arkadaşlar proje ödevim için gerekli lütfen yardımcı olun
Tam olarak anlıyamadım ama alttaki kodu deneyebilirsin.comboBox1_SelectedIndexChanged eventine de yazdın mı her seçtiğin item txtbox ta görüntülenebilir.Umarım yararlı olmuştur.
Tam olarak anlıyamadım ama alttaki kodu deneyebilirsin.comboBox1_SelectedIndexChanged eventine de yazdın mı her seçtiğin item txtbox ta görüntülenebilir.Umarım yararlı olmuştur.
aslında basit forum load'a başlagıç itemlerini eklemek istiyodum olmuyodu. bunuda bulamayan arkadaşlar için söyleyeyim butonun click eventini forumloada eklerseniz sorun çözülüyor ....
quote:
Orijinalden alıntı: hakanngurcan
şimdide şöyle bir sorun oldu açılışta forum loada eklediğim play metodlarının 2.cisi çalıyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edebilecek var mı?
Hocam dediğinizi anlamadım, şimdi sizin başlangıçta combobox'un içinde eleman olacak ve bu elemanladardan 1. sinin gelmesini istiyor iseniz form'un açılışında.