Şimdi Ara

Buzdolabının buzluğunda delik açtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..Eski tip buzdolaplarından var bende..Üst buzluktaki buzları bıçakla temizlerken üst tarafında delik açtım bi 10 sn filan başınçlı hava yada gaz geldi emin değilim sonra durdu..Nedir ne değildir anlayamadım..Adam çağırıp baktırayım mı yoksa geçti diye bırakayım mı çünkü şu an ordan bişey gelmiyo..Şimdiden teşekkürler

• Muhtemelen sadece kasasında değil, borularda da bir hasara neden oldunuz. Gaz çıkışı bunu gösteriyor.

Sadece kasa olsaydı, çok bir sorun yoktu, ufak bir plastik parçayı oraya yapıştırarak kullanmaya devam edebilirdiniz.

Tahmin ettiğim gibiyse, borularda tamirat gerekecek. Bunun içinde komple sökülmesi gerekebilir.

Şimdi bakın, eğer boru delindiyse, artık soğutmuyordur buzdolabınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krafoe

Arkadaşlar merhaba..Eski tip buzdolaplarından var bende..Üst buzluktaki buzları bıçakla temizlerken üst tarafında delik açtım bi 10 sn filan başınçlı hava yada gaz geldi emin değilim sonra durdu..Nedir ne değildir anlayamadım..Adam çağırıp baktırayım mı yoksa geçti diye bırakayım mı çünkü şu an ordan bişey gelmiyo..Şimdiden teşekkürler

Soğutucu gaz boşaldı büyük ihtimalle. Artık gaz gelmez ama dolap da soğutma yapmayacaktır eğer öyleyse. Servis yolu göründü maalesef.
  • teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi gaz boşalmış..Servisi çağırdım özel bir bantı var 1 gün o duracak ertesi gün gaz doldurcaz dedi ve 80 liraya mal olur dedi iyi bir fiyat verdiğini söyledi..
  • Valla iyi fiyat vermiş..Ben aynı muhabbetten dolabı çöpe atmıştım..80 liraya oluyorsa öpte başına koy derim
  • 80 liraya yaptirdin hala kullanabuliyomusun peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.