Şimdi Ara

c180 kullanıcıları yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 c180 var ablamda araç full değil müzik dinlemek için usb girişi varmı ? arabaya binmedim hiç bakma fırsatım olmadı ablamda doğal olarak yok öyle birşey bulamadım diyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi usb takıp mp3 dinleyebiliyormuyuz arabanın orjinal verisonunda . şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musbab -- 3 Aralık 2014; 21:43:09 >

• Sn musbab1907,

Ablanız sanırım kaliteli muzik dinlemek istiyor.
    Biliyorsunuz mp3 ne olursa olsun ses kalitesini bozar.
    Biz Mercedes sahipleri bağırmayız, hanımefendilerin tercihlerine saygı duyarız.
    Cd çekme işinde Size başarılar dilerim

Saygılarımla,
  • Kol dayama kısmı açılıyor biliyorsanız.Onun içerisinde usb girişi eklendi ama 2011 demi eklendi yoksa 2012 mi hatırlamıyorum bir bakın :)
  • Makyajlı kasa ise kolçak içerisinde USB ve Aux girişi standart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    Kaliteli müzikten ziyade güncel şarkıları dinlemeyi seviyor cd de ortalama 16-17 şarkı aldığından her hafta yeni bir cd cekme işi canımı sıkıyor bayanların arabayla ilgisizliğinden dolayı o ses kalite farkını anlayacağını sanmıyorum açıkcası
  • çok teşekkürler torbidoya baktırmıştım bulamamıştı ama kolçak girişi sayenizde aklıma geldi,bugun oraya baktırayım yada bizzat inip kendim bakayım umarım vardır
  • http://youtu.be/irC30YJmwTg?t=6m54s

Bu videodan da nerede olduğuna bakabilirsin.

Dakika 6:45'de geçiyor kol dayama kısmına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuhGuleyyupoglu -- 28 Kasım 2013; 18:00:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NuhGuleyyupoglu N kullanıcısına yanıt
    cok saolun hocam teşekkürler.arkdaşında dediği gibi 2012 lerde mevcut sanırım yinede bakacağım .bu videodada 2012 model araç korkum arttı biraz
  • 2009 var bende,torpidoyu aç sağda jak girişi var,ipod vs bağlıyorum.
  • C180 mercedes. 2009 model telefondan rehbere etiket göndermeyi ıphone3. Den yapamıyorum önce numarayı samsung c035 e(eşimin telefonu) kaydediyorum rehbere yüklüyor sonra siliyorum bu işi I phone ile yapamazmıyım acaba 2009 dan sonra mı yapılabiliyor .bilen genç kardeşlerimden rica ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.