Şimdi Ara

C:\Windows\msa.exe Virüsü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc'de bu şekilde bi uyarı alıyorum ama Avira silemiyor sanırım. Sürekli aynı uyarıyı veriyor. Nasıl silebilirim?

Aynı şekilde farklı bi konum altında b.exe diye bi hata daha alıyorum.

• Avira silemiyorsa en azından karantina altına alması gerekir. Malwarebayt's Anti Malware ile güvenli kipte taratmanı öneririm.
  • HiJackThis.
  • Sürekli aynı uyarıyı verip duruyor ya. DELETE diyorum ama bi süre sonra yine aynı uyarı...
  • Combofix dene . Güvenli modda tarat
  • Güvenli modda tara, başka dosyalarada bulaşmış olabilir ordan kopyalıyordur.
  • Vista Ultimate kullanıyorum ve Güvenli Mod seçeneğini ne yaptıysam getiremedim. F8 işe yaramıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    crrss.exe ve winlogon.exe virüsü
    13 yıl önce açıldı
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Vista Ultimate kullanıyorum ve Güvenli Mod seçeneğini ne yaptıysam getiremedim. F8 işe yaramıyor.

F5i dene güvenli mod için yada virüs güvenli modada izin vermiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Vista Ultimate kullanıyorum ve Güvenli Mod seçeneğini ne yaptıysam getiremedim. F8 işe yaramıyor.

F5i dene güvenli mod için yada virüs güvenli modada izin vermiyor olabilir.

F5'e basınca A:\> halinde dos ekranını veriyor yine işlem yapamıyorum.
  • quote:

Pc'de bu şekilde bi uyarı alıyorum ama Avira silemiyor sanırım. Sürekli aynı uyarıyı veriyor. Nasıl silebilirim?

Aynı şekilde farklı bi konum altında b.exe diye bi hata daha alıyorum.

Virüsün yerini biliyorsan,winrarı çalıştır,virüsün bul ve winrarın sil seçeneğinden silmeyi dene,bazen silinmeyen virüsler siliniyor
  • Sorununun çözümünü galiba biliyorum . eğer o virüs silinemiyorsa CTRL + ALT + DELETE 'ye basıp görev yöneticisini açın ve orada işlemlere gelin sonra oradan msa.exeyi bulup işlemi sonlandır deyin sonra tekrar silmeyi deneyin umarım işe yarayacaktır.
  • bendede msb.exe ile b.exe bulastı hala ugrasyom nod32 64bit vardı ama bi işe yaramıyo napıcaz bakalım
  • C:\WINDOWS\msa.exe ve b.exe Zararlısı Temizliği

http://www.virustemizligi.com/2009/09/cwindowsmsaexe-zararls-temizligi.html
  • değişik bi virüs bitdefender harici başka hiç bir programla dogru dürüst silemedm.
    Dosyada virüs yok dosyaya virüs giriyor
  • malwarebyte's anti-malware ile taratın. sonra bulduğu dosyaları silin. büyük ihtimalle düzelecektir.
  • ben gıttım babam pc ye 15 dane vırus sokmus a.exe b.exe d.exe e.exe f.exe SSHNAS.DLL dd1.dll a0032145.dll MSA.EXE MSB.EXE.... VS COZUM SU ARKADASLAR PC NIZI F12 TUSUYLA (BENDE OYLE) GUVENLI MODDA BASLATIN SONRA AVAST GERISINI HALLEDIYO.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.