Benim c sürücümde 13 gb boş yer var.Buraya hiç bir şey yüklemiyorum artık ama burası ara sıra 10 gb oluyor ara sıra 13 oluyor tekrar.10gb e düştüğü zaman bir kaç günde sürüyor.Nerden geliyor o 3 gb anlamadım.Bu sorun nerden kaynaklanıyor olabilir acaba?
eger işletim sistemi vistaysa yapıyo arada bi böyle şeyler...
evt vista.Neden yapıyor ki önlemenin yolu yok mu?Genelde bir şey yüklemiyorum c ye ama.Winrar dosyaları çıkartırken geçici olarak temp e koyuyo.yer kalmayacak yani onun için.
13 gb olbuştu boş yer c de şimdi birden 8 gb olmuş tekrar.5 gb az değilki yahu.Nerden geliyo nereye gidiyor bu
sistem geri yüklemeyle oynuyo olabilir misin? yani açıksa sistem geri yüklemen ve geri yükleme noktan varsa kapandığında bi 3-4 gb farkediyo bunun dışında aklıma bişey gelmedi.
yok onla hiç oynamadım.5gb az değil yav sinir etti beni.Yok mu başka fikri olan?
vistaların hepsinde oluyor bu, ben de bu yüzden bir süre kullandıktan sonra silmek zorunda kalmıştım, vista küçük harddiskle kullanılacak bir işletim sistemi değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme