Şimdi Ara

C++ Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi millet sizden rica etsem bir program yazabilir misiniz? C++ için, programda 1-15 arasında bir sayı ve karşılığında bir renkler girilecek bu herhangi bir renk olur orası sorun teşkil etmiyor. 2 tane makine var A ve B. A makinesinden örneğin sadece 1-Siyah ve 1-Beyaz ürünü geçiyor. Normalde ise geriye kalan renkler bu 1-15 arasında ki her sayı ile 2 makineden de geçiyor. Şimdi benim istediğim, ben bu sayı ve karşılığında rengi post ettiğimde çıktı olarak hangi makineden geçebilir onu öğrenmek. Ben php biliyorum bazı komutlar benzer olsada C'nin yapısı ayrı ve yaptıran bir arkadaş olunca yardımınızı istedim. İlgilenen ve görüpte ilgilenmeyen herkese teşekkürler.

• soruda sorun var. . 1-15 arası sayılar ve karşılığında renkler girilecek deniyor sonra da 1-Siyah ve 1-Beyaz deniyor. 1-Siyah ise 2-Beyaz, 3-Sarı, 4-Mavi .. gibi olması gerekmez miydi? Makine nedir? Otomatik para cekme makinası mı, bulaşık makinası mı yoksa metro istasyonlarında gördüğümüz gofret kutu kola veren makinalardan mı? Rengi post etmekteki post bir web deyimi, yani bu web uygulaması mı? fakat C++ ile web uygulaması yapılmaz, haa Google web endeksleme için Bigtable adlı veritabanını C++ ile yapmış o ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedim ya php biliyorum o yüzden o ağızda yazdım . Artık C de nasıl kullanıyorsunuz onu bilmiyorum. Makineden kastım iki çeşit kategori var A ve B 1-Beyaz ve 1-Siyah sadece A da işliyor. Geri kalan kombinasyonlar her ikisinde. Yani if (a == 1 && b == Beyaz) dersem bana A makinesi şeklinde print etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhaki -- 12 Eylül 2017; 15:51:3 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C# Ödevi acil
    11 yıl önce açıldı
    9600K o/c YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.