Şimdi Ara

C3- FİESTA- POLO .... YARDIM İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 c3 1.4 hdi confort http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-model-hasarsiz-boyasiz-dizel-c3-1,4-hdi-comfort-148122163/detay/

2011 fiesta 1.4 tdci trend http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-envooy-auto-dan-orjinal-fiesta-dizel-148241775/detay/

2011-2012 polo 1.2 trendline http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-sifir-ayarinda-ici-disi-tertemiz-masrafsiz-147402072/detay

seçeneklerim bu şekilde bütçe 28500 o yüzden fiesta titanium alamıyorum, polonun dizeli de olamıyor bu şartlarda c3 diğer ikisine göre hem daha fazla donanımıyla hem de dizel oluşuyla bana daha mantıklı geliyor. Tasarım olarak da c3' ün polodan aşağı kalır yanı yok. çok hoş duruyor ama foruma da bir danışmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çölde bir kum tanesi -- 1 Ocak 2014; 3:16:28 >

• polo çok küçük be abi
  • C3'ü bilemem; ama Fiesta>Polo diyorum bu şartlarda.
  • En ferah olani polo. Hele fiestayla dağlar var hacim konusunda. C3e de bindim ama poloyla kiyaslayamiorm şuan. Hatirlayamiorm çünkü. Ben olsam fiesta alirdim. Yakiti koklar hem. Bi direksiyonu var akillara zarar. Hacim sikinti değilde en mantiklisi fiesta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo > Fiesta > C3
  • Fiesta doğru tercih olur

• fiesta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en mantiklisini soruyosaniz = fiesta

• arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler yanında sebeplerini de yazarsanız daha memnun olurum.

Fiesta olursa dediğim gibi titanium'a bütçem yetmez trendline olacaktır yani pek bir donanımı olmayacak, bir de fiesta yandan, çaprazdan filan çok hoş duruyor ama tam arkadan o basık görüntüsüne pek ısınamadım bir yandan çekerken bir yandan da itiyor beni, polo-fiesta kıyaslaması yaparsam bence de fiesta ama c3 hakkaten kafamı karıştırdı. İlk mesajıma ilanları da ekliyorum şimdi
  • fiesta hocam ara bulabilirsen titanium bul orjinal kilometreli senelerce kullanırsın.
  • Dizel fiesta bence neden derseniz yakıtı uygun, içi poloya göre daha geniş. kalite olarak poloyla pek fark yok iki araç arasında bana göre. c3 ben olsam düşünmezdim tip olarak beğenmiyorum
  • ilk tercih polo
    ikinci fiesta olurdu sanırım böyle arada kalsam
  • İç mekanda ferahlık istersen, a sütunu görüş alanını çok bozmasın dersen c3

c3 ile fiesta nın motoru aynı olması lazım

polo nun vergi avantajı var

bunun dışında aşağı yukarı aynı araçlar kişisel zevkinize kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtmr -- 1 Ocak 2014; 12:51:00 >
  • az yaksın kafama göre gezeyim donanımlı olsun dersen elbette c3 dizel motor dediğinde önce fransızlara bakacaksın ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.