Şimdi Ara

C-MAX mi ZAFIRA mı COROLLA VERSO mu SCENIC mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
95.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aralarında hem en az yakanı hem iyi yol tutanı hem kaliteli ve güvenli olanı hangisidir sizce? geniş kapsamlı olarak anlatabilirmisiniz? ben c-max sahibiyim ama scenice bayılıyodum dizeli çok hantal ve yol tutuşu iyi değil diye vazgeçtim aldığımda zafira nın yenisi henüz çıkmamıştı ve corolla versoyu çok fazla yakıyo diye düşünmemiştim acaba iyi bir seçim mi yaptım?bu kategori ve fiyatlarda başka hangi araçlar var kaliteli ve az yakan tabi.... şimdi siz almışsın hala neyi bilmek istiyosun diyeceksiniz... bu sınıfta bi araç almak isteyen tanıdıklarım var ilgilenirseniz sevinirim...

• Zafira iyidir.. Sonrada Scenic gelir bana göre
  • oncelikle kesinlikle zafira

sonrada verso yada scenic ( ikisinide yakından inceledim özellikle scenic privillege di sanırım deri doseme falan :) 10 numra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _alabora_ -- 11 Kasım 2005, 23:43:33 >
  • Scenic Privilege 1.6 16v + Pack Executive + Pack Techno + Panoramik cam tavan + Deri Döşeme 43.000 YTL civarı oluyor ki aracın içi çok geniş, çok kaliteli, performansı yeterli ve inanılmaz ferah + çok da lüks duruyor.. Benzinli alcaksan tek geçerim Zafira'da güzel fakat Scenic'in içi daha lüks ve estetik duruyor bana göre ve motor performansı olarak Scenic daha önde..

Dizel alcam diyorsan kafadan C-Max 1.6 TDCI Ghia.. DV6 kodlu motor tam bir şaheser benzinli kokluyor ve 0-100 11sn.. düşün artık

Verso'yu hiç sevmiyorum açıkçası 46 milyar verdikten sorna kumaş koltuklu xenon suz düz bir TOYOTA'ya binmek.. hadi VW falan olsa anlarım da.. Scenic varken Verso komik.. ama motor daha canlı.

Bunlar kişisel görüşlerim bu arada herkesin fikrine saygım var.
  • verso 1.6 düşünürsen bnce çok ağır kalır.(1,6 110hp)bnce c-max en ii seçim.seninde dediiin gibi scenic te hantal kalır.zafira en pahalıları.C-MAX!!!!
  • c-max dopru secim test sürüşünü yapmıstım cok hoşuma gitmişti...
    ayrıca en buyuk avantajı ise bu tip aracların yuksekliğinden dolayı savrulma ve son hız vs.. gibi dinamikliğe 1e1 etkiyen olaylar...
    iyimi kötümü söylememe gerek varmı etkisinin?
    cunku onun tam adı sadece bir c-max değil...

cunku onun tam adı Focus C-MAX
  • C-max,Scenic ve Versonun autoshow'da testi vardı 3'ünün C-max 1. idi. Bencede kesinlikle C-max. Diğerlerinin hiçbiri C-max kadar iyi yol tutmuyor özellikle renault
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu kategoride aaa şu da güzel az yakar ve kaliteli bi araçtır diyebileceğiniz bi model var mı ben baktım ama bulamadım???
  • Uzun süre eski zafira kullandım ve şu anda da yeni astra kullanıyorum yani altyapısı hemen hemen yeni zafirayla aynı. Zafiradan çok memnundum kendi sınıfından beklenenleri çok iyi karşılıyordu. Yol tutuşu yüksek olmasına rağmen güzeldi. Bence bu saydığın arabalar arasında zafiranın 7 kişilik olması çok büyük bir avantaj. 3üncü sıra koltukların kullanımı çok pratik hemen açılabiliyor. Fakat yeni zafiranın kasası bir hayli ağır ve astrayı kaldırmakta zorlanan motor bu kasa da bir hayli zorlanacaktır. Eğer 5 kişiden fazla seyahat etme olasılığı yüksekde gene de kesinlikle zafira derim ben. Ama max 5 yolcu dersen scenic ve c maxin fiyatları daha uygun.
  • evet zafira olabilir ama şöyle bişey var opel avrupada 10 yıl paslanmaz garantisi vermiyo 4 yaşında opeller çürümüş versoyu tavsiye ederim çünkü bu bir japon arabası japonların bir özelliği motorunun güçlü olması ve az benzin yakması verso derim ben renaulta gelince hiç bir zaman fransız arabasına güvenme fazlasıyla fason olurlar işçilik malzeme kalitesi motor vs vs zaten kaportasına dokunduğunda anlarsın kaliteyi ben opel ve toyota derim ama toyota yı seç derim
  • bu toyoya ya az yakıyo diyosunuzda ben dizelini göremedim?yeni mi çıktı?yani en azından corolla verso dan bahsediyorum...
  • Versonun da dizeli var ama fiyatları çok uçuk hemde 2.2litre motorlar var 60-70 civarında fiyatları satabileceklerini hiç zannetmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

Versonun da dizeli var ama fiyatları çok uçuk hemde 2.2litre motorlar var 60-70 civarında fiyatları satabileceklerini hiç zannetmiyorum

60-70 mi yuh toyota alıyor millet be 60-70 kimse vermez bencede...
    ama 1.6 dizeli fln yokmu varsa belki yırtar ama 2.2 alıpta 60-70 bence kimse vermez...
    hadi 1.6 ya 45 civarı verilirde sadece 2.2 ve birkaç özellik diye kimse 60-70 vermez...
    en azından ben vermem
  • yok sadece 2.2 yılda 15-20 tane satarlar herhalde
  • haha bencede
  • bi de rica edeceğim başka bi husus daha var... ben c-max dizel ghia aldım...bu diğer markaların benim araca göre ne artıları vardır özellikle kullananlar söylerse daha yardımcı olursunuz...ben ne corolla verso yu ne scenici ne de zafirayı test edebildim zafira ve versoya hiç binemedim bile... aklımda sadece scenic ve c-max vardı bi de ford da bize indirim olduğundan fordu tercih ettim... şimdi alacak olan kişilere daha kapsamlı bi araştırmayla fikir vermek istediğimden bunları soruyorum...şimdiden teşekkürler...
  • Eski Zafira güzel araçtı tanıdığımızda vardı. Yenisini çıkmış tip olarak çok güzel olmuş. Zafira yenilenmeseydi C-MAX derdim ama şimdi yeni çıkmış güncel ve dış tasarımı çok hoş bir araç olunca ZAfira diyorum ama araç biraz büyük kaç kişi binecek???
    Böyle bir araba aradığına göre aile binecek...

Fiyatlarına bak C-MAX ten çok pahalı değilse ZAfira al derim ben. Ama fiyatı uçuksa C-MAX al. Verso var ama verso çıkalı çok oldu eskidi...
  • C-max'in üstün olduğu taraflar özellikle 1.6 TDCi motoru, başarılı ve sınıfının en iyi yol tutuşu, işçilik ve malzeme kalitesi. Zafira da olabilir ama o 1.6 motor astra'yı zor hareket ettiriyor zafirada da zorlanacağı kesin ve tüketümü de yüksek olur. Yüksek hacimlileri ise oldukça pahalı. Bence en iyi seçim c-max
  • arkadaşlar bana verdiğiniz değer bu kadar mı? teşekkür ederim hiç bişey değişmedi kafamda... c-max iyi o zaman kesin onu alsınlar teşekkür ederim ilginize...
  • bence zafira iyi benim eski arabaydı ama tabi biras fazla buyuk
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.