Şimdi Ara

C200d AMG vs. 418i Grand Coupe M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hali hazırda Ağustos teslimi c200d amg dışı beyaz içi exlclusive bej yarı deri yarı mikrofiber seçenekli gelecek bir aracımız var yaklaşık maliyeti 170.000 tl. Şimdi bir de bildiğiniz üzere 4 serisine 1.5 lt'lik motor geldi bu yüzden yine aynı fiyatlara 418i Grand Coupe M paket almak mümkün hal geldi.

Aracı 20 yaşında bir üniversite öğrencisi kullanacak; benim açımdan ikisininde + ve - leri aşağıda sizce hangisi daha mutlu eder? (araç 5 yıl civarı kullanılacak) 4 serisinin yakıtı 520i gibi beklenenden çok daha fazla olur mu?

C serisinin +'ları

dizel olması, daha lüks görünen iç mekan, dizel olduğu için daha az değer kaybedeceğini düşünmem, yeni çıkmış olması sebebiyle daha makyaja 3 yeni kasaya 6 sene olması

4 serisinin + ları

daha spor görünen bir araç, kullanıcının yaşına daha uygun

-'leri

seneye makyajlanacak olması, benzinli olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 18 Temmuz 2015; 1:13:58 >

• O motordaki iki aracada verilmez o paralar. Temizinden ikinci el bir 320d alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben üniversite için 4 serisi derim öğrenci bu arabaya binince yakıt aşırı dert olmaz sanırım :)
  • 4 serisi tasarımı yeter.

• 418 ilk defa duydum gozumden kacmis bilmiyorum ama tasarim olarak kesinlikle 4 serisi

• Üniversite ögrencisi 4 serisi
    Ama c200 üde düşünmek lazım karar veremedim bak şimdi :D
    Bence 2 sindede test sürüşü yap zevkince al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kasaya 2.0d motordan aşağısı gitmez bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 highline vs bmw 118i joy
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    tam da düşündüğnüüz nedenlerle c200 alırdım . Aracın genç görünmesinin pek bir önemi yok bence mercedes gayet şık ve gösterişli duuryor ve bir çok kişi bakmadan geçemiyor. 418i gerçekten güzel araba ama dizel olması avantajıyla mercedes i alırdım
  • İkisini de almam. O kadar para verip 1.6 arabaya binmem. 320d alırım estoril blue+m paket hem görünüş ateş eder hem de bastı mı giden arabam olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 418i şimdi baktımda 136 bg benzinli motorla o araç çekilmez diye düşünüyorum. 1,6 170 bg lik motor olsaydı tamamdıda 1,5 le bilmiyorum.
  • C200d kullanıcısıyım eğer yakıt önemliyse c200d yi al. 418 i de güzeldir. 3 mü c mi desen kesinlikle c ancak 4 seriside spor bir araç. Bence araçların içine bin test sürüşü yap içinden geçene göre alırsın.
    320 d diyen insanlar yıllık 2.600 tl vergiyi düşünmüyor madem bu parayı vereceğiz neden dizel alıyoruz? Ekonomi yapacakadam dizel alır da gidip 2.0 motor vergisini neden versin ki. Önerenlerin böyle bir derdi olmadığı için söylemesi kolay :)

• Evlenilecek kız merso
    Eğlenilecek kız bmw

• bende 3.20d var 2012 model kirmizi. 2000 motor 184 beygir cok guclu bir araba 2.el almistim tertemiz araba hala. 4 serisinde hosuma giden seyler direksiyondan vites degistirebiliryorsun benim arabanin tek eksigi o. Ayrica ne yapicak 1.5 motor alip ya bmw aliyorsun 1.5 motor diyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

bende 3.20d var 2012 model kirmizi. 2000 motor 184 beygir cok guclu bir araba 2.el almistim tertemiz araba hala. 4 serisinde hosuma giden seyler direksiyondan vites degistirebiliryorsun benim arabanin tek eksigi o. Ayrica ne yapicak 1.5 motor alip ya bmw aliyorsun 1.5 motor diyorsun :)

opsiyon vardır direksiyondan vites değiştirme değil mi?
  • 4 serisi neden bilmiyorum ama küçük s class almam ben

• 418iye dair resmi hicbir yerde bilgi yok

• Ne öğrenciler var be.

Pardon ne babalar var be.

• arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Benzin eksi değil artıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: b437

418iye dair resmi hicbir yerde bilgi yok

Bmw nin sitesine gir fiyat listesine bak 150 bine yakın başlangıç fiyatı var.

• İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. 320d alan arkadaşlar güzel diyorlarda biraz opsiyonlu bir 320d kaç para ediyor bir baksalar keşke; araç piyasası çok uçtu mağlesef bu paralara bile 1.6 lt ve altı araçlara mahkumuz.

C serisi gerçekten tam bir küçük S serisi 3-4 serilerinden daha modernmiş gibi duruyor tasarım anlamında ve çok yeni bir araç olduğu için 5-6 yılda binilse araç eskimeyecek ama 4 serisinde en çok düşündüren performans ve yakıttan ziyade aracı aldıktan hemen 1 yıl sonra makyaj gorecek olması

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.