Şimdi Ara

C.I.A. 2 ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim anakartta C.I.A. 2 fonksiyonu varmış.Bu şuan disabled.Bu ne demek?Hangisini yapsam daha faydalı olur?(Turbo, Racing, vb. seçenekler var)

• açılımı CPU Intelligent Accelerator 2. yani herhangi bi program çok fazla işleme ihtiyaç duyarsa CIA otomatikman işlemcinin hızını belirli bi kademe arttırıyo. adı üstünde işte CPU akıllı hızlandırıcı. bu sport, turbo vb gibi seçenekler ise kolay bi şekilde overclock yapmanı sağlıyo. bende de disabled.

daha fazla bilgi istiyosan (english document)
    http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/Tech_20041125_PX_CIA2.htm
  • sağol magnaflux peki hangisini yapsam daha faydalı olur.Yoksa disable mi kalsın?
  • bence disable kalsın. illa overclock yaparım dersen cruise de yapabilirsin. eğer işemcin hızlıysa overclock a ne gerek var derim ben boşa işlemciyi kastırma bence disable kalsın hem bilgisayarın daha sağlıklı çalışır ve işlemcin ömrü dahada uzar.
  • gigabyte in çıkardığı bir teknoloji.işlemci gerektiren uygulamalarda hızlanıyor diğer hallerde normal çalışıyor.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.Bu arada benim CPU P4 3.0 HT Presscot.o/c'siz load'ta 54 dereceyi geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 24 Nisan 2005, 0:10:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C/O ve B/O ne demek?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.