Şimdi Ara

C2D E6600 ALACAKTIM YARIM ED İN LÜTTFFEEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİSTEMİ UPREGET EDECEKTİM ANAKARTIM P5LD2 anakartın kutusunda bile dual core redy yazıyor sitesindede yazıyor asusuun sitesinde 1066 fsb destegide var ama rev 1.02 oldugu için olmazmış dogrumudur

• İnteli filan boşver al bir tane AMD X2 5200+ Bir de MSI K9N ULTRA kafanı dinle hem işlemci toplam 2048 cache bellek var daha ne olsun.
  • yav ben onu sormuyorum benim anakartı soruyorum c2d olurmuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serkan2060

İnteli filan boşver al bir tane AMD X2 5200+ Bir de MSI K9N ULTRA kafanı dinle hem işlemci toplam 2048 cache bellek var daha ne olsun.

lütfen istekler doğrultusunda ve mantık süzgecinden fanatiklik kısmını ayıklıyarak geçirip konuşalım arkadaşım...

@belirtisiznesne
    peki arkadaşım bios update yapıldıktan sonra, destek geliyor mu?
    bios update history gibi bir kısımda yazıyor olması lazım...
  • evet bi forumda okudum destek geliyormuş asusuun sitesinden indiriyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: belirtisiznesne

evet bi forumda okudum destek geliyormuş asusuun sitesinden indiriyormuş

o zaman indir ve kullan..
  • quad alıyorsun hani c2d desteklese bile quad desteği yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serkan2060

İnteli filan boşver al bir tane AMD X2 5200+ Bir de MSI K9N ULTRA kafanı dinle hem işlemci toplam 2048 cache bellek var daha ne olsun.

Forumdaki fanatikilik gerçektende katlanılamaz dereceye gelmiş. Adam anakartının Core 2 Duo destekleyip desteklemediğini soruyor , ona göre Core 2 alacağını sölüyor sen kalkmışın anakartınıda sat AMD sistem topla diyorsun . Alakaya maydonoz bu olsa gerek , resmen LÖL yanii
  • yahu arkadaşım bu kaçıncı konu açışın?kaçıncı cevap verişimiz?kafan göre cevap mı istiyorsun yoksa doğru cevabı mı?senin anakartın rev. 1.02 .dolayısıyla c2d için gereken voltaj regülatörünü içermiyor.zaten rev. 2 lerle arasındaki tek fark regülatör. rev2 de voltaj regülatörü var, rev 1lerde yok.dolayısıyla da senin anakartında yok.biosla gerelen c2d desteği sadece rev 2 lerde mevcut.rev1lerde yok.sürekli aynı konuyu açıp insanlardan aynı cevapları almaktan bıkmadın mı?bu kadar çok konu açınca anakartın bıkıp c2d çalıştırmasını mı bekliyorsun?
  • bak asusun sitesinden cpu support listten aldım.celeron d ve p4ler bütün revizyonlarda(ALL) çalışıyorken, c2d serisi için 2.01G serisinden sonrası gerekiyor.iyice açıklayayım da bir daha konu açma.senin anakartında regülatör yok.yani rev 1.02. ama rev. 2.01G den sonrakilerde var ve sadece o seri c2d destekliyor.
     C2D E6600 ALACAKTIM YARIM ED İN LÜTTFFEEN

önemli not:en sağdaki rakamlarda bios versiyonları.o da hangi işlemciyi hangi revizyon hangi biosdan sonra destekliyor anlamında.yani E6600 ü 2.01G revizyonlu anakart 1207 ve sonraki bioslarda destekliyorken,E6420 yi 2.01G revizyonlu anakart 1804 ve sonrası bioslarda destekliyor.umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoktakenokta -- 23 Temmuz 2007; 1:19:59 >

• p5ld2 ne olaki , son rev e sahip olanlar gene şanslı

benim gibi 250 $ + kdv verip de p5wd2 premium alanlar napsın

kendini şanslı say
  • SİSTEMİ UPREGET EDECEKTİM

upreget he
  • quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

SİSTEMİ UPREGET EDECEKTİM

upreget he

tamam komik bir durum ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.veya yanlış yazdı arkadaş
  • peki biosu güncellesek olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: belirtisiznesne

peki biosu güncellesek olurmu

anlamamakta ısrar ediyorsun.biosu da güncellesen olmaz.çünkü regülatör yok anakartında.c2d regülatörsüz çalışmaz.o anakart ne yaparsan yap core2duoyu çalıştırmaz.ister asusa sor ister çizgiye sor.hani biz senin düşmanınız ya.sana çalıştırmaz demekten zevk alıyoruz ya.sen de bize güvenmeyip saçma sapan yerleri arıyorsun ya.zaten sana başka cevap atmayacağım sana iyilik yaramıyor.bu konu altında istediğin cevabı alamazsan başka konu açıp orada aynı soruyu bir daha soruyorsun.
  • teşekkür ederim dostum ama içime sindiremedim zoruma gitti saol varol anladım valla bu donanım haberde bilgisayar teknisyenleri gibi zeki bilgisayardan anlayanlar var yardımı olan herkese özellikle valcienador kardeşime teşekkürü bir borc bılırım
  • bu arada upraget işi yattı artık bşde ekran kartına parveremem ben ps3 te karar kıldım tabı yazılımla kopye cd calıştırınca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.