Şimdi Ara

c# ip kamera kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb elimde wireless ip kamera var. ben buna c# ile erişip kontrol etmek istiyorum kameranın tilt özelliği mevcut ve buna erişip kontrol edebiliyorum ama görüntüyü alamadım kameranın markası yok ama şekil olarak
    link

linkteki gibi aynısı hatta:) ögürntü olarak h.264 codec istiyor. kameranın bilgisayar kurulumu yok web üzerinden ip ile erişip ayarlarını yapabiliyorum. ögürntüyü ordan veriyor ama c# tan alamadım birtülü. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• kameranızı aldığınız linki atarmısınız...size daha iyi yardımcı olabilirim..h264 alabilmeniz için activex i gömmeniz gerekebilir..sdk sını bulursanız daha kolay olur...
    ama bence kameranın muhtemelen mpjpeg codec desteği var..mpjeg i programınıza eklemeniz görüntü almanız çok daha kolay olur..tabi illa h264 şart değilse

Orijinalden alıntı: teknologs

kameranızı aldığınız linki atarmısınız...size daha iyi yardımcı olabilirim..h264 alabilmeniz için activex i gömmeniz gerekebilir..sdk sını bulursanız daha kolay olur...
    ama bence kameranın muhtemelen mpjpeg codec desteği var..mpjeg i programınıza eklemeniz görüntü almanız çok daha kolay olur..tabi illa h264 şart değilse

http://www.ebay.com/bhp/wireless-ip-camera-night-vision kamera bu lakin ne adı var ne sanı. bi ihale sonucu aldık ama adamlar ucuz olsun diye bu şekil bir kamera yolladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.