Merhaba arkadaşlar Şuan kafayı epeyce c4 sedan a takmış durumdayım.İnternette bayağı bir bilgi topladım ama net bir sonuca hala ulaşmış değilim.Kısmetse dizelini almayı düşünüyorum.Bayağı sorunlu bir araç diye söz ediyorlar ama kullanıcıları hiç de pişman değil.ancak çok ta memnun değil.Acilen bilgi istiyorum.Ama sizden ricam objektif yorumlar olsun hatta kullanıcılardan alırsam izlenimlerini daha bir memnun olurum.Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
- yönü ESP yok - mp3 çalmıyor - cam tavan opsiyonu yok - otm vites yok
+ tek donanım + yağmur far sennsörü hız sınırlıyıcı war. +yakıt tüketimi
Benim kendi görüşüm...
Biraaz daha zorlanıp yeni c5 almak daha mantıklı.
sAYIN GKN35 dİZELLERDE ESP VAR DİYE BİLİYORUM AMA TABİİ SÖZ UZMANLARDA
quote:
Orjinalden alıntı: AlperAkbilgi
biraz daha zorlamak derken 20bin ytl gibi değilmi
quote:
Orjinalden alıntı: Leadri13
sAYIN GKN35 dİZELLERDE ESP VAR DİYE BİLİYORUM AMA TABİİ SÖZ UZMANLARDA
Şimdi baktım dizel ve benzinli modellerde ESP yok
arjantin üretimi
40 milyar vereceksin, o paraya focus megane civic alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1646
arjantin üretimi
40 milyar vereceksin, o paraya focus megane civic alırsın
Aynen
BENZİNLİSİNİ AL DAHA İUYİ 34.000 YTL ARADA 7.000. YTL FARKVAR.ARADAKİ FARK KAPAMAK İÇİN BAYA BİR KM YAPMAK GEREK
quote:
Orjinalden alıntı: aliserpil2006
BENZİNLİSİNİ AL DAHA İUYİ 34.000 YTL ARADA 7.000. YTL FARKVAR.ARADAKİ FARK KAPAMAK İÇİN BAYA BİR KM YAPMAK GEREK
benzinlisi piyasanın fiyatına göre en donanımlısı
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
quote:
c4 sedan dizel 41.000 ytl c5 1.6 dizel 51.000 ytl
aradaki kalite farkı 20.000 ytl
quote:
quote:
quote:
ben benzinlisini düşünerek yazdım dostum 34 e 52 gibi bir durum var 2bin ytl için kırmayalım birbirimizi
ben 7 aydır c4 sedan kullanıyorum..hızlanması, yakıt tüketiminden memnunum..virajlardakiş yol tutuşu güzel..ama gumushanede bulundugum ıcın servıs sıkıntısı var..hız sabıtleyıcı ve dıger donanımlar guzel ayrıca mp3 calısıyor bende..bırde yerden yuksek oldugu ıcın tas cakıl oayı ıle altı vurmuyor..eskıden vectram vardı cok sıkıntlıydfım..baska sorun varsa sor bana..
quote:
quote:
quote:
quote:
ben benzinlisini düşünerek yazdım dostum 34 e 52 gibi bir durum var 2bin ytl için kırmayalım birbirimizi
Seni kıracağıma kafamı kırarım.
Yakında gelecek olan c5 düşünün derm makyajlı hali bence daha güzel,3-5 yerinde oynama yapmışlar fakat güzel olmuş kanımca
almayında ne yaparsanız yapın
c5 makyas acısından benım cok hosuma gıttı.ben 2 senedır c4 1.6 dizel kullanıyorum.yakıt konusunda gercekten cok cımrı.gonul rahatlıgı ıle herkese tavsıye edebılırım.tabı herkesın kullanma seklıne gore degısır ama cok fazla devırlı kullanmıyorsanız benzın zamları en az sizi vurur:)
sen dizelini mi kullanıyorsun
5 ay önce C4 sedan dizel aldım. Bugüne kadar 14 araç değiştirip hemen her türlü markayı kullanan biri olarak söyleyebilirim ki genel anlamda memnun olduğum bir araç.
Bu kadar yüksek donanımla bu kadar düşük yakıt tüketimini bir arada bu fiyata başka araçta bulamazsınız. Şehirlararası 4.7 lt ortalamayı bizzat kendim yakaladım. Bozuk zeminde direksiyonun bazla tepkili davranması, kokpit altı düşük plastik kalitesi dışında bir problem göremedim. 407 ile aynı motora sahip bu araçta yüksek tork nedeniyle ivmelenme, yol tutuş oldukça başarılı. Basit ve sorunsuz cruise kontrol, sensör paketi, 407 ile ortak yol bilgisayarı ve yazılımı var.
Aracı aldıktan 1 ay sonra 1 senelik bir yurtdışı görevim çıktı. O yüzden aracı satmayı düşünüyorum arkadaşlar. Şu an Ankara Göral'da sıfır fiyatı 39750 ytl. Ben serviste ilave olarak MP3 player ve park sensörü taktırdım. Bunları da eklerseniz 40250 ye geliyor. Aracım 6600 km de henüz ve pırıl pırıl. Rengi kül grisi ve plakası 06 TS 513. Eğer düşünen varsa sıfırından 4000 ytl ucuza vereceğim.
Telefon numaralarım: 0533 422 62 62 ve 0506 366 90 90
Saygılar.
Citroënlerde cruise kontrolü yüksek viteslerde çalışıyor dediler. Bendeki Corsa 30km üzerinde her viteste devreye giriyor.
Eşya gözleri nasıldır? Gözlük, koltuk arkası cepler, kapılar, diz, torpido vs.