Şimdi Ara

C ile ilgili bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 6 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 4
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 2
  • Ortalama Mesaj Aralığı 15 saat 23 dakika
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • feelsgoodman (3 mesaj) burak kenan (2 mesaj) isvicresiz bilim adami (1 mesaj) _mia (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (1 mesaj) Mobil (4 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Teğmen
    160 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    Merhaba arkadaşlar . Kare içine aldığım diziyi yakalamaya çalışıyorum ama yapamadım . Çok alakasız mı olmuş program yoksa ufak tefek sorunlar mı var ? Bir yardımcı olursanız sevinirim.


    http://oi66.tinypic.com/2gy3ynl.jpg



    |
    |




  • Binbaşı
    1396 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: burak kenan

    Merhaba arkadaşlar . Kare içine aldığım diziyi yakalamaya çalışıyorum ama yapamadım . Çok alakasız mı olmuş program yoksa ufak tefek sorunlar mı var ? Bir yardımcı olursanız sevinirim.


    http://oi66.tinypic.com/2gy3ynl.jpg


    Burada i 1 için 1 bolu 2 nin karesinden 1 bolu ve 101 in karesine kadar toplam alır öyle i 2 ye geçer. Yani tek bir for ile yapman daha doğru olur hatta j de kullanmadan for ile i 1 den number a kadar i/((i+1)^2) yapabilirsin. Bir de c bilmiyorum i++ dediğimiz ne oluyor bir de ++i varmış sanırım farkı ne onların



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isvicresiz bilim adami -- 10 Kasım 2015; 11:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Binbaşı
    1280 Mesaj
    Bana kod sorunlu gibi gelmedi.tek sıkıntı toplamın önünde & eksiği var.bir de en sona Return ekle.gerekli değil ancak alışkanlık olsun daha stabil olur.

    Edit:şimdi kontrol ettim printf de & gerekmiyormuş.eve geçince daha rahat bakarım. 😐



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 10 Kasım 2015; 11:59:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
  • Binbaşı
    1280 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

    quote:

    Orijinalden alıntı: burak kenan

    Merhaba arkadaşlar . Kare içine aldığım diziyi yakalamaya çalışıyorum ama yapamadım . Çok alakasız mı olmuş program yoksa ufak tefek sorunlar mı var ? Bir yardımcı olursanız sevinirim.


    http://oi66.tinypic.com/2gy3ynl.jpg


    Burada i 1 için 1 bolu 2 nin karesinden 1 bolu ve 101 in karesine kadar toplam alır öyle i 2 ye geçer. Yani tek bir for ile yapman daha doğru olur hatta j de kullanmadan for ile i 1 den number a kadar i/((i+1)^2) yapabilirsin. Bir de c bilmiyorum i++ dediğimiz ne oluyor bir de ++i varmış sanırım farkı ne onların

    İ'nin önünde ise döngüden önce ekle demek.sonda ise sonra ekle demek ancak for da farketmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 10 Kasım 2015; 11:56:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |




  • Binbaşı
    1280 Mesaj
    While lullanıp i ve k yı && kullanarak toplattırırsan sıkıntı yok.fordaki sıkıntı üst kısmı sıralı şekilde toplamaması.en başta en içteki döngü bitmeden dıştakini arttırmıyor.bu yüzden sonuç yanlış.2 sini de aynı anda arttırman gerek.while sonunda i ve j yi arttırırsan ikisi de aynı anda artar.boylece pay kısmı da sorunsuz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
  • Çavuş
    92 Mesaj
    for(i=0;i<girilensayi;i++)
    {
    alt= (i+1)*(i+1);
    toplam+=i/alt;
    }
    |
    |
  • Teğmen
    160 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    Tüm cevaplar için teşekkürler çok yardımcı oldu.
    |
    |
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
vp satın al
pubg mobile uc
bankacılar
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR3
0,359
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.