Şimdi Ara

CA MODÜLÜ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
66.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben okkalı bir para ödeyerek FHD 82 Ekran GRUNDIG 32 -130 FHD 100 HZ. Tv aldım...Eve geldi.Kuruldu, Çalışıyor. Ancaaakkk...HD yayın almıyor..HD kanallara geldiğimde siyah ekranda beyaz kare içinde .CA Modülü yoktur yazıyor..Şİmdi ben bu tv da HD yayın izlemek için mutlaka D SMART abonesi olup CA modülü satın almak zorundamıyım ? Bunun başka bir yolu yokmu ?..KENDİMİ ALDATILMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM...HD yayın almıyorsam ben bu parayı niye verdim..?..Çok daha ucuz TV lar piyasada mevcut..Bilen arkadaşlarım yazarlarsa okuyalım...Saygılarımla..

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • Yapay Zekanın Yanıtı

CA Modülü Nedir?

CA modülü (Conditional Access Module), dijital yayın platformlarından şifreli içeriklere erişmenizi sağlayan küçük bir elektronik cihazdır. "CA modulü nedir?" diye merak ediyorsan, kısaca dijital televizyon sinyallerini şifreleyen ve bu sinyallerin şifresini çözerek televizyonuna ulaştıran bir aracı olarak düşünebilirsin.

CA Modülünün İşlevi

CA modülü, televizyonun içine takılan bir cihazdır. Yayıncılar, yayınladıkları içerikleri şifreler ve bu şifrelemeyi çözme yetkisi sadece CA modülüne verilir. Bu sayede, abone olmayan kullanıcıların şifreli içeriklere erişmesi engellenir.

CA Modülü ve TV

CA modülü genellikle "CA modul" veya "TV CA modülü" olarak da bilinir. Televizyonun içine yerleştirilir ve televizyonun anten veya uydu alıcısı aracılığıyla aldığı sinyallere erişim sağlar. CA modülü takılı olmadığında, şifreli içerikler "CA modülü takılı değil" hatası ile görüntülenmez.

CA Modülü Kullanmanın Avantajları

• Şifreli içeriklere erişim sağlar.
    • Harici bir alıcı gerektirmez, doğrudan televizyona takılır.
    • Birden fazla televizyonda kullanılabilir.
    • Yazılım güncellemeleri ile yeni özelliklere kavuşabilir.

CA modülü, şifreli içerikleri televizyonunda izlemek için kullanabileceğin kullanışlı bir cihazdır. Kolay kurulumu ve çok yönlülüğü ile dijital yayın deneyimini iyileştirmeye yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Taşkafa kullanıdığın recevier HD mi? onu belirtirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forza Kartal -- 26 Kasım 2011; 11:35:55 >

PANASONİC TXP42GW20E NEO PLAZMA
  • ca ya sadece kart,
    ci ye modül takılıyor.
    sende modül girişi var sa dsmart kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar aldığım TV GRUNDIG 32 - 130 FHD 100 HZ S LED Tv ALL İN ONE...Kayıt yapıyor, wireless intermete bağlanıyor v.s.. Kendi içinde HD receiveri var..Sadece arkasında kart yuvası var.D..SMART almak zorundamıyım ? TRT HD yayın çok nefis ve muhteşem kalitede izliyorum...Başka SEÇENEK YOKMU?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Kasım 2011; 21:48:12 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar aldığım TV GRUNDIG 32 - 130 FHD 100 HZ S LED Tv ALL İN ONE...Kayıt yapıyor, wireless intermete bağlanıyor v.s.. Kendi içinde HD receiveri var..Sadece arkasında kart yuvası var.D..SMART almak zorundamıyım ? TRT HD yayın çok nefis ve muhteşem kalitede izliyorum...Başka SEÇENEK YOKMU?..

Tamam Taşkafa işte TRT HD ATV HD ve Ahaber HD bunlar ücretsiz HD kanallar TV sadece bunları gösterir herhangi bir platforma üye değilsen diğerlerini izlemek istiyorsan ücret vermek zorundasın bunda TV nin suçu yok.
    Bende Panasonic TX P42GW 20E var Dahili Hd tuner içinde bende sadece yukarıda saydığım kanalları izleyebiliyorum geri kalanı cebe bakıyor....

PANASONİC TXP42GW20E NEO PLAZMA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda HR-V mi ? Yoksa..?
    2 yıl önce açıldı
    PWM'nin olayı nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.