Şimdi Ara

c4 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanmış etmiş olan var mı arkadaşlar? aile arabası olarak düşünüyoruz.

örneğin şu sedan modeli :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bakimli-citroen-c4-1.6-hdi-sx-140729244/detay

fiyatı oldukça uygun gibi geldi ne dersiniz?

• Arkadaşım yeni aldı hatchbackini.
    C4 gayet güzel ve kaliteli bir otomobildir,temiz kullanılıp bakımı aksatılmadıktan sonra sorun çıkarmaz.
    Sedanı devasa bir bagaj ve geniş iç mekan sunması açısından avantajlı.
    Kısacası aile otomobili olarak bu fiyata gayet iyi seçenek,yeter ki temizi olsun.
  • Konu açılmışken şu soruyu soracağım şu aracın fiyatı daha düşük bir sorunumu vardır sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-2006-model-citroen-c4-vtr-lpg-li-139973720/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arkadaşım yeni aldı hatchbackini.
    C4 gayet güzel ve kaliteli bir otomobildir,temiz kullanılıp bakımı aksatılmadıktan sonra sorun çıkarmaz.
    Kısacası aile otomobili olarak bu fiyata gayet iyi seçenek,yeter ki temizi olsun.

Eski kasa C4'lerin arka süspansiyonu facia idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banlıüye

Konu açılmışken şu soruyu soracağım şu aracın fiyatı daha düşük bir sorunumu vardır sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-2006-model-citroen-c4-vtr-lpg-li-139973720/detay

Modeli düşük, 2 kapılı hb olduğu için. Üstelik VTS varken VTR ler pek fazla tutulmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

quote:

Konu açılmışken şu soruyu soracağım şu aracın fiyatı daha düşük bir sorunumu vardır sizce

Modeli düşük, 2 kapılı hb olduğu için. Üstelik VTS varken VTR ler pek fazla tutulmuyor.

Bu araçların parça fiyatları pahalı birde galiba valla benim cok hosuma gidiyor eğer birazda indirim yaptırabilirsem bunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Yenisindede aynı sorun devam ediyor.

Yani normalde veya çok derin olmayan çukurlarda sorun yokta bazen ciddi vuruyor küt diye. Malesef buda bu aracın sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

quote:

Yani normalde veya çok derin olmayan çukurlarda sorun yokta bazen ciddi vuruyor küt diye. Malesef buda bu aracın sorunu.

Yenisi sert çukurlarda sesli sadece.

Eskisi daha kötüydü.

• quote:

quote:

quote:

Bu araçların parça fiyatları pahalı birde galiba valla benim cok hosuma gidiyor eğer birazda indirim yaptırabilirsem bunu düşünüyorum

Bakıma verdiğim ücret haricinde parça fiyatları hakkında bir bilgim yok. Şunu söylemeliyim ki bakım ücreti diğer markalara göre çok uygun. 2 kapılı hb düşünüyorsanız eğer 2.0 VTS lere bakın, daha keyifli bir araçtır.

• İlandaki sedan okeye dönüyor uzak durun.
  • evet süspansiyonlar sert ama öyle küüüt diye ses gelme gibi bir şey yok . biraz hopluyosunuz o kadar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bakıma verdiğim ücret haricinde parça fiyatları hakkında bir bilgim yok. Şunu söylemeliyim ki bakım ücreti diğer markalara göre çok uygun. 2 kapılı hb düşünüyorsanız eğer 2.0 VTS lere bakın, daha keyifli bir araçtır.

fiyat hocam önemli olan vtsler bütçeyi aşar ama bunu istediğim fiyata çekebilirim gibime geliyor şekil olarak aynı gibime geldi arkadaki rüzgarlık hariç bide Sunroof var vtslerde galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: burak1402

İlandaki sedan okeye dönüyor uzak durun.

+1
    Dikkatli bakarsanız debriyaj pedalının lastiği yok, olmaması bana göre aracın debriyajının çok fazla kullanıldığı ve özensiz bir şekilde bakımının yapıldığı izlenimi veriyor. Ayrıca fiyatı oldukça düşük geldi bana.
  • Hocam her ikisinde de sunroof yok, cam tavan seçeneği var. VTS nin motoru daha güçlü, arkada spoyler var ama VTR ye de aynı spoylerı takabilirsiniz.
  • Bir sorum var ilandaki c4 sedan Türkiye'de satıldı mı yoksa gümrük çıkışlı mı onu merak ettim.Görmediğimize göe pek tutulan kasası değil her halde.
  • Aynı kasanın 84.000km'de dizel+otomatik hb versiyonunu arkadaşım 2 hafta boyunca kullandı. sık sık ben de bindiğim için yorumda bulanabilirim.

aracın her yerinden özellikle kapılardan çok tıkırtı sesi geliyor
    yol sesini çok alıyor
    yüksek hızda hiç güven vermiyor
    iç malzeme kalitesi düşük(buna aracı incelediğinizde siz karar verin)
    alt karter koruma plastik kısım koptu
    kornaya basılan plastik tuş düşüp duruyor
    son olarak da izmitten dönerken önce motor gaz yememeye başladı biz kendimizi emniyet şeridine atarken de dumanlar çıktı, aracı sağa çektik kontağı kapadık ve bir daha motor çalışmadı.
    yukarıda yazdığım araç servisin verdiği yedek araçtı, bakımları özensiz yapılan ve biraz da hor kullanıldığında araçta bu sıkıntılar yaşanabiliyor.

bir artısı, kartal sahilde sağ taraftan d segment tank gibi araçla çarpıştığında fren ve direksiyon hareketlerine araç çok güzel cvp verdi. bu yönünü beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Aynı kasanın 84.000km'de dizel+otomatik hb versiyonunu arkadaşım 2 hafta boyunca kullandı. sık sık ben de bindiğim için yorumda bulanabilirim.

aracın her yerinden özellikle kapılardan çok tıkırtı sesi geliyor
    yol sesini çok alıyor
    yüksek hızda hiç güven vermiyor
    iç malzeme kalitesi düşük(buna aracı incelediğinizde siz karar verin)
    alt karter koruma plastik kısım koptu
    kornaya basılan plastik tuş düşüp duruyor
    son olarak da izmitten dönerken önce motor gaz yememeye başladı biz kendimizi emniyet şeridine atarken de dumanlar çıktı, aracı sağa çektik kontağı kapadık ve bir daha motor çalışmadı.
    yukarıda yazdığım araç servisin verdiği yedek araçtı, bakımları özensiz yapılan ve biraz da hor kullanıldığında araçta bu sıkıntılar yaşanabiliyor.

bir artısı, kartal sahilde sağ taraftan d segment tank gibi araçla çarpıştığında fren ve direksiyon hareketlerine araç çok güzel cvp verdi. bu yönünü beğendim

Bunlari duyunca tum sempatimi kaybettim c4e. Onereceginiz bir arac var mi? Jetta 2006 fln lpgli nasil olur ?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82126499&p=1#82134041

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

kullanmış etmiş olan var mı arkadaşlar? aile arabası olarak düşünüyoruz.

örneğin şu sedan modeli :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bakimli-citroen-c4-1.6-hdi-sx-140729244/detay

fiyatı oldukça uygun gibi geldi ne dersiniz?

C4 ve 308 kullanıyorum sürekli olarak, eğer temiz bir c4 bulursanız çok iyi otomobillerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

quote:

Biz kullanıyoruz arka süspansiyon gayet güzel eski kasalarınıda biliyorum evet eski kasada arka süspansiyon kötü ama yeni modellerde bu durum baya düzeltilmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.