Şimdi Ara

C sınıfı araç almak ne kadar zor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam, arkadaş yılda 20.000 km den bahsetmiş. adamın ocağına incir ağacı mı dikeceksiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeanddesire

otomatik şartım yok yanlız az yaksın az sorunlu olsun 2.eli iyi olsun birazda tasarımı güzel olsun sedan hb farketmez

hondayı anlattın resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeanddesire

arkadaşlar mrb kendi aracımı sattım 1 temmuzda mutlaka araç almam lazım ama bir türlü karar veremiyorum cidden çok zormuş bu iş 50000 en fazla 55000 tl param var 1.3 astra sport 1.2 golf arasında gidip geliyordum(yılda 20000 km yapıyorum) ama astranın 1.3 performanssız golfün benzinli ve çok sıra olması beni düşündürüyor alternatifler arasında civic ve focusu koyuyorum ama onlarında tipi hoşumuza gitmiyor ayrıca civic lpg li;İ30 ve C4 te güzel ama markalarına güvenemiyorum yani hala başladığım yerdeyim size de konu açıp danışıyorum kusuruma bakmayın arapsaçına döndü iş

CRUZE SEDAN SPORT PLUS ANAHTAR TESLİM 40.000 TL LPG TAKIP GEZİN 15.000 TL CEBİNİZE KALIR

C sınıfı araç almak ne kadar zor

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

hocam, arkadaş yılda 20.000 km den bahsetmiş. adamın ocağına incir ağacı mı dikeceksiniz? :)

1.2 tsi demeseydi,1.4'ü de önermezdim.Aralarında 3 litre tüketim farkı yok sonuçta
  • c4 der geçerim geçen sene 2 ay c sınıfı araç bakıp test ettim ve sonuç c4..memnun muyum?fazlasıyla..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.