Şimdi Ara

C:// Windows / Temp ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle özür dileyerek konuya giriyorum. ( daha önce sorulmuş bir soru çünkü, ama cevabımı bulamadım)

Windows --> Temp klasörünün içini tamamen sildim... Orada Temporary Internet Files, Cookies, History klasörleri falan da vardı, ben içlerini silmek yerine klasörlerini sildim.

Yanlış mı yaptım? Ve bunlar geri gelir mi?

Local Settings'deki Temp'ten bahsetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mainfield -- 18 Ağustos 2007; 12:15:53 >

• bendeki windows temp klasöründe tarih yok. çeşitli windows için gerekli şeyler var.ve hatrıladığım kadarıile tarih,cookies falan documents nd settingsde
  • Benim windows klasöründe de bu klasörlerin hiçbiri yok. Bunlar document and settings'te.
  • Diğerleri olmayabilir belki, ama Temporary Internet Files'ı sildiğime eminim. Bir sorun olur mu?

Ya da en iyisi şöyle söyleyeyim: C://Windows/Temp klasörü şu an bomboş, herhangi bir şey olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mainfield -- 18 Ağustos 2007; 12:34:04 >
  • Hayır olmaz. Performans programları da bu klasörün içeriğini temizliyor. Ben daha önce bir çok kez sildiğim halde bir sorun oluşmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: account

Hayır olmaz. Performans programları da bu klasörün içeriğini temizliyor. Ben daha önce bir çok kez sildiğim halde bir sorun oluşmadı.

Mesela sizin Temp klasörünüz de mi şu an bomboş... Klasörler dahil.

Teşekkürler.
  • benimki dolu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows/Temp klasörü programların kullandığı geçici dosyaların bulunduğu klasördür. Güvenli kipte bu dosyalar silinebilir. Şu anda perflib_perfdata dosyalarından başka dosya yok.

quote:

Orjinalden alıntı: Mainfield

quote:

Orjinalden alıntı: account

Hayır olmaz. Performans programları da bu klasörün içeriğini temizliyor. Ben daha önce bir çok kez sildiğim halde bir sorun oluşmadı.

Mesela sizin Temp klasörünüz de mi şu an bomboş... Klasörler dahil.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi account -- 18 Ağustos 2007; 15:32:05 >

• @account

Cevabınız için teşekkür ederim, şimdi rahatladım.
  • GENEDE sorun var diyorsan . elle oluştur o klasörleri aynı yerlerinde. gerektiğinde windows oraya gerekenleri atar zaten.

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac___707

GENEDE sorun var diyorsan . elle oluştur o klasörleri aynı yerlerinde. gerektiğinde windows oraya gerekenleri atar zaten.

saygılar

Teşekkürler, şimdilik bir sorun yok da, olur mu diye merak etmiştim. Bu arada elle oluşturmak benimde aklıma gelmişti.

Bu arada sizin C://Windows/Temp klasörünüz ne durumda, Temporary Internet Files, Cookies, History gibi klasörler var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.