Şimdi Ara

Buzdolabımda bir dilim peynir kalmadı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Buzdolabımda bir dilim peynir kalmadı. Cebimde beş kuruş param yok. Alacaklılar dayanmış, dört aylık kiram, faturalarım duruyor. Teselli bulacak ne sevenim kaldı, ne soranım. Bir yatalak anam var, onu da küstürdüm. Cümle alem terk etti beni. Gerçekte kim olduğuma şahit olanlar bir an durmadı yanımda. Gittiler, haklıydılar.

Hava karardı mı lambalarım yanmıyor. Çeşmem, suyum akmıyor. Nafile, günübirlik işlerde çalışıyorum. Bir gün varsa, üç gün yok. Verdikleri iki kuruş para, emeğime anca yetiyor, onu da dil dökmeden, terim soğumadan alamıyorum.

Yeni günden umutlu olmadığım için uykum gelmiyor. Zifir gecelerim uzun, uzamakta. Bir biçimde uyumuşsam uyanmaya ne sebebim, ne de mecalim olur. Bazen günlerce oruçluyum, ezan da bozmuyor, mecburum.

Yetmezmiş gibi hastayım da. Aylardır ciğerimi öksürüyorum. Hissediyorum, yakınlaştı biliyorum. Hasta adamlar bilirlermiş.

Dilencilik etmeye vicdanım el vermiyor, kimseye avuç açmak istemiyorum; bu halde yaşamaya saygımı da yitirdim. Ruhum isyan ettikçe intiharı düşlüyorum. Sonsuz huzur için feragat etmeye nabzım var. Sükunla aramda bir engel canım. Yine de korkağın biriyim, bir uçurumun kenarına çıksam taş kesilirim.

En sonunda itiraf ediyorum işte. Hayatla olan kavgamda yenik düştüm. Ziyan-ı muhteşem benim.

• Allah yardimcin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan medin onunde icki icelim bi ara seninle

• Arkadaşım etrafında çevresi geniş olanlar, yardımı dokunacaklar yok mu? Umarım halledersin, kendinden vazgeçme. Anneni de bırakma, iyi bir kapı bulursun.
  • ciddiye almışlar baymühendisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık gercek seni sende tanımaya başlayabildin demek ki

Paylaşırım bunu ben güzel şiir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 20 Mayıs 2019; 19:17:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pizza yaptım ama hamuru kuru gibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.