Şimdi Ara

C ile Ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C Programlama dili ile ne yapabilirim Bir yardım edin. Büyük programlar yazmak istiyorum. Ne tür birşeyler yazabilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

C ile Neler Yapılabilir?

C programlama dili, sistem programlama, işletim sistemleri ve gömülü sistemler gibi çeşitli alanlarda kullanılan güçlü ve çok yönlü bir dildir.

C ile Neler Yapılabilir:

• İşletim Sistemleri: Windows, macOS ve Linux gibi işletim sistemlerinin çekirdeklerini oluşturabilirsin.
    • Veritabanı Yönetim Sistemleri: Veritabanlarını yönetmek için MySQL, PostgreSQL ve Oracle gibi veritabanı yönetim sistemleri oluşturabilirsin.
    • Ağ Uygulamaları: Web sunucuları, e-posta sunucuları ve yönlendiriciler gibi ağ uygulamaları geliştirebilirsin.
    • Gömülü Sistemler: Mikrodenetleyiciler ve gömülü cihazlar için gömülü yazılımlar yazabilirsin.
    • Grafik Uygulamaları: Grafik düzenleyiciler, video oynatıcılar ve oyun motorları gibi grafik uygulamalar oluşturabilirsin.
    • Bilimsel Hesaplama: Bilimsel hesaplamalar, sayısal simülasyonlar ve veri analizi için yazılımlar yazabilirsin.
    • Yapay Zeka: Makine öğrenimi, doğal dil işleme ve bilgisayarlı görü gibi yapay zeka uygulamaları geliştirebilirsin.

C'nin gücü, düşük seviyeli donanıma erişim sağlaması ve yüksek performanslı uygulamalar oluşturmasına izin vermesinden gelir. Bu nedenle, verimli ve güvenilir yazılımlara ihtiyaç duyulan kritik sistemlerde yaygın olarak kullanılır.

İster deneyimli bir geliştirici ister yeni başlıyor olun, C ile yapabileceklerinizin sınırı yoktur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aklına gelen her şeyi
  • ÖmerI Ö kullanıcısına yanıt
    Peki bu herşeyi yapmam için nerden başlamalıyım. Ne kullanmalıyım (hangi programı).Nasıl başlamalıyım.
  • Hiç temelin yoksa kitap al mantığını anla. Önemli olan kod öğrenmek değil, yazdığın kodların nasıl çalıştığını öğrenmek.
  • Aklına ne gilirse yaparsın. Hiç bilmiyorsan videolardan başla. Ufak bilgiler ama başlangıç olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GylR? kullanıcısına yanıt
    Kardeşim biliyorum ben dizilere kadar her şeyini biliyorum şimdi ne yapcam onun derdindeyim
  • Yazmak istediğinize göre bir ön hazırlık yapın gerisi gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende programlamaya başlıyorum. Çevremde 4-5 kişi bu işin içindeler ve işte çalışıyorlar bende ayağımı atmak istedim. Visual Basic ile başlamak istiyorum uygunmudur. Yazın abilerimle kendimi geliştiricem şimdi uzağım
  • Arkdaşlar k.b yın konu nasıl açıcam bilmiyorum bende sorumu buraya sormak istedim.

Ben kendi tarayıcımı yaptım. 6 adet Button 1 adet TextBox ve 1 adet WebBrowser.

2 sorum var;

1. Mesela bir button ekledim, buttona istediğim bir Url u koyacam ve buttona bastığım zaman WebBrowser1 de o adres çıkıcak. Yani buttona tıkladığım zaman WebBrowser1 de google açılacak(Kısacası, kısayol gibi olucak)

2.Ben buttonlara klavye ilede kontrol etmek istiyorum, mesela textBox`a bir adres yazdım ve buttona mouse ile tıkladım ve adres açıldı Ama ben hem mouse ile yöneticem hemde klavye ile belirlediğim bir tuşlada buttonları yöneticem. Bunu nasıl yaparım?

Yardımcı olursanız sevinirim :)
  • C ile ne yapabilirim sorusu yanlis bir soru.
    Neyi yapmak icin ne ogrenmeliyim olmali

Bu tipki otobus bileti aldim nereye gidebilirim gibi bir soru. Elbette bilette yazan yere ve biletteki koltukta gideceksin.

Halbuki gidecegin yere gore bilet alman laxim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 2 Mart 2014; 14:50:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C dili ile algoritmasını kurduğunuz her şeyi yazabilirsiniz.
    Bu sebeple öncelikle algoritma öğrenmeniz ve pratik yapmanız gerekmektedir algoritma nedir diye bir araştırın derim dilin bütün kurallarını da bilseniz algoritma bilmeden problem çözülürken nasıl düşünülür bilmeden bir şey yapmanız çok zor. İlk programlama deneyiminiz mi bilmiyorum ancak öncelikle ufak programlarla başlayın yavaş yavaş
  • yok o küçük programlar onların da büyüğü hepsini sular seller gibi yapabiliyorum algoritmam gayet iyi benim sorunum şurda driver ve ya çeşitli başka şeyler yazmak istiyorum nerden başlamalıyım.
  • Hangi programı yapacağın sana kalmış birşey kardeşim. İnternetten örnekleri araştırarak kendince bir program oluşturabilirsin... Ayrıca programlarını C-Free 5.0 ile yazmanı oneririm. Birçok program arasından en beğendiklerimdendir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.