Şimdi Ara

C# Ölürmü???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi gmail'ime [Yazilim-Grubu]'dan birinin yolladıgı bi mail geldi. Sanırım Mail grubu gibi bişeye üye olmuştum zamanından ordan olsa gerek. Neyse mailde yazanlar aynen aşagıdaki gibi. Bana biraz olanak dışı geldi C/C++ nasıl ölür herseyin temeli onlar zaten. Sizlere bi danışmak istedim. Böyle bir gerçek varsa kendimizi ona göre yönlendirelim.Ayrıca Axapta hakkında ufak bi araştırma yaptımda, bunları yazan kişi herhalde yazılım sektörünün sadece sektörel, ticari programlardan ibaret oldugunu sanıyor.

Mail aynen budur;

Microsoft C Sharpi Kaldiracak

Bence programlar dogrudan .Net platformu ile yazilacak.
    C Sharp, C++ gibi diller tarihe karisacak. .Net
    platformu uzerinde Axapta ile kurumsal uygulamalar gelisebilir.
    Bu da yazilim muhendsiliginin olmesi anlamina gelir.

• quote:

Orjinalden alıntı: aydinunlu
    Microsoft C Sharpi Kaldiracak

Bence programlar dogrudan .Net platformu ile yazilacak.
    C Sharp, C++ gibi diller tarihe karisacak. .Net

microsoft c# dili için milyon dolarlık yatırımlar yapıyor. kaldırması şu an imkansız.
    .net bir platform bu platformu kullanmak için dil lazım. uygulamalar kuş dili ile mi yazılacak.
    c++ tarihe karışması microsoftun tekelinde olan birşey değil microsoft istedi diye bir dil tarih olmaz.
  • Onu yazan kişi kişisel gorusunu belirtmiş.

1. "Bence" diye baslıyor.
    2. "programlar dogrudan .Net platformu ile yazilacak. " diyor ama altında hemen "C Sharp, C++ gibi diller tarihe karisacak." diyor. DEmekki bunu yazan kişinin .NET platformu hakkında hicbir bilgisi yok.

3. Metas'ın ddiklerine katılıyorum. MS buna cok yatırım yaptı ve yapıyor ve piyasada hatırı sayılır bir yere geldi. Bunu oyle ha deyince kaldıramaz. Bu dilde yazılmıs ve yazılan dunya gelinde biton proje var. Cocuk oyuncagımı bu.

Sonuc itibariyle tamamen yalan yalnıs, asparagas bir haber.
  • Aynen bende sizin gibi düşünüyorum zaten.Ama bunu yazan kişi .net i nasıl bilmiyorsa, bende axapta'yı tam anlamıyla bilmiyorum. O yüzden sizlere bi sorayım dedim
  • imkani yok.

Vistadaki butun APIler esasinda C tabanli API ama .net platformu icin uyarlanmis olacaklar. yani C tabanli dillerin yakinda biryere gitmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.