en iyi karakterlerden biri diyebilirim.Core Teknolojisini kullanan 3 karakterden biridir.

Kısaca Bilgiler :

Skill Class : Magic
    ?nemli Stat : INT (Yan olarak Dex)

Skiller Hakkında Bilgi :

ilk başta Sword skillerini Apprentice e getirmenizi tavsiye ederim.B?ylece Dash i a?abilirsiniz.Bu skill bosslardan ve d?şmanlardan daha rahat ka?abilmenizi sağlayacaktır.Sword u kasmak i?inse Eğer Port Lux a gidebiliosanız ordaki instructor dan Magic to Sword u alarak kasabilirsiniz yada elinizde one handed yada dual bi şekilde alıp kasabilirsiniz.

Magic Skillerine gelince.Magic Blast ve geri kalan t?revlerini almanızı tavsiye ederim.Bide ondan ?nce olan Explosion Shot gibi olanları alın.Buff skillerini alın debufflar pek işe yaramıyor.Bitanede Elemental skill almanız gerek.Bu skilli Auranıza g?re se?menizi tavsiye ederim.Damage meselesi değişkenlik yapar.

Mekan (Town) :

Mekanınız sizin Green Despair ve Instructorunuz Kallua dır.Aramid e kadar olan zırhlarınızda Green Despair de bulunmaktadır.Instructor Kallua da t?m skilleriniz bulunmaktadır.

Skill Bar :

Dizilim tamamen size kalmış bişiidir.4 sıra vardır.1. Sıraya magic attack skillerini koyun.En sona mana koyun.0 a HP pot.Arasına Battle Aura. 9 a combo 8 ve 7 ye twin gunner ve skillini koyun.6 ya dash 5 - 2 arası attack skilleri olarak sıra ile Shadow Shot - Critical Shot -(herhangi bi g??l? skill)-Poison arrow , 1 ede fade step i yada normal attack i (Twin gunner icin) koyun.

2.sıra sword attack koyacaksınız gerisini aynı bi?imde dizebilirsiniz.

3. sıra buff barıdır.T?m buff - aura - battle ve ok ?ıkarma skillini buraya dizin.

4. ye ise oturma selamlama dans gibi seyleri koyabilirsiniz.

PK ve PVP info

Daima En iyi zırhlarınızı giyin.Y?z?k olarak sage (INT) ve Champion (karışık) Kolye olarak (DEX) Epaulet olarak ta Sage yada Guard giyin.

Combonuzu iyi kullanın.Kolaylık i?in skill cool s?relerini iyi ayarlayın.Daima gerilerde durun ??nk? siz ok?usunuz.Diğerleri savaşırken siz okunuzla son darbenizi indirebilirsiniz.

Alıntıdır.Emeğe Saygı.

Arkadaşım TEşeşkkür Ederim Ama Sword Kısmını Cozemedim Archerler Ok Kullanmıyormu Neden Sword Almamız Lazım ?

• Nod32-Mcafee Problemi
    Cabal Online setupunu internetten indirdikten sonra bilgisayarınızda nod32 yada mcafee varsa bu programları kapatın yada setupdan sonra virus program panelinden nod32 ve mcafee izin verilen listesine cabal.exe'yi ekleyin. Bazı durumlarda nod32 cabal.exe'yi silmekte ve bu yüzden oyunu oynayamamaktasınız. Eğer bu işlemleri yapmadıysanız çoktan nod32 exe dosyasını silmişse lütfenwww.cabalonline.gen.tr/cabal.rar adresinden exeyi indiriniz.

Nod32 çözümü böyleymiş.Belki yardımcı olabilir.Alıntıdır.
  • En iyisi hepimiz bir araya toplanıp aynı anda kasalım, tabi dünyanın diğer tarfındakilerden bize yer kalırsa..
  • @seni_gördüm adam zaten apprentice e getirin demiş ki bu da zaten 1 kaç saatte halledilebilir.Dash skillini açmak için gerekli oda.Yani istersen açmayabilirsin ama bosslardan kaçarken hızlı koşma işine yarayabilir.(sanırım ko daki sprint skilli gibi birşey)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Montage

En iyisi hepimiz bir araya toplanıp aynı anda kasalım, tabi dünyanın diğer tarfındakilerden bize yer kalırsa..

