Şimdi Ara

C1troën1m kapanmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün girmeye çalıştım, hata verdi. Bugün doğrudan foruma girmeye çalıştım, yasak dedi. Ana sayfaya girmeye çalıştım ve sitenin açılışında:

Yönetim olarak aldığımız kararla, 18/04/2011 tarihi itibariyle sitemizin yayın hayatına son verilmiştir. Bilginize...

mesajıyla karşılaştım.

Ciddi emek vardı o sitede. 1000'e yakın mesaj atmıştım. Şimdilerde alternatif sitelere bakıyorum da bir avuç kullanıcısıyla çok aciz durumdalar. Burada Citroën'in ilgili sayısı çok zayıf. Sorunlara çözüm bulmak mesele. Fanatikler gelip sayıp sövüp gidiyorlar.

Ne oldu acaba? Ortak arkadaşlarımız vardı, belki bir açıklama yapılır.

.oO°Oo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesudum -- 19 Nisan 2011; 11:04:43 >

• bende siteyi takip edenlerdendim.ancak son zamanlarda yeni c4 lerin teslimati ile ilgili sikintilar ve elestiriler nedeniyle kapatildigini dusunuyorum birde bagimsiz bir site degildi sanirim distiributor firmanin reklami ve destegi vardi sitede.ayrica yayin hayatina son verilmistir cumleside manidar bir cumle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebbemoda -- 19 Nisan 2011; 12:09:01 >
  • bence de çok güzel bir siteydi gerçekten yazık olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabjk
    bende siteyi takip edenlerdendim.ancak son zamanlarda yeni c4 lerin teslimati ile ilgili sikintilar ve elestiriler nedeniyle kapatildigini dusunuyorum birde bagimsiz bir site degildi sanirim distiributor firmanin reklami ve destegi vardi sitede.ayrica yayin hayatina son verilmistir cumleside manidar bir cumle.

Distribütör firma (Bay-las) son zamanlarda reklam vermeye başlamıştı ancak kapattıracak kadar etkili olacağını sanmıyorum. Belki hukuksal bir sorun yaşanmış da olabilir. Bunun yanında o kadar kullanıcı sayısına ulaşıp bunu maddi gelire dökememeleri, sitenin taşınmasını külfetli hale getirmiş de olabilir.

Kurulan cümlelere pek takılmıyorum. Site hayattayken de yönetimden gelen mesajlarda cümle düşüklükleri ve anlam kaymalarından ne dendiği ilk okunuşta anlaşılamıyordu. Baksanıza, şu anki mesaj cümlesinde bile başı bir şey diyor, sonu başka bir şey :(

.oO°Oo.

• gerçekten bilgi dolu bir siteydi neden kapatılmış anlamadım.. zaten 1-2 hafta önce üye olmuştum katılımdan çok okuyup bilgi ediniyordum açıkcası üzüldüm kapanmasına...
  • birçok konuda çok faydalı bilgilere eriştiğim bir siteydi. başıma gelen birçok sorunun çözümünü de yazarak kendimce katkıda bulunmaya çalışmıştım.
    alternatif bir site kurulmalı bence de acilen..
  • Burada bile ismi yasaklanmış olan,bu marka için ciddi bilgi bankası olan forum sitesi yayın hayatına kendi isteklerince son verdiler,yönetimden bir arkadaşımla konuşma fırsatım oldu söylediği yönetim olarak alınmış bir karar olduğu dile getirdi.

