Şimdi Ara

c sınıfı sedan tavisyesi max 75000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplar için teşekkürler başka fikirlere de açığım test sürüşünden önce de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır olucaksa passat öneririm 2.el ise d segment 55,60 bine insignia,508 alabilirsin

• Focus tdci iyi tercih olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D segment passat trend veya jetta bakın derim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer durumdaydım, focus dizel alacaktım. Focus Dizel test ettim ve beğendim. Aklımda kalmasın diye astra sedan da kullanalım dedim.
    Sport+still 136 bg astra aldım.
    Motoru daha güçlü, daha sessiz, daha iyi yol tutuyor, ss var, daha dolu.

Siz de gidin kıyaslayın. .

• TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    Yazdıkların biraz iddialı olmuş. Bu civic kullananlar niye bu kadar hassas ve iddialı oluyor anlamıyorum! Burda katılmadığım iki nokta var. Konforun yenilenen focustan iyi olduğunu sanmıyorum. Deneme sürüşü yapmadım. Ama izlediğim testlerden ve verilerden yenilenen 2015 focusların konforun iyi olduğunu görülüyor. Özellikle civicin yalıtım konusunda hala vasat olduğu ve en çok eleştiren konulardan biri ve yalıtım konusunda bir golf, astra, focus ve mazda 3 gerisinde olduğu belli.

İkincisi ise bakımı ucuz diyorsunuz doğrudur! Ama yedekparça olarak diğer markalardan aşağı yanı yok. Özellikle Honda yedekparça olarak pahalı olduğunu duydum ve bekleme sürelerinin uzun olduğunu duydum.
  • Öncelikle aracım civic değil zaten o kadar paramda yok olsa da o aracı almam.
    Sadece hobi olarak araçları inceliyorum, araştırıyorum vs.
    Konfor konusunda focusun süspansiyon konforu daha başarılı ama aracın içi 1.90 boyumdan mıdır bilmem çok dar,kapalı küçük geldi rahat edemedim benim için en buyük konfor unsurundan birisi ferahlıkdır bu da civic de daha iyi.
    Ses yalıtımında haklısınız focus un yalıtımı daha iyi lâkin arkadaş dizel focusdan bahsediyor ve kullandıgım focus dizel civicden daha gürültülüydü.Ha ama rüzgar,yol sesi konusunda civic geride kalır.
    Yedek parça konusunda civic sahibi olmadığım için bilgim yok.Bakım masrafı konusunda daha uygun olduğunu belirtmiştim çünkü dizel araçların bakımı biraz daha yüksek oluyor.
    Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 28 Ağustos 2015; 23:33:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BABAya Corolla yakisir..

• Corolla advance al keyfine bak derim hem geniş hem ekonomik hemde donanım olarak gayet iyi.
  • Benzinli ise tsi jetta dizelde astra sedan 1.6 dizel 136 lık kasa sport donanım işinizi görür.

• Yeni peugeot 308 allure paket alabilirsiniz.
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben sizi şu marka fanatiklerinden sandım. Yazdıklarınızda hemfikirim. Yoksa LPG araç kullananlar için Civic başarılı bir araç az şu yalıtım olayı düzeltseler...
  • TR0XT T kullanıcısına yanıt
    Madem babanız kullanıcak ve aile arabası olacak. O zaman burda Corolla öne çıkıyor. Hem geniş hem lpgye uygun hem 2.eli iyidir. Diğer bir seçenek ama jetta biraz tuzlu ama güzel bir altenatif. Ben bu iki araç arasında seçim yapmanızı ve araştırmanızı tavsiye ederim.

Astra-Focus-Civic daha çok genç babalara tavsiye ederim. Yoksa bu üç araçta çok başarılı.

Fluance ve lineayıda de tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Madem babanız kullanıcak ve aile arabası olacak. O zaman burda Corolla öne çıkıyor. Hem geniş hem lpgye uygun hem 2.eli iyidir. Diğer bir seçenek ama jetta biraz tuzlu ama güzel bir altenatif. Ben bu iki araç arasında seçim yapmanızı ve araştırmanızı tavsiye ederim.

Astra-Focus-Civic daha çok genç babalara tavsiye ederim. Yoksa bu üç araçta çok başarılı.

Fluance ve lineayıda de tavsiye etmem.

Ben seçeneklerden corollayı atlamışım kendim sunroof sever birisi olduğum için corolla pek aklıma gelmiyor araç tavsiye ederken
    Babaya yakışır corolla tabi.Şimdi corolla hakkındaki görüşlerimi de yazarım ama bu sefer de toyota fanı derler.
    Yalnız şu Lpg garantiyi bozuyormu onun bilmiyorum eğer garantiyi bozuyorsa bence değmez.Ama bozmuyorsa bir baba ve aile arabası olarak Civic den daha iyi bir seçim olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baba da şirket Arabası var o daha çok keyfi kullanıyor ama benle kardeşimde hep araba yıllık 25000 i deviriyoruz Corolla LPG garanti Dişi kalıyor diye biliyorum ve ön konsol biraz garip ondan civic bizim için ön plandaydı ama Sürüş dinamikleri ve yalıtım olarak daha iyi galiba söylediklerinize göre. Aslında 1.4 tsi Jetta beni performans ve konfor açısından cezbediyor fakat 25000 kmye bizi üzer gibi. Focusunda direkt dizel olması güzel LPG zart zurt uğraştırmayacak fakat bakımı tuzlu çok arada kaldık Astra önceden Opel almış arkadaşım var elektronik problemi çok dedi ondan korkuyorum

• Focus kullanıcısı olarak bilgi vereyim. Aracım makyajlı titayum+Navi paket 1.6 benzinli. Test ettiğim Civic 2012 full paketti.(makyajlı kasa ile arasında fark var mı bilmiyorum ama civicin en dolu modeli) Civicte Sürüş zevki Focusun gerisinde. Motor sesi araç içersinde iki modelde de zor duyuluyor.İç Donanım olarak focus daha teknolojik örneğin 8" dokunmatik ekran, otomatik park. Daha kaliteli iç mekan. Yalıtım makyaj ile çok daha iyi Focusun. Civic üstün olduğu Kısım sadece bana göre 2. El piyasası ve Focusun boya kalitesi düşük. Yakıt konusu tercih meselesi ben 70 bin küsürlük para verip LPG li araç almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

quote:

Orijinalden alıntı: TR0XT

quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Toyota Avensis

2. el derdimiz olmasa çok beğendiğim bir araç ama 2. el durumu korkutuyor biraz

passatin tek ve en alinasi paketi 1.4 Tsi trendline ozaman :)

Valla bence de aynen bu.
    Hiç uğraşma, git al. Hatta sanroof ve ışık paketi eklet.
    Nasıl olsa düz vites istiyorsun.

• CeVap yazanlar için çok teşekkür ederim de kafam iyice karıştı valla Gerçi Arabaların birisi en iyisi olsa herkes onu alırdı alacak olanlar düşüyordur bu durumlara

• TR0XT T kullanıcısına yanıt
    140 beygir ve 200 torkla gayet yeterli performans sağlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.