Şimdi Ara

Buzdolabımdaki karlanma problemi ile ilgili yardım..Candoğan bey el atarsan.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
70.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sagolun can dogan bey? simdi bu gaz doldurma islemini kim idrak edebilir? bana herhangi bir websitesi ya da telefon numarasi verebilir misiniz? evime yakin bir yerde 2. el mal alip satan biri var acaba anlar mi o adam bu sarj olayindan felan? bu arada siz tecrubelisiniz belli ki asagi yukari kaca patlar bu sarj? yani bir rakam soylediginde adam bileyim fahis mi makul mu.

    shadow erzurumdaysan zaten nakliyesi basli basina en az 100 tutar. bir de sana verecegiz 100. ee senin mal cikar 2 katina. bu arada, ilgisiz olacak belki ama cekmece takimi var ya dolabin yanindaki aynisi bende de var. daha 2 hafta once 22,5 tl ye kapattim.
    ha bir de dolaba eski arcelik demissin. onun nesi eski yahu. canavar gibi geldi benim gozume. hele benim makineyle kiyaslayinca seninki eskiyse bizimki galiba antika felan olmali. bence sen onu en az 150 den sur arayanlar zaten pazarlik yapip indirmeye calisacaktir. soyle yalanciktan 140 130 lara inersin son fiyat 125 dersin olur biter. yazik etme yani ben bayildim sahsen. gerci icini gostermemissin ama gerek yok o kadarina da rontgenci miyiz sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 4 Ağustos 2011; 22:45:32 >




  • Senin için içiinide çektim Al işte içide bu aslında çok daha iş görürde ilerde çocuk vs olacak iyi bir makine olsunki bozulup neetmesin...Bi alırımzati 15 sene götürür..
     Buzdolabımdaki karlanma problemi ile ilgili yardım..Candoğan bey el atarsan..
  • Ahanda düzenledimde ilanı 150 yaptım gaza getirdin beni Yeni dolap alacam vsvs söylendim şimdi deli çalışır benim dolap kar mar yapmaz
  • dolap var ya tek kelimeyle harika. bunun yerine alacagin dolap dedigin gibi son teknoloji su vanali felan olmasi lazim ki soyle refah seviyeni ancak yukseltmis olabilirsin. obur turlu sadece dolabi yenilemis gibi bir sey olursun.
    bunun yili nedir? soruyorum cunku benim o 90 lardan kalma moruk eski ama is faturaya gelince aslan kesiliyor. gecen ay 13tl gelmisti elektrik 3 kisilik hanemize. bu ay 40 geldi. tesadufe bak biz de daha bu ay aldik morugu. bildigin 3 katina cikti fatura ya. ucuza kapatarak makine sahibi olduk belki ama, gulsem mi aglasam mi bilemiyorum.




  • Valla genelde 30 civarı geliyor 40 a da çıktığı oluyor.Valla 2005 gibi bir abimden almıştım tayinci olmuştu oda birkaç sene önce almış desek işte 10 sene gibidir..Bunu alma sebebimde eski buzdolabımda böyleydi buzunu çözerken TISSSSS havası kaçtı maalesef deldim işte evli evi klasik 2-3 günde bir çamaşır yıkanır oda eski arçelik çamaşır makinemEvlenince ne mi aldın dersen 102 ekran tv Bulaşık makinesi alttaki araba ve diğer ev eşyaları nasıl yapmışım iyimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 4 Ağustos 2011; 23:18:11 >
  • sende tv, bulasik makinesi, camasir makinesi, buzdolabi var 30 civari geliyor. ben de bir tek bu eski makine var 40tl geliyor tek basina ayda 25 tl civari yakiyor namussuz. ah ulan ah kendi evim olsa var ya satarim sunu soyle a plus bir buzdolabi alirim ayda tas catlasin 10 yaksin ya, onu bile yakmaz zaten. yeme de yaninda yat. eski makineye bulasmayacaksin abi ben bu isten bunu anlarim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orijinalden alıntı: herr18

    arkadaslar soruma cevap verseydiniz daha sevinirdim. fiyat tamamiyle araya tanidik sokmaktan oturu torpilli indirim. bu bir yana orada resimde de goruyorsunuz. buzluk suyu bile donduramamis. ne yapiyim ben boyle buzlugu, dolabi arkadaslar.


