Şimdi Ara

BYRON MARKA LAPTOP ALDIM 3 TANE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BYRON MARKA LAPTOP ALDIM 3 TANE ŞİRKETİMİZE.SİZCE NASILDIR?950$ + KDV YE.CENTRİNO İŞLEMCİLİ.DVD- YAZICISI VAR.ASUS ALT YAPISINA SAHİP SANIRIM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

kendine iyi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanımcı34

gecmışşş osun gelecek on yıl kendıne gelemezsin

bu yoruma hayran kaldım

bizim tükkanda aldılar
    masadan kaldırmaya korkuyoruz bir yeri düşecek diye
    ben 6 ay ömür biçmiştim
    du bakalım bişey olacakmı?
    ama sesler gelmeye başladı
  • byron işte turk malı
    ha exper ha byron
    Daha Fazla Göster
  • üç tane aldığınız iyi olmuş, bozuldukça diğerlerinden takviye yaparsınız.

Ha bu arada mygokhan kardeş yeni diz üstüleriniz hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesahin -- 14 Temmuz 2005, 3:20:41 >

AMD Phenom II X4 965 BE 3.4 GHZ , GIGABYTE 790FXTA-UD5 AMD 790FX&SB750 AM3 DDR3 1866MHz (O/C) USB 3.0 SATA3 + CORSAIR (2*2Gb) KIT XM3 Dominator 1600MHz DDR3 CL8 , Saphire VaporX Ati 5770 1G , Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 3,5" Sabit Disk WD1002FAEX , ASUS 18x SATA DWDRW+Samsung 20 X DVD-RW , TT Kandalf Kasa, Thermaltake 1500W PSU
  • quote:

Orjinalden alıntı: newone

üç tane aldığınız iyi olmuş, bozuldukça diğerlerinden takviye yaparsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

ARKADAŞLAR BYRON MARKA LAPTOP ALDIM 3 TANE ŞİRKETİMİZE.SİZCE NASILDIR?950$ + KDV YE.CENTRİNO İŞLEMCİLİ.DVD- YAZICISI VAR.ASUS ALT YAPISINA SAHİP SANIRIM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

keşke almadan önce sorsaydın.
  • üç tane aldığınız iyi olmuş, bozuldukça diğerlerinden takviye yaparsınız.

ben şaka yapıyordum haberiniz olsun
    Alana hayırlı olsun.

Orjinalden alıntı: donanımcı34

gecmışşş osun gelecek on yıl kendıne gelemezsin

byron toplama da diğer birçok marka toplama değil mi?İçerisindeki işlemci intelin değil mi?hardisk samsung ya da bir başka üreticinin malı değil mi? ramlar,anakart bu şekilde değilmi?anakartta kullanılan chipset intelin değil mi?ha derseniz anakarttan anakarta kalite farkı mutlaka olur..Tamam doğru da...Fakat zaten byro da oturup kendisi anakart üretmiyor...bir çok firma gibi satın alıyor..Zaten dünyada çok az sayıda firma kendi tesisinde kendi notebookunun herşeyini üreterek piyasaya sürüyor...Dünyada kullanılan notebookların %80 ni tayvanlı quantum firması üretiyor...Büyük markalar sadece kullanılacak konfigürasyonu ve kasa tasarımını veriyorlar...O zaman bu byron a neden hemen kötü iması veriliyor...Bir ürüne kötü diyebilmek için önce kullananların çoğunluğunun evet bu mal kötüdür fikrini söyemeleri gerekiyor...kullanalar bu hakka sahiptir diye düşünüyorum...
    Msi K9N Ati 690,Amd Brisbane X2 4200+, elixir 2x2 gb dual ddr2 800mhz, feel hurricane 550 watt, 160 gb + 80 gb sata seagate, ati x1650xt powercolor,asus cdwriter,Liteon Sata DVDRW, 19 " Datron LCD,lexmark 3350,genius slim star,5+1 microlab....

ACER GEMSTONE 5710G

• ya millet msi packard bell falan almaya korkuyı bu arkadasta benim şibidye kadar bi ikikere adını duyduğum laptobu alıyo iyi bi cesaret gerçekten
  • hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
  • hayırlı olsun konf. süper o yeter performanssız tipli laptop alacağıma performaslı alırım hem zamandan hem cebimden kazanırım

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
  • Slm millet
    Ben de ByRon furyasına katılanlardan biriyim
    Pazar günü aldım aleti (Cen Duo 1.6 - 512 MB 667 Mhz DDR2 Ram - 100 GB Sata HDD - 256 MB X700 - 15.4" - DVD-RW vs...)
    Alırken kılı kırk yardım denilebilir! Defalarca ByRon'u ve Vatan Bilgisayarı aradım ve ürünü inceledim!
    Tek parça 512 MB 667 Mhz Ram olması ve bir slotumun daha olması çok büyük avantaj
    Performansa gelince tam olarak denemedim aleti!
    Birkaç gün içinde Testlere sokarım aleti ama şimdilik size ram performans değerlerini söyliyeyim de ona göre karşılaştırma yapsın o performans isteyen arkadaşlar!
    Ram testi için kullandığım program Aida32
    Bellek Okuma : 4022 MB/s
    Bellek Yazma : 1266 MB/s

Dikkatinizi çekeyim!
    K_Storm'un da dediği gibi ByRon bir türk firması ve bunlar bu bilgisayarları ithal ediyorlar! Bu firma da diğer firmalar gibi oem parça üretici firmaların parçalarını bir araya getirip te bilgisayar oluşturuyorlar! O bildiğiniz hemen hemen hiçbir büyük firma tüm parçalarıyla kendi bilgisayarlarını üretmiyorlar!p
    İşlemci farklı firma, Ram farklı, Harddisk farklı!
    Alın benimkinin markaları!
    İsim : ByRon Notebook
    İşlemci : intel
    Ram : Vdata 667 Mhz
    Ekran kartı : Ati X700
    Harddisk : Western Digital
    Dvd-Rw : LG
    Bu firmaları da tanımayan ve kalitelerini bilmeyen yoktur herhalde

Masaüstü bilgisayarımda bile bu ram performansının yarısını bile elde edemedim ben!
    P4 3.2 Ghz
    1.5 Gb Kingston Ram
    120 GB Seagate Sata
    80 GB Samsung Sata
    128 MG 6600 GT
    Audigiy 2 Zs

Mağdem bilgisayarın parçalarını oluşturan markalar bilindik markalar ise ve aynı firmanın parçaları ise;
    üstüne üstelik 3 yıl garanti veriyorlar ise hatta ve hatta 667 Mhz lik ram kullanabiliyorlarsa (yanılmıyosam başka hiçbir notebookta yok!)
    niye daha fazla para ödiyeyim sadece isim için, benim param kıymetli...

Dediğim gibi;
    Test sonuçlarını yakında...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.