Bagajı 425lt d suv kulağa garip geliyor. Pejo 2008'in bagajı daha büyük :) Tesla model y ise 2 katı bagaj hacmine sahip D suv istiyorum ama bagaj hacmi önemsiz diyen çıkmaz sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (12. sayfa)
-
-
1.6 da bu araca fazla, o seviyelerde tesla alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden herkes elektrikli araç istiyormuş da alamıyor gibi düşünüyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı paralara tesla gibi bir araç varken, şu mantıklı mı yani şimdi? Üstelik belli bir kullanım sonucunda plug-in hybrid sistemlerin sorun çıkarmaya meyilli olduğunu okumuştum, aynı paralara kendini ispatlamış bir sistem varken neden buna güveneyim? Üstelik ben 2 bayii ile de açıp görüştüm, hala nereye nasıl eklerizin derdindeler göreceksiniz, olması gereken 1.5m, daha üstü bayii eklemesi olacaksa niye bile bile lades olayım?
-
Phev ful elektrikten daha iyi bence
Müstakil ev veya kendime ait şarj imkanım olmadığı sürece asla ful elektrik araç almam ondan 1.6m ye seal U benim için Tesladan iyidir ki Tesla Y 1.8 M değil mi ?
Dolubatarya seal U nun bagaj hacmi 570 lt gösteriyordolubatarya - en yeni elektrikli otomobiller, e-motorlar, araç karşılaştırmaları🔋 BYD Seal U Özellikler, Fiyat, Menzil ve daha fazlası - Dolubataryahttps://www.dolubatarya.com/byd-seal-u
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu incelemede de bagaj hacmi 535 lt deniyor
Murat Öztürk ile 8. EtapyoutubeBYD SEAL U - Plug-in Hibrit Olarak Türkiye’ye Gelecekhttps://www.youtube.com/watch?si=yJLFum01ZJGKcUkc&v=X-BvwCAoJy8&feature=youtu.be
-
Çok ilginç bir durum var bu araçta. Sarı sitede halen 2.3 milyona satmaya çalışıyorlar. Araç bir ay sonra 1.7 milyon falan olacak büyük ihtimalle. Türk insanı cidden ilginç.
Kendi broşüründe ve bayide 425lt yazıyor. Ve dahası gözle görünce zaten küçücük bagaj, 2 tane orta boy valiz sığar anca
https://www.bydauto.com.tr/storage/byd-seal-u-dm-i-teknik-ozellikler-ve-donanim-tablosu-vlast.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 13 Temmuz 2024; 21:57:32 >
-
Haklısın hocam, yanlış bilgi vermiş inceleyenler
Seal U ile Seal U DM-I arasında bagaj hacmi olarak fark olması normal biri BEV biri PHEV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 14 Temmuz 2024; 12:9:32 >
Phev full elektrikten daha iyi.
Aramızda byd sahibi arkadaşımız varmı acaba?
Bu kadar teşvik al, gümrük vergisi iptal olsun sonra fiyat 1.6 ? Piyasada tutunmak hakim oyuncu olmak istiyor ise fiyatının 1.5 altında olması gerekli, birde bayi öyle ekstram var fln derse önünden geçmem. Şu an bu imkanlar Chery’de olsa, tüm firmalar kara kara düşünür, piyasanın hakim oyuncusu olurdu, Chery kadar strateji yürütemez mi? Bence yürütür, Çin’nin en çok araç satan firmasından bahsediyoruz, yanlış fiyatlama sebebiyle ülkemizde geri kaldı, aynı hatayı 2 kere yapmazlar
Benim edindiğim izlenim, bayiilerin bu işi sulandıracağı, 1.5m üstü fiyat olmaması gerekiyor, daha üstünde yine söylüyorum bir mantığı bana göre kalmıyor, ha beklediğim gibi olursa 1.5’e kesinlikle kaçmaz, bir de attoya verdikleri gibi 300k 0 faiz olursa müthiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-775CF0D93 -- 15 Temmuz 2024; 7:25:15 >
Chery’nin yaptığını yapamayacaksa kendi bilir, piyasa nasıl birden döndü ve tüm algıları yıktı, bu kadar desteği almış iken yapmak zorunda
distribütörü alj olduktan sonra bu araçtan benim beklentim yok. 1500 diyeceklerini hiç düşünmüyorum. Deseler bile aç gözlü bayiler en az 100 bin tl aksesuar iteleme derdine düşer. He zaten alj nin de bu aracı 1750 den aşağı fiyat belirleyeceğini düşünmüyorum. İnşallah yanılırım.
ALJ nen bu konuya yaklaşımı maalesef korkuları haklı çıkaracak gibi. Tesla randevu isteğime aynı gün dönerken, Ankara EFE BYD bayii 2 hafta sonra dönüş yaptı o da BYD Türkiyeye mail attıktan 1 hafta sonra. Müşteri odaklı yaklaşım benimsemezlerse bir soru işareti olacak her zaman için.
-
Fiyatı 1.5M civarında da olsa öyle satış rekorları kıracağını sanmam, çünkü hala Çinli, çünkü servisi ve garantisi hala muamma, insanlar şua anda nasıl Atto 3'ü tercih etmiyorsa(elbette ALJ'nin fiyat politikası sebebiyle tercih etmeyen çoktur), bunu da çoğunlukla tercih etmeyecektir diye düşünüyorum.
-
Fabrika kararı ve yeni fiyatlarla birlikte bayi ve servisler hızlı şekilde artar. Chery gayet satış rekorları kırdı uygun olduğu sürede. Fabrika demek ben buradan gitmeyeceğim demek, onun da garantisi olacak
Bayi ile konuşmama istinaden; ağustos ve eylül de 2 parti seal u dm-i gelecekmiş. Kasım-Aralık ta 3 yeni model geleceğinden bahsetti seal-seal u ve han göreceğiz artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X