arkadaşlar bu işlere yeni başladım da bu sorunun cevabına ihtiyacım var. hiç kütüphane kullanmadan iki tanımlı char ı nasıl birleştirebilirim?
selam kimse cevap vermemiş bende dorumları tarıyordum takıldım . a ve b iki ayrı charı ab mi yapmak istiyorsun? bunun içinse bir tane char pointer tanımla ilk h charı pointere eşitle sonra pointerein adres değerini artır . sora diğerini eşitle birbiri ardına sıralanmış olur sorada ekrana yazdırırsın en temelinde bir dizi yapmış olursun. umarım çözer denemedim ama olur sanırım.
2 ayrı string alacaksın, önce aldığın bu stringlerden hangisi öne gelecekse onun uzunluunu bulman lazım;
böylece bu döngüyle ilk stringin uzunluunu hesaplıcaksın. dha snra yeni bi string tanımlıcaksın kendin char yeni[100] (mesela),, ve bu boş stringe önce ilkini kopyalıcaksın;
böylece "yeni" stringi artk string1+string2'yi döndürür. iyi çalışmalar.
çok pardn, düzeltiyorum orada ilk döngüde "uzunluk=uzunluk+1" olmayacak, sdce "uzunluk++" olacak. bir de aşağıdaki for döngüsünde de "for(sıra=uzunluk; sıra>0; sıra--)" yerine "for(sıra=0; sıra<uzunluk; sıra++)" olacak :) dalgınlık işte.