Şimdi Ara

c# ile yazılmış bir programa ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • parası neyse veriyim. aramızda anlaşalım parasında.
    şöyle bir programa ihtiyacım var.

program sırayla 192.168.1.1 den başlayıp 192.168.1.254e kadar ip lere ping atıcak.
    en üstte süre tanımlama olacak. bir pc ye ping atıp olumlu yada olumsuz cevap geldikten sonra bir bekleme süresi olacak.
    ip aralığını ben yazarak seçebilmeliyim.
    On off butonu olacak. On'a bastığım zaman ping atma döngüsü başlıycak.Off'a bastığımda bekleme modunda olacak.
    Program bir şekilde donarsa cevap vermezse kendi kendine off a basılmış gibi bekleme moduna geçmeli.

örneğin 192.168.1.100 e ping attı diyelim, pingten olumlu cevap gelirse tabloda 192.168.1.100 yanında BAĞLANTI OK yazacak olumsuz cevap gelirse BAĞLANTI YOK yazacak.
    en sağda ping atılma süresi yazacak. 07/04/2018 14:31 gibi.

bu işi yapan hazır paket programlar var, neden geldim burda c# istedim. çünkü programı yazan adamdan visual studio kodları da istiycem. ping sonuçlarını ethernetten veri transferi ile bir cihaza aktarıcam bu yüzden.

c# ile kafa patlatmış birisi için bu iş çok kolaydır. benim uzmanlık alanım bu değil, bu nedenle desteğe ihtiyacım var.

• 300 liraya yaparım
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    tamam hocam diğer teklifleri de alıyım özelden dönerim sana.
    msj yazacak arkadaşlar; lütfen trolleme amaçlı fiyat yazmayalım çünkü ben ciddiyim.
  • ölücülük yapıp bu işi en ucuza yaptırmak için değilde, bir şekilde olmazsa alternatif kişiler olsun istiyorum. olay bu.
  • başka istekli yok galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödevlerini başkalarına yaptırmanı önermem
  • Java'da yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alarak kullanıcısına yanıt
    benim meslek elektrik. c# ile pek haşır neşir değilim. geçmişte ufak tefek projeler yaptım ama bu iş için kafa patlatıcak zamanım ve şevkim yok malesef.

• crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    c# öncelikli delphi de olabilir. c# cı arkadaşa özel msj atayım ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.