    Buzdolabınızda gaz kaçağı var. Gazının boşaltılıp gaz şarjı yapılması gerekiyor.



    @robotica

    Tek kapılı bir buzdolabına 200TL çok değil mi yahu. Ben Beko'nun no frostuna bile o kadar verir miyim bilmem :)))


    Bende aslında kasası cok iyi olduğu için profilonun iyi olduğunu düşünüyordum ama candoğan üstad önermedi...Candoğan üstadım 1400 lira civarı taksitli olarak netten samsungun rt63 modellerinden alabiliyoruz sence bu ürün nasıldır?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: herr18

    dolap var ya tek kelimeyle harika. bunun yerine alacagin dolap dedigin gibi son teknoloji su vanali felan olmasi lazim ki soyle refah seviyeni ancak yukseltmis olabilirsin. obur turlu sadece dolabi yenilemis gibi bir sey olursun.



    su pınarlı buzdolapları pek kullanışlı olmuyor. çok yer kaplıyor dolap içinde. ayrıca temizliği, hijyeni sağlaması vs zor...ilerde alacak olurdsanız yeni bir dolap, bunları da dikkate alın. dışardan şöyle birbakınca çok hoş geliyor ama bence gereksiz...
  • Hmm bu arada televizyonlarımız aynıymış.....Bugün ankarada bir firmayı aradım konuştuğum arkadaş da öyle söyledi..Ama samsungun pınarlı modeline baktım çok yer kapladığı söylenemez..Kapağı açınca sağ üstte pek birşeyleri ilgilendirmeyen yerde 2 lt lik bi kap var.Plastik sadece o başka kapladığı hiçbiryer yok...
  • herr18, soğutmasından memnunum dolabın.

    candoğan, abi hatırlatma bana, o ikinci elcinin gidip ağzını burnunu kırasım var, katakulli ile sattı o dolabı bana Uğraşmak isterdim ama gerek yok.
  • robotica kac model memnun degilsen 120 den aliyim sana ustune mikrodalga vereyim bir de.
    edit: aga elektrik faturasi ayda kac geliyor senin eve. kac kisiyle kaliyorsun. bir de mumkunse evdeki kullandigin diger elektronik esyalari sayabilir misin?
    su anlik bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 5 Ağustos 2011; 2:33:53 >
  • Arkadaşlar izmirde oturan varsa elimizde AEG marka çift kapılı temiz no-frost satılık buzdolabı var.Almak isteyen olursa yardımcı olurum fiyatta,biz anneme A sınıfı aldık bu bosa çıktı.ama eve gelip almanız gerekir,Gürçeşme tarafında oturuyoruz.saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshe123 -- 21 Kasım 2011; 0:52:04 >
  • Eğer izmirde oturuyorsanız hiç buzlanma yapmayan dolbımızı 150 tl den vermek istiyoruz ilgilenirsen msj atın lütfen...Eğer başarabilirsem resimde ekleyeceğim...

     Buzdolabımdaki karlanma problemi ile ilgili yardım..Candoğan bey el atarsan..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshe123 -- 21 Kasım 2011; 1:14:50 >
  • ŞUAN KURU ERZAK DOLABI OLARAK KULLANIYORUZ ALAN MEMNUN KALIR.

     Buzdolabımdaki karlanma problemi ile ilgili yardım..Candoğan bey el atarsan..
  • İÇİ-DIŞI İTİNA İLE TEMİZLENDİ.

     Buzdolabımdaki karlanma problemi ile ilgili yardım..Candoğan bey el atarsan..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.