Şimdi Ara

***C6/N97 FİRMWARE 5800/5530 İNDİR RESİMLİ , VİDEO ANLATIM KURULUM *** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
745
Cevap
1
Favori
64.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr.halil

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

VALLA SÖYLEMEK ZORUNDAYIM BAŞTAKİ KURULUMLARI FLN YAPMAYA ÇALIŞTIM AMa YOK ABİ OLMUYOR o jaf mıdır her ne şeyimse kurulmuyor hata verip duruyor windovs7 lemi uyumlu degil nedir. yapmadım 1 saattir ugraşıyom . nasıl ettiniz anlamadımki .hiç uğraşasım kalmadı.

http://www.4shared.com/file/u1o4vpsW/JAF_For_WIN7.html
    bunu indir ben bunu kullanıyorum windows 7 var bende de.

0. Kurduğun herşeyi kaldır.
    1. Ovi Suite son sürümünü nokia dan indir.
    2. Yukardaki linki verdiğimi kur.
    3. Ovi Suite i kur.
    4. Bilgisayarını baştan başlat.
    5. Jaf Emu yu windows xp uyumluluk modunda ve yönetici yetkisi ile çalıştır.

Bu şekilde sorun filan olmaz Jaf da.

yok abim ya bende var heralde bir mallık. lanet şeyi kuramadım . kurarken tam ortsında 'callclassinstaller(registerdevice)hatası veriyor basıyorum. sonra main failure diyor. sonra kurum devam edip bitiyor. masaüstündeki launca tıkladıgımda P-key dongle not detected. lütfen dongle ı aktive edin diyor ve kapanıyor . sizleride meşgul ettik ama bariz bir yanlışımmı var dır diye yazayım dedim...

o hatalari vermesi dogal animasyonlu anlatimdan o kadar gösterdik bide

jaf.i direkt acmicaksin emulatoru acacaksin

• 5530 v31 orjinal firmware yi aradim ama bulamadim bilen bi yardim ederse çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

5530 v31 orjinal firmware yi aradim ama bulamadim bilen bi yardim ederse çok sevinirim

Navifirm programıyla indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Orijinalden alıntı: pandorria

Tuş ışıklarıyla sorun yaşayanlar için pnht forumda gezerken birşey buldum belki işinize yarayabilir LİNK

Bu linkte ne anlatılmış tuş ışıkları tamamen devre dışı olup yanmayacakmı yoksa özellikleri devre dışı olup sürekli yanacak mı_?

Yokmu Bilen_?

• quote:

quote:

quote:

Tuş ışıklarıyla sorun yaşayanlar için pnht forumda gezerken birşey buldum belki işinize yarayabilir LİNK

Bu linkte ne anlatılmış tuş ışıkları tamamen devre dışı olup yanmayacakmı yoksa özellikleri devre dışı olup sürekli yanacak mı_?

Yokmu Bilen_?

Tuş ışıkları tamamen devre dışı olup yanmayacak demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

quote:

quote:

quote:

Yokmu Bilen_?

Tuş ışıkları tamamen devre dışı olup yanmayacak demek.

normal halde biri yanıyor biri yanmıyor ama yinede ışık var orada hiç yanmazsa özelliği ne ki?
    Boşver kalsın :D

• ışıklar hiç yanmıyor ve şarja ufak da olsa bir katkısı oluyor, ben de senin sayende gördüm şimdi denerim. ufak bir sorundan da bahsetmişler bakalım...
  • tmm dediginiz şekilde emülatorü açtım ve sonrasında denedim. şimdide böle bir hata veriyor. bu işlerden pek anlamam ama heralde bunu bir şekilde halledecegim gibi duruyor sizlerin sayesinde. hadi bakalım hayırlısı...

• quote:

tmm dediginiz şekilde emülatorü açtım ve sonrasında denedim. şimdide böle bir hata veriyor. bu işlerden pek anlamam ama heralde bunu bir şekilde halledecegim gibi duruyor sizlerin sayesinde. hadi bakalım hayırlısı...

Hocam sağ tıklayıp özellikler deyin.Uyumluluk sekmesine gelin.Windowss Xp SP3'ü seçin.Sorun düzelecektir.

Win7 kullandığınız için böyle oluyor.Ha şayet win7 değilse yani vistaysa yönetici olarak çalıştırın
    Ama sanırım win7 dediğim işlemi yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 28 Ağustos 2010; 0:57:01 >

• quote:

tmm dediginiz şekilde emülatorü açtım ve sonrasında denedim. şimdide böle bir hata veriyor. bu işlerden pek anlamam ama heralde bunu bir şekilde halledecegim gibi duruyor sizlerin sayesinde. hadi bakalım hayırlısı...

jafı kaldır virüs programını kapat sonra tekrar kur. bendede aynısını yaptı çünkü.

EDİT : cevap verilmiş ama ikisinide dene :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 28 Ağustos 2010; 0:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

jafı kaldır virüs programını kapat sonra tekrar kur. bendede aynısını yaptı çünkü.

