< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 16 Haziran 2025; 23:9:26 > |
YKS25 | daxpc deneme günlüğü

-
-
Kapa hocam günlüğü moral bozma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sıkıntı yok ben de halktanım hocam, rasyonelde 40 geldiğine bakmayın ilk deneme diye yazılabilecek en kolay soruları yazmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 1 Mart 2024; 17:13:34 > -
Kolay gelsin hocam iyi çalışmalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
limit tyt tg eklendi
bu matematik ne aggg mahvolduk yandık bittik...
-
yayın denizi tyt tg ve birkaç branş denemesi eklendi
-
hocam rasyonel'in genel denemesini almış mıydınız, aldıysanız almaya değer mi
az önce çözdüm hocam, bu akşam branş branş görüşlerimi ekleyeceğim. genel olarak iyiydi, çözülmesi şart bir deneme değil ama çözülebilir, güzel
edit: fikrim değişti çok basit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 18 Ocak 2024; 11:40:12 > -
Rasyonel çözmeye devam etme
matematik için mi diyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 1 Ağustos 2024; 18:41:55 > -
evet
-
burada övülüyordu aslında ama herhalde sonraki denemeleri iyidir. kaçkar(2. seviye)-ağrı(3. seviye)-everest(4. seviye) diye yazdıkları denemelerden birer tane çözüp görüşümü yazacağım
-
rasyonel genel/yorumum ve birkaç branş eklendi
-
cevapları sanal optiğe kodlamıştım, sanal optik eski cevap anahtarıymış
yorumumu ve netleri güncelledim.. rasyonel pişmanlıktır
-
töder tg, özdebir tg ve birkaç branş denemesi eklendi
-
bir süredir güncellemeyi üşeniyordum az önce 23 tyt''i çözüp ekledim
türkçe çok üzüyor
-
bro o biyoloji fullemelik bi biyolojiydi, sosyalin bu sınav için gayet iyi ben de 15 yapmıştım. türkçe için sınava 2 ay kala seri denemelere girince düzelmişti benim 35-4 yapmıştım. olacak olacak çok iyisin
-
Hocam ayt çözüyor musun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biyotiği yiyorum şu anda, düzelicez
-
kurumda giriyorum ama 11. sınıfta unuttuğum konulardan dolayı en son 35-40 civarı geliyordu (tabii o zamanlar lti'm yoktu şu anda tek integral eksik)
12 konuları integral hariç bitti 11 tekrarına başladım, fendeki eksikleri kapayınca muhtemelen gelecek aya başlarım
En Beğenilen Yanıtlar

Bu kendini geliştirme muhabbeti çok sıktı zaten doğuda makine okuyan adam da kendini geliştirmekten falan bahsediyor , sen kendini geliştirirken odtüdeki adam yerinde oturmuyor adamın daha fazla bağlantısı daha fazla imkanı var. |
Benzer içerikler
- mezuna kalmak
- bekir avşar
- tyt matematik nasıl çalışılır
- 80 tyt 50 ayt kaç bin ea
- 3d yayınları cevap anahtarı nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X