Şimdi Ara

C# ile Guitar Pro Benzeri Program Yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aklımda böyle bir proje var acaba bunu C# ile yapabilirmiyim. Yaptığım programda gitar tablarını gp programından çekiyor fakat ses gelmiyo bende kendi programımı yazmak istiyorum. Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler. C# ile olmasada olur hangi dille yapabilirim. GP delphi ile yazılmış fakat delphi bilgim yok ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenGY1 -- 18 Temmuz 2013; 22:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

Merhaba arkadaşlar aklımda böyle bir proje var acaba bunu C# ile yapabilirmiyim. Yaptığım programda gitar tablarını gp programından çekiyor fakat ses gelmiyo bende kendi programımı yazmak istiyorum. Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler. C# ile olmasada olur hangi dille yapabilirim. GP delphi ile yazılmış fakat delphi bilgim yok ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim de yok.

Programın içeriğini bilmiyorum ama sanırım gitarı bilgisayara bağlayıp, gitarı çaldığında bilgisayarda bunu sese dönüştürecek bir program yapmak istiyorsun? Öyleyse C# için hazır bir kütüphane bulman lazım 0'dan yapman biraz zor olur. C# ile bu kütüphaneyi bulursan işler kolaylaşır ama bulamazsan, C veya C++ dene, donanım desteği gerektiren konularda daha çok arşiv bulunuyor.

• Yorum için teşekkürler. En önemli şeyi unutmuşum; programın içeriği. Guitar Pro programı şarkıların notalarını okumaya ve her notanın sesini çıkartmaya yarayan bir program. Mesela nota olarak demeyelimde gitardaki perde sayısı.. Porte yazılan her hangi bir telin her hangi bir perdesinin sesini veriyor. Umarım açıklayıcı olmuştur. Olmadıysa;
    http://www.youtube.com/watch?v=Rb6503_J5yE
    Bütün perdelerin seslerinin olduğu kütüphane bulmam gerek. Diğer programlardan alabilirim.
    Benim yapacağım şey sadece ses çıkarmak ve durdurup kaldığımız yerden başlatmak. O kadar ayrıntılı bir şey düşünmüyorum şimdilik. Kafam portelerde takıldı bir de.
    Yani demek istediğim program C# ile yapılabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenGY1 -- 18 Temmuz 2013; 13:10:15 >

• Yok mu kesin bir cevap verebilecek ?

yok mu babayiğit bi programmer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenGY1 -- 18 Temmuz 2013; 21:21:07 >
  • Vardır illa ki, belki konuyu görmemişlerdir, belki ilgilerini çekmemişlerdir. Ama kütüphaneyi bulursan, durdurma, kaldığı yerden başlatma gibi şeyleri rahat yaparsın tabiki
  • Merhaba,

Biraz araştırdım ses analizi ile ilgili kütüphanelerini aşağıda bulduğum 2 kütüphaneyi inceleyebilirsiniz:

Mitov-AudioLab
    NAudio

Kolay gelsin...
  • Yorumlar için teşekkürler. Kütüphaneleri araştırıyorum uygun birşey bulabilirsem direk projeye devam edeceğim. Durdurma başlatma kolay fakat portelerde takıldım sanırım başka bir dille yapmam gerek o kısmı. Başka bir tavsiyesi olan varsa bekliyorum. :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

Yani demek istediğim program C# ile yapılabilir ?

c# ile tabiki yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.