Şimdi Ara

C&C generals zero hour CONTRA ISRARLA TAVSİYEMDİR (resim eklendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
40.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://contra.cncguild.net/ öncelikle modu indireceğimiz site bu.35 mb lik bi yama şu an son olarak 5.versiyonunu çıkardılar.sitenin sol üst tarafındaki linkten direk indirebilirsiniz.ben bu modla ilgili pek bişey söylemek istemiyorum açıkcası.çünkü C&C serisini seven herkes KESİNLİKLE bu modu 1 kere görmeli KEŞFETMELİ.bir oyun ancak bu kadar baştan yaratılıp bu kadar güzellştirilebilir.3 ülke için(çin usa arap) 4er farklı general.modsuz oyundaki gibi ufak farklılıklardan bahsetmiyorum.bir baştan yarat oyun düşünün.neyse biraz vakit ayırıp deneyin.kendimi tutamayıp sayfalarca yazıcam biraz daha sayfa açık kalırsa.acil yorumlarınızı bekliyorum.

dipnot(oyunun orjinali elinizde yoksa update edilmemiş orjinal 1.00 versiyonu(haliyle cra.cki) ile yama uyumludur.rardan çıkarıp c&c zero hour içindeki dosyalarla değiştiriyorsunuz.bu kadar basit)

sadece iki örnek resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel8685 -- 27 Haziran 2008; 0:25:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

C&C Generals Zero Hour: CONTRA'ya Karşı Mücadelede En İyi Seçim

Strateji oyunlarına meraklıysanız, C&C Generals Zero Hour'un CONTRA genişletme paketi, rekabetçi ve sürükleyici bir deneyim sunar. Bu genişletme, orijinal oyuna yeni özellikler, birimler ve kampanyalar ekleyerek oynanabilirliği önemli ölçüde artırır.

CONTRA'nın Benzersiz Özellikleri

• Yeni Birlikler: CONTRA, Scorpion tankı, Gatling topçu silahı ve Gladyatör hava savunma sistemi gibi çeşitli yeni birimler içerir.
    • Özel Kampanyalar: Genişletme, hem Amerika Birleşik Devletleri hem de Çin için iki yeni özel kampanya sunar.
    • Harita Düzenleyici: Kendi benzersiz haritalarını oluşturmanıza ve bunları diğer oyuncularla paylaşmanıza olanak tanıyan güçlü bir harita düzenleyici içerir.

Generals Zero Hour İndir ve Deneyimle

C&C Generals Zero Hour: CONTRA'yı denemek istiyorsan, onu resmi web sitesinden veya güvenilir bir oyun platformundan indirebilirsin. Oyunun kurulumu kolaydır ve hemen oynamaya başlayabilirsin. İster acemi bir stratejist ister deneyimli bir oyuncu ol, CONTRA genişletme paketi sana saatlerce eğlence ve rekabet sağlayacak.

Anahtar Kelimeler:

• C&C Generals Zero Hour indir
    • C&C Generals Zero Hour CONTRA
    • C&C Generals Zero Hour CONTRA genişletme paketi
    • C&C Generals Zero Hour CONTRA birimler
    • C&C Generals Zero Hour CONTRA özel kampanyalar
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up aslında up işi pek sevdiğim bişey değil ama bu yama için değer.merak ettiğiniz şeyleri sorun indirmek zor geliyorsa cevaplayım beğeneceğinize eminim.ayrıca 6.versiyonu hazırlıyorlar.
  • Bu yama insana oyunu tekrar yükletir...
  • Teşekkürler eyw.
  • Yama baya farklılık yaratmış gibi.Ama şimdi nerden bulcam oyunu elime geçerse denicem.
  • hele china nuke generalin bir nükleer bombası war 5 savaş başlıklı hiç görmeyin onu
  • wayy begerçekten çok ii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz baktım..fena değil..
  • last standden iyi mdir?
  • hocam last standi de oynadım.ve daha bir çok modu oynadım.hepsini demeyim ama 10 modun 7sini denemişimdir en az.kesinlikle modlar içinde en iyisi bu.zaten CONTRA yı denedikten sonra last stand in bi esprisii olmadığını anlayacaksın.12 farklı general ve her general için tamamen farklı(görüntü olarakta özellik olarakta) yapılar tanklar uçaklar helikopterler.diyorum ya günde kaç saat başında geçiriyorum bi bilseniz.
  • nasıl yükleniyo bu yaa .install yok içinden dosyalar çıktı nereye atıcaz bunları ??
  • Güzel mod fakat çok fazla hatası var. Bir de birimlerin güçleri abartılmış. Daha dengeli bir mod olabilir gibi geldi bana. Birin animasyonları ve çeşitliliği çok güzel. Ama dediğim gibi buglar ve dengesiz oynanış sunması eksi puan bu mod için.
  • önünde gürz gibi birşey olan tanklar var.Onlar ne biçim şey öyle ya,napıyo gürzü havada sallayıp düşmanamı vuruyor?
  • groll Tarih 28 Haziran 2008; 16:42:34
    nasıl yükleniyo bu yaa .install yok içinden dosyalar çıktı nereye atıcaz bunları ??

cevap-çıkan dosyaları zero hour klasörü içindeki dosyalarla değiştir.o kadar.
    ayrıca dengesizlik konusunda şunu söyleyebilirim.5yıldız lı bir general olduktan sonra çıkartabildiğin birimler çok güçlü.ama aynı şekilde düşmanda 5 yıldıza ulaştığında aynı güçteki birimlere kavuşuyor.önünde gürz olan dozerler ani saldırı için. sadece assault general de var.hiç bir bina gerektirmeden çıkıyorlar.defansları düşük atakları yüksek.küçük haritalarda 3 dakika içinde oyun bitirmeye yarıyor
  • dehset bir mod begendim birkac sey var bnlar ;

1-nuke generalsin nukleeri
    2-nuke generalsin bir tankı 5000dolar degerinde (adı aklıma gelmedi) kafasına savas baslıgı koyunca dehset oluor
    3-demo generalsin nuke tasıyan kamyonu
    4-nuke generalsin roketcileri

bu 4 sey beni baya oyuna bagladı zaten eskısındede oynuordum ama bu olaylar beni oyuna kilitledi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 30 Haziran 2008; 1:59:10 >
  • inan o kadar çok şey varki daha keşfedeceğin farzı misal flame general de çıkan king of fire isimli araç...
  • Adam resmen oyunu baştan yazmış. Çok teşekkürler kardeş.
  • İndirdim güzel ama oyunda yeniyim ve bilgisayarlar çok güçlü hard dan başlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

İndirdim güzel ama oyunda yeniyim ve bilgisayarlar çok güçlü hard dan başlıyor.

Zorluk seviyesini indiremiyor musun?
    Ben oynadığımda zor değildi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

İndirdim güzel ama oyunda yeniyim ve bilgisayarlar çok güçlü hard dan başlıyor.

Zorluk seviyesini indiremiyor musun?
    Ben oynadığımda zor değildi...

Hard very hard bide bitane daha var adını unttum medium yada easy olmuyor.Hard da easy gibi değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.