Bildirim
c de ilginç bir hata
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: greencraft
quote:
Orijinalden alıntı: emregul.1994
arkadaşlar dev c de bişey derletiyorum, derliyor ama çalışmıyor. exe dosyasına tıkladığımda belirtilen aygıta ulaşılamadı veya izniniz olmayabilir gibisinden bir hata alıyorum. Kaspersky i kapatınca herşey normale dönüyor. Fikri olan var mı?
Kendin söylemissin işte :)
hacı kasper niye böle bişi yapıyo işte onu soruyom.
-
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar dev c de bişey derletiyorum, derliyor ama çalışmıyor. exe dosyasına tıkladığımda belirtilen aygıta ulaşılamadı veya izniniz olmayabilir gibisinden bir hata alıyorum. Kaspersky i kapatınca herşey normale dönüyor. Fikri olan var mı?
Büyük ihtimalle dev c++ı Exe çalıştırmaya çalıştığı için virüs olarak görüyor ona ayrıcalık tanı.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Büyük ihtimalle dev c++ı Exe çalıştırmaya çalıştığı için virüs olarak görüyor ona ayrıcalık tanı.
önceden neden olmuyordu bide ayrıcalığı nasıl tanicam ?
-
Belki gözünden kaçan bir pointer o antivirüsün el attığı belleğe ulaşmaya çalışmıştır. Belki sadece bir dosya erişim izni vermek gerekiyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 14 Temmuz 2013; 16:13:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X