9000 üyesi olan ve bizler için çok güzel bilgilerin yaşanmış sorunların çözümlerinin bulunduğu saygılı insanların bir araya gelip amaçları güzel birşeyler ortaya koymak olan sitenin kapanması hepimiz için çok üzücü oldu,kesinlikle bizleri yarı yolda bırakmadılar,onlarında eminim ciddi bir sebepleri vardır.

c1troen1m.neti şimdiden çok özledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yönetim dahi olsalar içeriği yaratan kullanıcılara karşı sorumlular. veritabanı kayıtlarını silmezlerse citroen sevdalıları olanlar yeni bir sunucuya aynı sistemi kurabilir.
  • Bu konuda yardımcı olmaya çalışırım. Kendi adıma çok nadir kullandığım ama devamlı hosting hizmeti aldığım bir yer var.
    Buradaki sunucuya yükleyebiliriz eğer farklı bir konfigurasyon veya ek bir hizmet istemiyorsa.
    quote:

Orijinalden alıntı: T-u-N-i-X

yönetim dahi olsalar içeriği yaratan kullanıcılara karşı sorumlular. veritabanı kayıtlarını silmezlerse citroen sevdalıları olanlar yeni bir sunucuya aynı sistemi kurabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturkce
    Bu konuda yardımcı olmaya çalışırım. Kendi adıma çok nadir kullandığım ama devamlı hosting hizmeti aldığım bir yer var.
    Buradaki sunucuya yükleyebiliriz eğer farklı bir konfigurasyon veya ek bir hizmet istemiyorsa.
    quote:

yönetim dahi olsalar içeriği yaratan kullanıcılara karşı sorumlular. veritabanı kayıtlarını silmezlerse citroen sevdalıları olanlar yeni bir sunucuya aynı sistemi kurabilir.

Grubun facebook sayfasından birilerine ulaşılabilir herhalde.

.oO°Oo.
  • Bence yönetimdeki kişileri tanıyan varsa işin aslını öğrenelim.Site arşivi çok değerli başka bir yerde hayata tekrar başlayabilir.
  • Merhaba;

Ben sitenin yöneticilerindendim. Ayrıca siteyi internet ortamında barındıran, tüm teknik işleriyle ilgilenen de bendim. Her ne kadar kapanmasının asıl nedeni söylemek istesem de söyleyemiyorum. Sitenin kapanması, canımızın sıkılması gibi bir nedenden dolayı değil. Sitenin açık kalabilmesi için ufacık bir şansım olsaydı bunu kullanırdım.

Ben sitenin giderleri için bir yılda 500 tlye yakın para harcadım. Daha fazla da harcardım benim için hiç sorun değil. Cebime de 5 kuruş girmedi. Zaten girmesini de beklemedim. Benim idealim Citroencileri tek çatı altında toplamaktı. Alınan reklamlarla zamanında sticker yapıldığı gibi şimdi de benzer eşantiyon ürünler hazırlayıp dağıtacaktık. Ama kısmet değilmiş. Kapamak zorundaydık kapadık.

Site üzerinde ciddi emeğim var. İnanın ki, bana siteyi kapamak durumundayız denildiğinde müthiş zoruma gitti. O yüzden şu kadar mesajım var emeğim var dediğinizde sizi gayet iyi anlıyorum. Sizden de ricam, benim için bunun ne kadar zor olduğunu anlamanız.

Yeni bir platform kurmak için kolları sıvadım çoktan. Bazı hatalar tekrarlanmayacak. Sitenin yedekleri bende ancak bunları kullanamayacağım. Platform kurulduğunda tüm üyelere toplu mesaj geçilecek.

Eski yönetimden bir abim bu yazdıklarımı görecek ve beni arayacak biliyorum. Söylememem gereken bazı şeyler söyledim. Ama benim de içimi dökmeye ihtiyacım var. Bu yazı için hiç arama abi.

Ayrıca kurduğum cümlede bir düşüklük göremiyorum. Gayet düzgün bir cümle. Belki de dolaylı olarak birşey anlatmaya çalışmışımdır.

"Yönetim olarak aldığımız kararla, 18/04/2011 tarihi itibariyle sitemizin yayın hayatına son verilmiştir. Bilginize..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 21 Nisan 2011; 20:29:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Merhaba;

Ben sitenin yöneticilerindendim. Ayrıca siteyi internet ortamında barındıran, tüm teknik işleriyle ilgilenen de bendim. Her ne kadar kapanmasının asıl nedeni söylemek istesem de söyleyemiyorum. Sitenin kapanması, canımızın sıkılması gibi bir nedenden dolayı değil. Sitenin açık kalabilmesi için ufacık bir şansım olsaydı bunu kullanırdım.

