Şimdi Ara

C-MAX mi ZAFIRA mı COROLLA VERSO mu SCENIC mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
96.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cmax alan ve scenic kullana biri olarak .
    Scenic 'in iç hacmi daha geniş ve ergonomik bence ,motoru ford'a göre daha zayıf fark olarak,+ cmax'in yol tutuşu biraz daha iyi gibi .
    Picasso gerçekten güzel duruyor ama citroen olduğu için ondan vazgeçtim .
    Ford alacaklar servsileri çok kötü onu bilin ,birde camı açınca çok ciddi uğultu alıyor diğerinde pek yoktu aerodinamiğinden olabilir .
    Motor artısı ve dış görünüşü güzel olduğu için versonunda dizeli çok pahalı olduğu için bunu aldım.Versonun dizeli buna yakın bir fiyatta ollsa kesinlikle verso alırdım ,versonun da iç hacmi cmax'e göre daha geniş ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 10 Temmuz 2009; 15:05:22 >
  • Güncel.Hangisi alınmalı?Geniş bagaj konfor ve ekonomi için
  • Kullananlardan yorumlar bekliyoruz.
  • 1.5 sene kadar önce taksiye bineyim dedim.

Focux C-Max geldi.
    arkaya oturdum.
    Şok oldum.

Kimse hikaye okumasın içi geniş falan değil.
    C-Max e geniş diyenler geniş araba görmemiş

Ben olsan bu sınıfta sadece 2 aracı düşünürüm 3. yü aklımdan bile geçirmem.

Birincisi C4 Picasso Grand en fullü Cam tavanlı 55000 1.6 110hp ve oldukça lüks bir araç

İkincisi Yeni Grand Scenic. Henüz piyasada yok ama onu görmeden karar vermek hata olabilir.

En nihayetinde bu sınıfın abisi Scenic. En iyisi demiyorum . Önderi.

http://img23.imageshack.us/i/scenic1.jpg/#q=yeni scenic

vites topuzuna hasta oldum.

• bu sınıfta c4 grand picasso gözüme en çok hitap eden araç

C-MAX mi ZAFIRA mı COROLLA VERSO mu SCENIC mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperella

1.5 sene kadar önce taksiye bineyim dedim.

Focux C-Max geldi.
    arkaya oturdum.
    Şok oldum.

Kimse hikaye okumasın içi geniş falan değil.
    C-Max e geniş diyenler geniş araba görmemiş

Ben olsan bu sınıfta sadece 2 aracı düşünürüm 3. yü aklımdan bile geçirmem.

Birincisi C4 Picasso Grand en fullü Cam tavanlı 55000 1.6 110hp ve oldukça lüks bir araç

İkincisi Yeni Grand Scenic. Henüz piyasada yok ama onu görmeden karar vermek hata olabilir.

En nihayetinde bu sınıfın abisi Scenic. En iyisi demiyorum . Önderi.

http://img23.imageshack.us/i/scenic1.jpg/#q=yeni scenic

vites topuzuna hasta oldum.

Yeni scenic iç mekan olarak gerçektende çok güzelmiş.Şöyle kısacık,hafif tombik vites topuzlarına bitiyorum

• Yeni Scenic ve Verso arasında kalırdım. Burada çok güzel bir karşılaştırma yapılmış.http://uk.cars.yahoo.com/24062009/36/toyota-verso-vs-renault-scenic-0.html

• Bu sınıfta benimde hoşuma giden Vw Toruan ve Renault Scenic.Benim ilk tercihim Touran olurdu.. Zafira'larda fena değil hani
  • güncel
  • Eğer C-Max'ı alırsan dediğin gibi ''TEK RAKİBİM THY'' Başımdan geçen bir olayı anlatayım.

-C-Max'ı bir gün test etmeye gittim araba uçak resmen uçuyor yani.Adamlarla fiyatta vs anlaştık arabayı 4 gün sonra teslim alıcam.Arabayı aldım basıyorum araba gitmiyor içimden 'yav arkadaş bu benim test ettiğim araba değil diyorum' neyse gittim mazotunu aldım geri aldığım Ford bayisine döndüm.Dedim ki alın arabayı benim test ettiğim araba bu değil bana paramı iade edin.Neyse servis felan baktı hiç bir şey yok arabada.Gittim müdürün yanına kapısını kilitledim müdürün odasının bağırdım çağırdım kimsede görmesin diye kitledim kapıyı azcık gözünü korkuttum adam hemen Ford'un sayılı ustalarından birini aradı.Adamı İstanbul'dan Ankara'ya uçakla geldi.Adam servistekilere arabayı kaldırın dedi arabayı kaldırdılar alttan bir fiş gibi bir şey çıkmış bu İstanbul'dan gelen usta bu servistekileri bir güzel azarladı arabayı tekrar sürdüm uçak gibi olmuştu yani istediğim gibi olmuştu.Bunlar benden özür diledi bir üst yazılım programını arabaya yüklediler boya koruma yaptılar bir de park sensörü ücretsiz taktılar araba süper oldu.Tüm olanlar sabahtan akşama kadar bir günde oldu...

• quote:

220-225 km hızı afadersin ama yavaş yapsın c-maxla dalgamı geçiyorsun

Arkadaşım ne 220-225 km hızı sen arabanın motorunu açmamışındır ondandır.Benim önceki C-Max ımla rahat yapıyordum dahada istiyordu 245km hız yaptım ben bu arabayla...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.