Şimdi Ara

C sınıfı premium alınacak tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
1
Favori
8.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım ve eşinin kullanması için hb kasa olması mecburidir. Fiyat olarak bütçeleri 115-120 arası dizel benzinli farketmez fakat otomatik şanzıman olması zorunlu. Bmw 1.18 bakmışlar 115 civarına tavsiyelerinize açığız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 tane sandero alsınlar,alman usulü kullansınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor olarak 1 serisi ve Giulietta,

Konfor olarak a3 ve v40,

Yıldız için de a serisi.

Hangi düşünce öncelikli ise ona göre bakın derim.

• V40 olabilir , gösterişten uzak kaliteli ve güvenli

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

Motor olarak 1 serisi ve Giulietta,

Konfor olarak a3 ve v40,

Yıldız için de a serisi.

Düz a180ler manuel,Amg.ve sport paketi otomatik.

Link bırakayım konu sahibi incelesin.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-a180-2012-model-amg-spor-paket-ilk-sahibinden-447538012/detay

• 1 sene A 180 amg kullandım çok memnundum. Premium algısı çok yüksek ayrıca gayet dolu bir araç otomatik park pilotundan çarpışma önleme sistemine kadar. Çok km yapılmayacaksa kesinlikle benzinli alın uzun yolda zaten kokluyor 5,3 lt gibi rakamlarla şehirler arası kullandım performans da gayet tatminkardı.
  • 2 el temiz bir ambition 1.6 tdi a3 alınabilir..yakıt konusunda vb başarılı şehir ici kullanımda 6-7 litreyi geçmez genişligide fena sayılmaz sınıfının en iyisi. 1 kasada diz mesafesi diye bişey yok çok kullanışsız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır B sınıfı tavsiye.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

Motor olarak 1 serisi ve Giulietta,

Konfor olarak a3 ve v40,

Yıldız için de a serisi.

Düz a180ler manuel,Amg.ve sport paketi otomatik.

Link bırakayım konu sahibi incelesin.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-a180-2012-model-amg-spor-paket-ilk-sahibinden-447538012/detay

Sadece prime pakette manuel var o da çok nadir bulunur Style paket boş Amg spor paketi ve Urban aynı dolu paketlerdir sadece AMG'de amg body kit ve amg jant farkları vardır.

• C sınıfı premium alınacak tavsiye

İncelemenizi tavsiye ederim.
  • Volvo v40 1.5 t3 geartronic bakabilirsiniz. Güvenli,performanslı,donanımı ve tasarımı gayet iyi. Tam otomatik aisin şanzumanlı. C sınıfı için oldukça iyi bir araç.

• V40 süspansiyonları serttir. Ama toplama vurunca çok iyi bir araçtır. Giulietta zevk arabasıdır. Prestij için de BMW 1 serisi. Mercedes'i sevmedigim için tavsiye etmiyorum

• v40 kaliteli bir araç ama eğer rahatlık,genişlik istiyorsanız hiç tavsiye etmem. içi çok dar,araka da tek kişi bile otursa dizlerini siğdiramaz,tavan mesafesi çok basık ve bagaj minnacık
  • Bu arada 2015 model (fabrika model yılı 2016)Volvo V40 1.5 T3 Geartronic premium paket kullanıyorum. Sorunuz olursa cevaplarım.

• Volvo'da kampanya vardı, 2017 model v40 t3 premium+ led far 109 bin; inscription+ deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, cam tavan ve metalik renk 124 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Haziran 2017; 23:37:38 >
  • Bmw 1 ve Mercedes A serisine göre V40 çok daha ferah bir araç. Üçüne de bindim. Geniş bir araç mı derseniz tabi ki değil. Premium olmayan C sınıfı bazı araçlar daha ferah kesinlikle. Ancak C premiumlar içinde kişisel görüşüme göre en iyisi.

• xnoname kullanıcısına yanıt
    dediğin araçtan bakıyorum da benzinli miydi seninki? şehir içi yakıt tüketimin neydi hatırlıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Targaryen

dediğin araçtan bakıyorum da benzinli miydi seninki? şehir içi yakıt tüketimin neydi hatırlıyor musun?

9 litre civarıydı ama benim kullanımımı baz almayın sert ve genelde spor modda kullanıyordum 8 litre civarında yaktıran gördüm
  • Kia ceed premium dizel otomatik. 😊

• Arkadaşlar arkadaşım da forumu okudu yarın showroom açıksa volvlo v40 incelenecek umarım v40 için olan kampanya devam ediyordur.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Fiyat alırsanız buraya da yazarsanız sevinirim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.