Şimdi Ara

buzdolabı vurunca çalışıyor ? neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buzdolabına vurunca çalışıyor. elektrik düzeni falan sağlam, içindeki ışık yanıyor. ama arada geçirmeyince tekrar otomatik çalışmıyor. neden olabilir ?

sağolun.

• hocam aynı sorun benimde başıma geldi sorun neyden kaynaklıymış öğrenebildinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 5 Nisan 2017; 10:34:31 >
  • sorix kullanıcısına yanıt
    hocam termostat çucuğu bozulmuş,

o çubuk 1 metreden uzun, içerideki hava ısınınca genleşiyor 1-2 cm uzuyor ve dolaba çalış komutunu veriyor, dolap soğuyunca da kısalıp motoru durduruyor.

gelen arkadaş onun değişeceğini söyleyip garanti kapsamında yapmıştı, ürün stoklarında varsa 15 dakikalık iş.

garantiniz olmasaydı 150-200 arası bir bedeli oldugunu söyledi pahalı bir parçaymış. tabi geçirmece bir rakam salladı bence bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

hocam termostat çucuğu bozulmuş,

o çubuk 1 metreden uzun, içerideki hava ısınınca genleşiyor 1-2 cm uzuyor ve dolaba çalış komutunu veriyor, dolap soğuyunca da kısalıp motoru durduruyor.

gelen arkadaş onun değişeceğini söyleyip garanti kapsamında yapmıştı, ürün stoklarında varsa 15 dakikalık iş.

garantiniz olmasaydı 150-200 arası bir bedeli oldugunu söyledi pahalı bir parçaymış. tabi geçirmece bir rakam salladı bence bilemedim.

benim garanti bitti serviside çağırmıştım adamlar baktı sorun yok diyip gitmişler bu dediğim 2 ay önceki olay 10 liralık parçaya 150 - 200 lira demeyi çok seviyor servis büyük ihtimal kendim alıp değiştircem o parçayı teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.