Bildirim
C3 TURBO DİZEL FULL DEPOYLA 1200 KM GİDER Mİ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
doğru olsa herkes c3 alırdı -
şehirlerarası yolda 1000-1100 km gittiğini biliyorum,5. viteste 60-70 km hızla giderse belki olabilir -
belki benzin deposunu büyültmüştür -
1,4 hdi'ın fabrika verisi şehirdışı yakıt tüketimi 4,0 litre sanırım. 1200 km gitmesi için 48 Lt yakıta ihtiyacı var. Yani bunu başarmak için ideal şartlarda 90 km sabit hızla ve depodaki yakıtın tamamını kullanmak gerekir. Arkadaşına söyle yazmasın -
C3 o konuda gerçekten mükemmel arkadaşlar..Doğru bu...Hem de klima falan o kadar etki etmiyor -
en yüksej viteste turbo devrede değilken rüzgar direnci yokken ve klima kapalıyken o 48 lt mazotla giderbilir o yolu -
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
doğru olsa herkes c3 alırdı
O zaman herkes ...başka bişide alırdı...ii olabilir araba ..tamam güzel ama...sorunlu olduunu tüm alem bilio...Tanıdıklarımdan 3 kişi 2-3 milyar gitti..Benzin pompası vs.... -
1.4 hdi motoru şehir dışında 3.8 lt yakıyormuş 100 km de, 1200 km de 45.6 lt yakıta ihtiyacı var aracın deposu 47 litreymiş. 1.6 hdi 3.7 lt/100km yakıyormuş. -
evet 1.6hdi 1.4den daha az yakıor ve inanılmaz bi performansı var..11sn de 100e cıkmak ve 207 max görmek gibi..üstüne üstlük bu motoru yine güncellideler ve 92bg den 100bg e cıkardılar ve de aracı makyajladılar -
quote:
Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
evet 1.6hdi 1.4den daha az yakıor ve inanılmaz bi performansı var..11sn de 100e cıkmak ve 207 max görmek gibi..üstüne üstlük bu motoru yine güncellideler ve 92bg den 100bg e cıkardılar ve de aracı makyajladılar
110 beygire çıkardılar -
Walla biz bugün C3 ü teslim aldık adamlar bize arabayı tanıtırken 47 lt depo ile 1000 1100 kilometre gidersin dedi yalnız çok hızlı gitmiyecen bide Çok durkalk yapmayan O şekilde kendileri sürmüş.! Topkapıdaki citroen bayindeki herkese sordum nerdeyse.! -
1 senedir 1.4 HDI kullanıyorum ve 1000 km.nin üstüne çıkmak şehirlerarası yolda 90 - 100 km aralığında seyretmek şartıyla normal.
Şehir içi 800 km. yapmanızda normal.1200 hiç duymadım ancak 1100'ü gördüğüm çok sefer oldu. -
quote:
Orjinalden alıntı: Awacs
1 senedir 1.4 HDI kullanıyorum ve 1000 km.nin üstüne çıkmak şehirlerarası yolda 90 - 100 km aralığında seyretmek şartıyla normal.
Şehir içi 800 km. yapmanızda normal.1200 hiç duymadım ancak 1100'ü gördüğüm çok sefer oldu.
kullandığın 8 valf mi yoksa 16 valfmi? -
çok uçuk bir rakam gibi geldi bana 1200 km hadi 1000 dese inanırdım ama çok abartmış -
16 V,
Son software upgrade'li.
Eğer 16 V kullanan varsa ve son 1 sene içerisinde software upgrade edilmemişse gidip yaptırmasını öneririm.Ekonomi açısından fark var.
1200 çok uçuk bir rakam 70 km.nin üstüne hiç çıkmadan ve frene basmadan sabit gitmeniz lazım gibi bir şey?Zor -
vallaha verilere göre min tüketim 3.8litre diyor buna inmek imkansizdir ben min. yak1labilecek miktari 4.2litre diye alalim diyorum depo 47lt ymis ve depoda arac kaldigi zmn 3lt civarinda benzin bulundugunu sayarsak 44lt fln yakma sansi var bu aracin bir depoyla devirebilecegi rakam bence max 1000km onun icin de nerdeyse hic sollama yapmadan yawaslamadan gitmesi gerekli
yalniz bunu diger versiyonlari oldukca ii gidiyor 1.6dizel hatta 1.6benzinlisi 10sn nin alt1nda 100e ulasiyor buda citroenin en performansli arabasi heralde vtr ve vts ler disinda -
2003 16V ile 850-900 arası yaptık ama 49lt ile o nassı oldu oda full depo dedik erif verdi 49lt oha nassı dedik
fabrika verileri 47lt diyo aradık servisi orda dedik bu 49 aldı abi olur öle falan dedi benzin borusu falan almıştır içine bişiler saydı da anlamadım
Not:Ama harbi son damlasına kadar yemiştik benzini -
quote:
Orjinalden alıntı: FBI
2003 16V ile 850-900 arası yaptık ama 49lt ile o nassı oldu oda full depo dedik erif verdi 49lt oha nassı dedik
fabrika verileri 47lt diyo aradık servisi orda dedik bu 49 aldı abi olur öle falan dedi benzin borusu falan almıştır içine bişiler saydı da anlamadım
Not:Ama harbi son damlasına kadar yemiştik benzini
ben söyle söliim benzin kesinlikle sonuna kadar bitmez yani son damlasina kadar benzinin alt k1sm1nda 2-3lt kadar kalir bu bizm reno servisin basinada gelmis adam birkac defa kontrol etmis 50lt depo var arabada araba birkac defa ayni yerden 48-49lt benzin almis adam süphelenmis arastirmis sonucta benzincinin pompasi arizali cikmis
-
şehir içi max 650
şehir dışı max 950
gerisi hikaye
Benzer içerikler
- en çok tutulan eski model arabalar
- 2015 peugeot 2008 dizel otomatik yorumlar
- egea cross urban 1.4 fire 95 hp yorum
- nissan almera 1.5 tekna
- peugeot 508 yorum
- honda elektrikli suv
- 2024 araç satış rakamları
- hyundai tucson engelli fiyatı
- elektron quasar
- el konulan sigorta şirketleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X