Şimdi Ara

C 180 AMG Kayma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler.

Ben daha yaklaşık 3 ay önce 0 km bi c180 amg aldım. İlk günlerde çok önemsemedim hani araç daha 0 belki düzelir düşüncesiyle fakat gördük ki öyle olmadı ve sorunda bayağı önemli aslında. Problem şu araç da ciddi anlamda bi kayma sorunu var en basit ve ufak dönemeçlerde bile araç kayıyor arkasını savuruyor. Yokuş aşağı inerkende aynı şekilde hafif bi frende kayıp ABS çalıştırıyor. Araç da surekli bebeğimizde bizimle oluyor ve araç hızlı kullanılan bi araçda değil o yüzden. Bu durum bizi gerçekten korkutuyor inananın özellikle bebekten dolayı.
    Konu hakında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06anka

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler.

Ben daha yaklaşık 3 ay önce 0 km bi c180 amg aldım. İlk günlerde çok önemsemedim hani araç daha 0 belki düzelir düşüncesiyle fakat gördük ki öyle olmadı ve sorunda bayağı önemli aslında. Problem şu araç da ciddi anlamda bi kayma sorunu var en basit ve ufak dönemeçlerde bile araç kayıyor arkasını savuruyor. Yokuş aşağı inerkende aynı şekilde hafif bi frende kayıp ABS çalıştırıyor. Araç da surekli bebeğimizde bizimle oluyor ve araç hızlı kullanılan bi araçda değil o yüzden. Bu durum bizi gerçekten korkutuyor inananın özellikle bebekten dolayı.
    Konu hakında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

virajlarda gaza basmayın yeter. kayarsa da panik yapmayın, gazı keser, esp devreye girer toparlar. arkadan itiş arabalar böyledir. Özellikle kaygan zeminlerde, yağmur yağdığında daha da çok olur. Korkmayın, canınızı tehlikeye atacak bir durum olmaz.

Kışın kış lastiği, yazın yaz lastiği kullanın. En iyi markalardan şaşmayın. Tavsiyem Goodyear-Michelin-Continental üçlüsünden çıkmamanızdır.

• Valla DH de bir arkadan itiş sevdası var gidiyo ama benim araç kullanım stilime hiç uygun değil. Daha önce 1 yıla yakın E200, 1 hafta kadar da MZ3 kullandım. Yukarıda yazıldığı gibi arkadan iitişde kar, yağmur (özellikle yeni başlayan yağmur), viraj tehlikeli oluyo. Z3 de 3. vitesin ortasına kadar kick-down da bile spin riski vardı. Buralarda gaza yüklenmemek lazım, tahminim ilk arkadan itiş deneyiminiz. Alışırsınız biraz ama içinize sinmiyorsa servise gidip ustayla bi test sürüşü yapabilirsiniz. Hayırlı olsun.
  • Lastikleri kontrol etmekte yarar var. Normalde c180 in yol tutuşu iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi zaman sonra keyif almaya başlarsın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Valla DH de bir arkadan itiş sevdası var gidiyo ama benim araç kullanım stilime hiç uygun değil. Daha önce 1 yıla yakın E200, 1 hafta kadar da MZ3 kullandım. Yukarıda yazıldığı gibi arkadan iitişde kar, yağmur (özellikle yeni başlayan yağmur), viraj tehlikeli oluyo. Z3 de 3. vitesin ortasına kadar kick-down da bile spin riski vardı. Buralarda gaza yüklenmemek lazım, tahminim ilk arkadan itiş deneyiminiz. Alışırsınız biraz ama içinize sinmiyorsa servise gidip ustayla bi test sürüşü yapabilirsiniz. Hayırlı olsun.

Denedim aynen dediğin gibi oldu çok sağol cvp için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Valla DH de bir arkadan itiş sevdası var gidiyo ama benim araç kullanım stilime hiç uygun değil. Daha önce 1 yıla yakın E200, 1 hafta kadar da MZ3 kullandım. Yukarıda yazıldığı gibi arkadan iitişde kar, yağmur (özellikle yeni başlayan yağmur), viraj tehlikeli oluyo. Z3 de 3. vitesin ortasına kadar kick-down da bile spin riski vardı. Buralarda gaza yüklenmemek lazım, tahminim ilk arkadan itiş deneyiminiz. Alışırsınız biraz ama içinize sinmiyorsa servise gidip ustayla bi test sürüşü yapabilirsiniz. Hayırlı olsun.

hocam 300 beygir arabada kick-down yaparsanız spin atar haliyle

arkadan itişte önemli olan gaza ne kadar basacağını bilmektir. önden çekiş araçta fazla basarsanız gücü aktarmaz, en fazla direksiyon titrer, hissedersiniz.
    ama arkadan itişte direk arabanın arkasını yanınızda görürsünüz. alışmak meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 5 Haziran 2013; 10:05:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford focus 3 çalişmama sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :) cvp lar cok güzel herkese teşekkürler
  • Hocam geçen gün ilk defa başıma geldi biraz acele işim vardı virajda gaza biraz fazla basmış bulundum arka biraz savruldu o anda sadece ayağımı gazdan çektim hemen toparladı genel anlamda sakin sürerim özellikle virajlarda ama acele işe biraz şeytan el attı gitti :)
    bu arada son gördüğüm hız 221 çok harika oluyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.