Şimdi Ara

C,C++ Proje ödevi acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye bu sene başladım daha önce hiç programlama dersi görmedim hoca geçen ay başında ödev vermişti ben hiçbir şey yapmadım bu salı teslim etmemiz gerekiyor. c++ dan anlayan arkadaşlar mevcuttu programa grafik kütüphanesini falan kurdum fakat program kodları nasıl olacak en ufak bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

Grafik kütüphanesi kullanarak kavşak otomasyon simülasyonu
    • Programa grafik kütüphanesi kullanarak bir kavşak resmini ekrana bastırmalıdır.
    • Bu kavşakta en az dört tane 3 renkli (Sarı, kırmız, yeşil) trafik ışığı olmalıdır.
    • Trafik ışıkları gerçekçi sürelere göre yolları kontrol ederek zamanında yanmalıdır.

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

Sakarya Üniversitesi' ndemisin sen ? Salı günü teslim proje ödevi ve aynı konu ?

Aynen oradayım bende ilk sınıfım teslim ettik hocaya bakalım nolacak :D keşke kontrol etseydim konuyu yeni gördüm mesajını

Orijinalden alıntı: Burak Khrmn

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

Sakarya Üniversitesi' ndemisin sen ? Salı günü teslim proje ödevi ve aynı konu ?

Aynen oradayım bende ilk sınıfım teslim ettik hocaya bakalım nolacak :D keşke kontrol etseydim konuyu yeni gördüm mesajını

Matematik çalıştın mı peki ? Pazartesi günü ki sınav için ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.