Marsta kasalım hep beraber.Hazır arkadaşın guildide var bütün dh kasarız işte =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 19 Haziran 2007; 23:19:14 >
  • quote:

Nod32-Mcafee Problemi
    Cabal Online setupunu internetten indirdikten sonra bilgisayarınızda nod32 yada mcafee varsa bu programları kapatın yada setupdan sonra virus program panelinden nod32 ve mcafee izin verilen listesine cabal.exe'yi ekleyin. Bazı durumlarda nod32 cabal.exe'yi silmekte ve bu yüzden oyunu oynayamamaktasınız. Eğer bu işlemleri yapmadıysanız çoktan nod32 exe dosyasını silmişse lütfenwww.cabalonline.gen.tr/cabal.rar adresinden exeyi indiriniz.

Nod32 çözümü böyleymiş.Belki yardımcı olabilir.Alıntıdır.

ben onu sormamıştım yinede saol bide aynısını bende yazmıştım 2sayfa geride falan

benim sölemek istedigim oyunu yüklerken nod32 yi kapadım giriyodu şimdi nod32 yi açtm girerken bir sorun olur mu ? yine silerme emek istemiştim? böyle yapan warmı ve giriyor mu sorunsuz ?

• millet hangi serverda olcanız ve hangi ırk bide bırı oyundaki karakterleri fln yazarsa bıras acıkLarsa oyun basLamadan ii oLur
  • quote:

@seni_gördüm adam zaten apprentice e getirin demiş ki bu da zaten 1 kaç saatte halledilebilir.Dash skillini açmak için gerekli oda.Yani istersen açmayabilirsin ama bosslardan kaçarken hızlı koşma işine yarayabilir.(sanırım ko daki sprint skilli gibi birşey)

Saol Arkadaşım Skil Sistemi Oynadıgım Oyunlardan Farklı Oldugu İcin Karıstırdım Ondna Dolayı Yani Dash Skilli İicin O lazım yani Oke Saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

millet hangi serverda olcanız ve hangi ırk bide bırı oyundaki karakterleri fln yazarsa bıras acıkLarsa oyun basLamadan ii oLur

araştır sana yine gelen geçen kafası esiyo soruyo ya kendi sitesinde bile yaıyo gelmişin buraya soruyon

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Montage

En iyisi hepimiz bir araya toplanıp aynı anda kasalım, tabi dünyanın diğer tarfındakilerden bize yer kalırsa..

Marsta kasalım hep beraber.Hazır arkadaşın guildide var bütün dh kasarız işte =)

daha yok 40 lwl olup rank-up questini yapınca olucak allahın izniyle

• Bu arada Marsta The End guildi kurulucak ha ıste Kurallar

- Lvl onemlı Degıl Onemlı olan ınsan olmak
    -Kufur yasak
    -95 lvl olunca Capella secılıcek
    - Ayrıca Clan ıcı alım satım yasaktır

Sanırm sımdılık bukadar basvurular ıcın bana ve yok yok a Pm atabılırsınız 24 saat online msn hızmetımız vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 19 Haziran 2007; 23:31:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaFiFTeN_ArıZaLı

Bu arada Marsta The End guildi kurulucak ha ıste Kurallar

- Lvl onemlı Degıl Onemlı olan ınsan olmak
    -Kufur yasak
    -95 lvl olunca Capella secılıcek

Sanırm sımdılık bukadar basvurular ıcın bana ve yok yok a Pm atabılırsınız 24 saat online msn hızmetımız vardır

aynı zmn da clan içi alım satım yasaktır yardım olması gerekiyor

• az kaldı az..
  • yaw tam olarak 12 den sonra girebilicez mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

yaw tam olarak 12 den sonra girebilicez mi

Amerika saatine göre açılcak galba Sabaha kadar beklicez
  • En son açılan server hangisi Mars mı Mercury mi ??
  • Mercury
  • Suan indirdiğimiz client free serverler içinde geçerli değilmi, kesin bir bilginiz varmı ?
  • mercury
  • Yani şimdi Tam olarak Sabah Oyuna girebilicez mi biri şu manyaq oyunun forum sitesine bi topic açıp yazsında gmlerden biri tam olarak bize bilgi verirler yani saf saf sabaha kadar beklemek istemiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.