Şimdi Ara

C&C generals zero hour CONTRA ISRARLA TAVSİYEMDİR (resim eklendi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
40.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu modu da denedim fakat en güzeli oyunun orjinal orduları. modlar balansı bozuyor. güçlü çok güçlü zayıf daha zayıf oluyor.
  • orjinalinde devamı gelmiyoki..
    serinin bi devamı çıksa...
  • arkadaşlar oyun açtıgımda "tecnical support" dıye hata verıyor yardımcı olurmusunuz?
  • arkadaşlar contra 7 kurdum oyun çalışıyor fakat gelişemıyorum nuklr fılan kuramıyorum.....bılgısı oln varmı acaba
  • super olmus
  • merhaba arkadaşlar,generals zero hour'u hamachi programı ile rahatca internet kafedeymiş gibi arkadaşlarımızla oynayabiliyoruz. hamachi ağımız 7 gün 24 saat açık..hemen katılın oyunun keyfini sürün..ağımızda hergün 30 online oyuncu bulunmaktadır,hamachiyi aşağıdan hemen indirin ve ağımızı ekleyin

hamachi programını buradan ücretsiz indirebilirsiniz,türkçe (1mb.)= http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.3.0-tr.exe

programı indirdikten sonra alttaki üçgene basarak "başka ağa katıl" tuşuna basarak ağımızı ekleyin,oyunculara ulaşın.

ağ: zerodayız
    şifre: 123

oyunu indirmek isteyen arkadaşlar google a "Generals indir" ve ardından "Generals Zero Hour indir" yazarak indirebilirsiniz....unutmayın önce generals indirilip yüklenicek ardından ek paket olan Zero Hour indirilip yüklenicek...hamachiden zerodayız ağımıza girdiğinizde size yardımcı olunacak,ayrıca aşağıda ayar sitesini verdik,mutlaka bakın....herşey çok basit....bu harika oyunu kaçırmayın.

Oyuna kolayca girmek için tüm ayarlarınızı 5dk.içinde buradan yapabilirsiniz= http://tinyurl.com/ccxtfq2

zerodayız foto

C&C generals zero hour CONTRA ISRARLA TAVSİYEMDİR (resim eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 5 Aralık 2011; 18:56:55 >

• Bu oyununda amma çok modu var he
  • Sadece orijinal oyunlarla mı, online oynama şansı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesboy

arkadaşlar contra 7 kurdum oyun çalışıyor fakat gelişemıyorum nuklr fılan kuramıyorum.....bılgısı oln varmı acaba

NASIL KURDUN BANA Bİ ANLATIRMISIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekBozok

Sadece orijinal oyunlarla mı, online oynama şansı var?

Evet. Fakat şu da var;
    Hamachi ve benzeri programlar sayesinde internet üzerinden topluluklara katılıp multiplayer modunda online olarak ta oynayabilirsiniz. (yani orjinal oyunun olmasada internet üzerinden bir başka arkadaşınla oynayabilirsin)
  • Hamachiden oynamak için patch 1.4 mü 1.04'mü olmalıdır?
  • 008 çıktı mı?
  • yıllardır C&C Conquer Generals ZH oynuyorum, hiç aklıma yama aramak gelmemişti... Bunu da rastgele dün gece gördüm ama hep hata aldım. Milletin koya ilgisi kalmamış yeni bulmusum. Acaba sorsam cevap verem olurmu ? :)

Arkadaşlar, yamayı bulabildigim her yerden indirdim ama bir türlü çalıştıramadım.

Sistem:

Ram: 1gb
    CPU: AMD athlon 64 x2 dual core 3800+ 2.01 ghz
    Graphic: Radeon x300/x550/x1050 series

Kurulumda izlediğim adımlar:
    oyunu update ettim > GeneralsZH-104-english
    Cd'siz oyun için CRK uyguladım
    ZH'un heder klasör "Contra 007 Release" adında bir klasör açtım.

-içinde:
    "!Contra006Music.big
    !Contra007.big
    !Contra007-en.big
    !Contra007-ru.big
    00000000.016
    00000000.256
    ariag.ttf
    Contra_readme.txt
    ContraLauncher.exe
    Install_Final.bmp" isimli dosyalar mevcut.-

ContraLauncher.exe'yi yönetici olarak çalıştırdım.

ZH'u sorunsuz oynuyordum. Zaten oyun orjinaldi:) Lakin ne yaptıysam şu hatadan kurtulamadım:

quote:

you have ancountered a serious error. serious errors can be caused by
    many things including viruses, overheated hardware and hardware that
    does not meet the minimum specifications for the game. Please visit
    ...
    diye gidiyor.

Yardım edecek biri var mıdır?

• pc laptop mu? eğer laptopsa düşük ekran kartı ile oyun çalıştırmaya çalışın.
  • http://www.youtube.com/watch?v=OnetaL4hayk burdakı hangı mod bılen varsa yardımcı ola bılır mı x army deye gecıyor oyunda
  • forumu hortlatayım mı ?
    oyunu ilk çıktığı zamandan beri oynarım. Ama yama ya da her hangi bir mod yükleyerek oynamak bugüne kadar aklıma gelmedi aslına bakarsanız başa sarıp oynamak da harikaydı hiç sıkılmadım bugüne dek. Sonra dedimki kendi kendime abi 2003 ya elbette bi patch falan gelmiştir. sonra burasını buldum. tabi oyunu baştan sildim tekrar yükledim ama bu patch ya da rising of reds ya da encharted yamalarının hiç birini kuramadığım gibi oyunu da bozdum. windows 10 kullanıyorum ve oyunlar 32 bitte kuruluyor hepsini geçtim oyunun aslını da you have encourted muhabbetinden dolayı açamıyorum. İnternette bunu çözmenin bir çok yolu var ben hepsini denedim ama malesef hiç biri sonuc vermedi. 19mart 2016 gününü sırf bu oyunu calıstırmak için harcadım ama bana mısın demedi. Uyumluluk modunun her türünü denedim. Belgelerimdeki zero hour data nın içine options entegre ettim ama ne fayda. hala bu oyunu oynayıp bu formu kullanan arkadaşlar varsa bana bi yardım edin be çok sevinirim vallahi.

• İyiki konuyu hortlatmışsın hocam. benimde durduk yere Generals oynayasım geldi son bi haftadır. Ancak elimde hiçbir cdsi falan yok. İnternetten dijital download edebileceğim yer varmı sormak istedim. Origin.com da var ama 30 euro çok pahalı geldi. Başka bir site biliyorsanız hemen indireyim diyorum...Yamaya falan gerek yok ilk hali olsada olur yani.
  • Generals le ilgi her türlü konuda yardımcı olabilirim ve istediniz modu soru hepsini denedim bu güne kadar bana göre 5 güzel mod var işlevsel
    1.contra
    2.modern warefare
    3.reborn
    4.rise of red
    5.cold war crisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrearık

Generals le ilgi her türlü konuda yardımcı olabilirim ve istediniz modu soru hepsini denedim bu güne kadar bana göre 5 güzel mod var işlevsel
    1.contra
    2.modern warefare
    3.reborn
    4.rise of red
    5.cold war crisi

zero hour saf olarak daha zevkli bence.

Bunları rangerde oynayabiliyor muyuz online ,?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.