EDİT : cevap verilmiş ama ikisinide dene :d

Hocam bu sorunun virüs programıyla alakası yok ki.Win7 uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.Ama tabi virüs programını kapatması iyi olur bir hata oluşmaması için.

• tamam dostlar bunu hallettik dediginiz gibi uyumluluktanmış . ama sonrasında başka sorun daha beni buldu . ordakilerin hepsini yaptım flash a tıkladım ama yine bişeyler oldu ne oldu ben anlamadım

• quote:

tamam dostlar bunu hallettik dediginiz gibi uyumluluktanmış . ama sonrasında başka sorun daha beni buldu . ordakilerin hepsini yaptım flash a tıkladım ama yine bişeyler oldu ne oldu ben anlamadım

CRT 308 in işaretini kaldırıpda dene istersen

• Arkadaşlar belki tuş ışıklarından rahatsız olanlar vardır malum karmakarışık oldu zırt pırt yanıyolar gözümüzü alıyolar ya da belki benim gibi batarya süresine bir nebze olsun katkıda bulunmak isteyenler için paylaşayım dedim. kolay gelsin

C6 FW de TUŞ IŞIKLARINI TAMAMEN KAPATMA (BEYAZ TUŞ HARİÇ)

Ortadaki beyaz tuşun işlevi devam ediyor ama o da zaten ufak tefek şeyler için gereklidir diye düşünüyorum, bunun dışında mesela şarj olurken yeşil ışığın yanması gereksiz bir olay bunu iptal ediyor..daha doğrusu yeşil tuş kırmızı tuş ve xpress music tuşlarının ışıkları asla yanmıyor diyebiliriz...uygulama şöyle:

1-Dosyaları indirip rar dan çıkartın
    2-Rompatcher dan Open4all yamasını aktif edin
    3-rar dan çıkardığınız dosyaları teker teker telefonda X-Plorer ile C: sürücüsüne kopyalayın (ya da "private" klasörlerinin içindekileri "C:/Private" içerisine atın
    4-Telefonu kapatıp açın, işlem tamamdır...

http://www.multiupload.com/QDFMQC8DHA

http://www.multiupload.com/ZTM4WPBBGI

alıntıdır, emeğe saygı, lütfen teraziye tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 28 Ağustos 2010; 1:54:01 >

• denedim hacı ondan degil
  • Bunları yapmayı da unutmayın.

quote:

İlk başta! TELEFON KAPALIYKEN Şimdi USB kablosu ile telefonu PC bağlayın!!!
    .
    ..
    ...
    ..
    .
    En son Flash butonu bastıkta sonra

" Uyarı ekranı çıkacak EVET tıklayın ve EN FAZLA 4-5saniye içinde telefonun açma tuşuna (POWER) bir kez basın! Bu noktada uzun süreli basılı tutmayın."

haydar_ecevit'ten alıntıdır. Tane tane anlatmış.

En sonunda ben de C6'yı yükledim ve ilk izlenimim şu kadarını söyleyebilirim ki Nokia'ya gece gece kızdım.
    Çünkü donanım aynı donanım olmasına rağmen, yazılım üzerinde çalıştıklarında nasıl hızlanabileneceğini çok güzel göstermişler.

Donanım kadar iyi yazılımında önemi buradan geliyor.
    Ne yazık ki şu ana kadar ki olan resmi Nokia 5800 firmware'leri hiçte iyi optimize edilmiş değil, bu gece bunu gördüm.
    Zira C6 ciddi ciddi çok hızlı çalışıyor.

Hele ki ana ekranda bir sürü ön yüklü widget olduğunu düşünürsek çok çok iyi.
    Yarına tekrardan artılarını eksilerini paylaşırım sizlerle.

Sensörleri açmayı unutmayın. Şu ana kadar gözüme çarpan tek kötü yanı, 9 tuşlu klavyeye sahip olamamak. :( Herhalde bir yerlerden açılıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 28 Ağustos 2010; 2:12:05 >

• quote:

denedim hacı ondan degil

Pc de ovi suite yüklümü aynı sorunu bir arkadaş ovi suiteyi yükleyerek çözmüştü ovi suite yüklü değilse yükle yoksa pc telefonu tanmıyor gibi birşey oluyor
  • quote:

denedim hacı ondan degil

Ondan değil demişsinde sorun oradan kaynaklanıyor.CRT308 seçili olmayacak.

@ SUAVI

9 tuşlu klavye ne yahu.QWERTY yan klavye mi?Listeden elle seçeceksiniz.
  • tamam dostlar çözdüm saolun teli kapayıpta usb ye baglamak aşamasını yapmamaışım şimdi yükledim bnde sonunda c6 yı ve yarin bir güne artık nerde bir sorun olur yada güzellik onları paylaşırım sizlerle . şimdilik şöle bir karıştıram bakam..
  • Yanlız batarya gösterge sorunu devam ediyor, şarjı ful gösteriyordu res atmam gerekti açıldı 2 çizgiye düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_tr -- 28 Ağustos 2010; 2:03:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.