Ben sitenin giderleri için bir yılda 500 tlye yakın para harcadım. Daha fazla da harcardım benim için hiç sorun değil. Cebime de 5 kuruş girmedi. Zaten girmesini de beklemedim. Benim idealim Citroencileri tek çatı altında toplamaktı. Alınan reklamlarla zamanında sticker yapıldığı gibi şimdi de benzer eşantiyon ürünler hazırlayıp dağıtacaktık. Ama kısmet değilmiş. Kapamak zorundaydık kapadık.

Site üzerinde ciddi emeğim var. İnanın ki, bana siteyi kapamak durumundayız denildiğinde müthiş zoruma gitti. O yüzden şu kadar mesajım var emeğim var dediğinizde sizi gayet iyi anlıyorum. Sizden de ricam, benim için bunun ne kadar zor olduğunu anlamanız.

Yeni bir platform kurmak için kolları sıvadım çoktan. Bazı hatalar tekrarlanmayacak. Sitenin yedekleri bende ancak bunları kullanamayacağım. Platform kurulduğunda tüm üyelere toplu mesaj geçilecek.

Eski yönetimden bir abim bu yazdıklarımı görecek ve beni arayacak biliyorum. Söylememem gereken bazı şeyler söyledim. Ama benim de içimi dökmeye ihtiyacım var. Bu yazı için hiç arama abi.

Ayrıca kurduğum cümlede bir düşüklük göremiyorum. Gayet düzgün bir cümle. Belki de dolaylı olarak birşey anlatmaya çalışmışımdır.

"Yönetim olarak aldığımız kararla, 18/04/2011 tarihi itibariyle sitemizin yayın hayatına son verilmiştir. Bilginize..."

belli ki elde olmayan nedenlerden kapanmış. bu durumda yeni platform oluşturma çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. eski sitenin verileri kullanılmayacaksa da hepimiz elimizden geldiğince tekrar katkıda bulunup yeni bir bilgi ortamı yaratabiliriz. biz citroencilere ait olan yeni platformda görüşmek üzere..

• ben de teknik aksaklıktan ötürü kısa vadede kapandığını sanıyordum(iyileştirme/düzeltme vs), üzüldüm bak şimdi gerçekten sıcak bir ortam vardı insanlar arasında...daha iyilerini bekliyoruz AlperAkbilgi kardeşim
  • Merhabalar,

Citroen'in sitesi değişmiş. MyCitroen adında bir bölüm eklenmiş. Eğer citroenim.net'in Citroen ile organik bağları varsa sanırım sitenin ölmesini onlar sağlamış.
  • citroenim. com gibi bir şey hayal etmiştim mycitroen e kaydoldum ama bi cacık yok
  • quote:

Merhabalar,

Citroen'in sitesi değişmiş. MyCitroen adında bir bölüm eklenmiş. Eğer citroenim.net'in Citroen ile organik bağları varsa sanırım sitenin ölmesini onlar sağlamış.

Citroen ile herhangi bir bagimiz yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Merhaba;

Siteniz gerçekten güzel ve seviyeli idi, sorun'u paylaşmış olsaydınız belki çözüm bulunabilirdi.
    Tabiki sizlerin takdiri.Sevgilerimle.

• demek ki bazen insanların başkalarıyla paylaşamayacağı sırları olabiliyor, ben emeği geçen arkadaşların samimiyetine güveniyorum, ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: copyright05

demek ki bazen insanların başkalarıyla paylaşamayacağı sırları olabiliyor, ben emeği geçen arkadaşların samimiyetine güveniyorum, ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına eminim

Aynen öyle dostum ufak bir nuans var sırlar tamamen olmasada bizide ilgilendiriyor sonuçta site arkadaşların ama siteyi büyüten katılımcılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.