Şimdi Ara

CA ve PA nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda görüyorum oyuncunun CA'sı şu kadar PA'sı şu kadar diye.Bunlar ne anlama geliyor ve bunlara nasıl bakabiliyoruz buna göremi oyuncu almak gerekiyor?

• Genie Scout diye bir program var.Bu programda oyuncuların CA(current ability-o anki sahip olduğu yetenek) ve PA'sı(potencial ability-gelecekte sahip olacağı yetenek) gösteriliyor.
  • A: Ability (Yetenek)
    C: Current (Şu Anki)
    p: Potential (Gelecekteki)

CA: Şu anki yetenek seviyesi
    PA : Forma şansı bulursa ve iyi oynarsa iyi bir antreman programına tabi olursa gelecekte yüklebileceği yetenek seviyesi

bu ability olayı belli bir yaş üstündeki futbolcular için sabittir (yani değişmez demek istemiyorum belli yaştan sonraki futbolcularda gelişiyor ama sabitten kastım gourcuff misal hep CA 158 felan başlar PA sıda 185 olur gelecekte ama altyapıdan yetişen futbolcular için her oyun başlatıldığında o oyuna has değişken oluyor.ayrıca ilerleyen yıllarda altyapılardan çıkan yeni futbolcular oluyor onların çok yüksek PA'lıları oluyor.

bunları bulmak için FM GENİE SCOUT kullanacaksın.(ask to google).dikkat etmen gereken hususlar ayarlardan compress save games(kayıtlı oyunu sıkıştır) özelliğini unselect yapacaksın yani tikli olmayacak o özellik daha sonra fm genie scout'u çalıştırıp kayıtlı oyununu load edeceksin orada arama kısımları var oradan istediğine ulaşacaksın.

aslına bakarsan hilenin en önde gidenidir bu scout olayı ama sen kendini çok geniş bir gözlemci ağı kurmuşsun ve her kıtadan hatta her ülkeden feeder takımın varmıs ve o vesileyle buluyormuş gibi kandırabilirsin :)

PA'sı 170 hatta 180 üstü 5-6 adam topla takıma düzenli oynat CA'ları 150 civarına çıksın hem büyük başarılar hem büyük paralar seni bekler.hadi kolay gelsin :)

• tamamdır çok sağolun cevaplarınız için hile olarak bakmıyorum bende Milan'ı yönetiyorum zaten dünya çapında kulüp en iyi scout larıda aldım e o kadar olsun:) Hem genç yeteneklere ihtiyaç çok var.Takım ihtiyar heyeti gibi:)
  • CA : Şimdiki yetenegi
    PA : Gelecekteki yetenegi

Tabi oyuncu oynayarak ve iyi antreman yaparak gelişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxes

Forumda görüyorum oyuncunun CA'sı şu kadar PA'sı şu kadar diye.Bunlar ne anlama geliyor ve bunlara nasıl bakabiliyoruz buna göremi oyuncu almak gerekiyor?

Hile programlarında sık sık rastlarsın Ca ve PA'ya. Genelde "hile yapıyorum ama 3-4 maç sonra özellikler eskisinden kötü oluyor" diye yapılan şikayetlerin sebebi CA ve Pa'ların aynı oranda arttırılmamasıdır.
  • Arkadaşlar takıma scout alırken scoutun en önemli özelliği genç oyuncu potansiyeli kavraması değilmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu a m maddesi nedir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Arkadaşlar takıma scout alırken scoutun en önemli özelliği genç oyuncu potansiyeli kavraması değilmi?

2side önemli aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Arkadaşlar takıma scout alırken scoutun en önemli özelliği genç oyuncu potansiyeli kavraması değilmi?

2side önemli aslında.

evet ikisi de çok önemli
  • CA=Current Ability:Oyuncunun Şu an ki yeteneği
    PA=Potantial Ability:Oyun gelecekte olabileceği yeteneği.
    PA oynamasıyla ve iyi antreman yaparak o yeteneğe ulaşabilir.

Silverlight7:İkiside önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.