Şimdi Ara

c6 yazılımı farklı 2 tane bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk çıktığından beri c6 yazılımını kurdum. tabi 2 tane bug keşfettim.

1- günde 200 mesaj gönderen birisiyim. bazı mesajları gönderirken gönder tuşuna basınca gitmediğini görüyorum. bu mesajlara 2 şey oluyor.
    a) taslaklara kaydediliyor
    b) hiç göndermemiş gibi oluyor.

2- mesajlarda siz ne kadar türkçe karakter kullanırsanız kullanın sizde türkçe karakter gözüktüğü halde mesajı alan kişide gözükmüyor. yani "ş" "s" oluyor "ı" "i" oluyor.

bunları ingilizcesi olan biri pnht'ye yazarsa bizim için faydalı olur diye düşündüm. ya da yazılımdan anlayan arkadaşlar bu sorunu halledebilir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 4 Eylül 2010; 0:40:58 >

• 2. sorun bendede var ama üstüne gitmedim pek
  • şimdi kendi kendime mesaj attım öyle birşey yok.Mesajların içindeki ayarlarda karakter kodlaması tam destek ayarlayın
     c6 yazılımı farklı 2 tane bug
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

ilk çıktığından beri c6 yazılımını kurdum. tabi 2 tane bug keşfettim.

1- günde 200 mesaj gönderen birisiyim. bazı mesajları gönderirken gönder tuşuna basınca gitmediğini görüyorum. bu mesajlara 2 şey oluyor.
    a) taslaklara kaydediliyor
    b) hiç göndermemiş gibi oluyor.

2- mesajlarda siz ne kadar türkçe karakter kullanırsanız kullanın sizde türkçe karakter gözüktüğü halde mesajı alan kişide gözükmüyor. yani "ş" "s" oluyor "ı" "i" oluyor.

bunları ingilizcesi olan biri pnht'ye yazarsa bizim için faydalı olur diye düşündüm. ya da yazılımdan anlayan arkadaşlar bu sorunu halledebilir umarım

2. durum için: mesaj>ayarlar>mesaj ayarları>karakter desteği>tam destek seçerseniz sorununuz çözülecektir(teli ingilizce kullandığım için çevirip yazdım türkçe menüde harfi harfine yazdığım yol olmayabilir.)

• Mesajın taslağa atılma sorunu bende de var sinirimi bozuyor açıkçası. Göndere basıp hemen noya basınca arka planda göndermiyor taslağa atıyor.
  • @techaddict

@timerider

teşekkür ederim.

@crazy_boy_28

evet sorun çok sinir bozucu
  • gönderdiğiniz kişinin telefonu türkçe karakterleri tam anlamıyla desteklemediği için "ğ" "g" ye "i"ler "ı" ya dönüşüyor olamaz mı ? v51 de karakter desteğini tam destek yapınca atıyorum başlamak yazacaksınız ş ile, bir mesaj için olan üst limit 160 karakter sayısında bariz bir düşme oluyordu içinde türkçe karakterler geçen bir kaç kelime yazıp denemekte fayda var yazdığınız harf sayısı ile kalan harf sayısı tutuyor mu bende tutmadı indirgenmiş desteği kullanıyorum o sorun olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 4 Eylül 2010; 15:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

gönderdiğiniz kişinin telefonu türkçe karakterleri tam anlamıyla desteklemediği için "ğ" "g" ye "i"ler "ı" ya dönüşüyor olamaz mı ? v51 de karakter desteğini tam destek yapınca atıyorum başlamak yazacaksınız ş ile, bir mesaj için olan üst limit 160 karakter sayısında bariz bir düşme oluyordu içinde türkçe karakterler geçen bir kaç kelime yazıp denemekte fayda var yazdığınız harf sayısı ile kalan harf sayısı tutuyor mu bende tutmadı indirgenmiş desteği kullanıyorum o sorun olmuyor...

olamaz çünkü gönderdiğim telefon da 5800
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.