Şimdi Ara

Buzdolabı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler düğün yaklaşıyor buzdolabı alıcam aklımda türk malı arçelik vardı ama Türk malı olmasına rağmen pahalı alman bosch hakkındada bir çok şikayet var Maximum bütçem 2000 tl bu duruma göre arçelik kalıyor geriye varsada aklınızda tavsiye edin dondurucu kısmı aşağıda olucak renkte gri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aynı konuyu araştırıyorum, bosch ve aristonun buzdolapları kötüymüş. Arçelikle siemens arasında kaldım şuan.
  • Okuduğunuz duyduğunuz şikayetlerin nerdeyse tamamı No-frostlar modeller içindir Bosch'ta. Bir tek XXL no-frostları öneriliyordu, o da LG yaptığı içindi zamanında. Şimdi Daewoo yapıyormuş onu da beğenmiyorlar. O yüzden Bosch-Siemens-Profilo'nun sadece low-frost modellerine bakın.
    Bosch'un dolabı kötüyse Siemens'in de kötüdür. Sadece panel farkı var arada aynı dolaptır aslında. Fiyatları ve model numaraları bile hemen hemen aynı. Profilo daha uygun fiyatla öne çıkıyor, gene aynı fabrikada üretilmektedir o da.

Bosch KGE58DL30N istediğiniz gibi gri ve buzluk altta olan modeldir. Low-frost almayı düşünürseniz bu modeli de düşünebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Okuduğunuz duyduğunuz şikayetlerin nerdeyse tamamı No-frostlar modeller içindir Bosch'ta. Bir tek XXL no-frostları öneriliyordu, o da LG yaptığı içindi zamanında. Şimdi Daewoo yapıyormuş onu da beğenmiyorlar. O yüzden Bosch-Siemens-Profilo'nun sadece low-frost modellerine bakın.
    Bosch'un dolabı kötüyse Siemens'in de kötüdür. Sadece panel farkı var arada aynı dolaptır aslında. Fiyatları ve model numaraları bile hemen hemen aynı. Profilo daha uygun fiyatla öne çıkıyor, gene aynı fabrikada üretilmektedir o da.

Bosch KGE58DL30N istediğiniz gibi gri ve buzluk altta olan modeldir. Low-frost almayı düşünürseniz bu modeli de düşünebilirsiniz...

Low-frost dediğiniz no-frosttan farklı bişey heralde

• KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Evet farklı. Derin dondurucu tiplerine göre;
    No-frost: derin dondurucusu karlanma yapmayan dolap
    Low-frost: derin dondurucusu karlanma yapan fakat eski statik dolaplar gibi fazla olmayan ve senede 1 temizliği yeten dolap

No-frost dururken neden low-frost alayım derseniz diyebilirsiniz. Lakin BSH low-frost dolapların kendine göre avantajları var en önemlisi de soğutucu kısımda daha doğal olan nemli soğutma yapıyor.
  • quote:

Low-frost: derin dondurucusu karlanma yapan fakat eski statik dolaplar gibi fazla olmayan ve senede 1 temizliği yeten dolap

No-frost dururken neden low-frost alayım derseniz diyebilirsiniz. Lakin BSH low-frost dolapların kendine göre avantajları var en önemlisi de soğutucu kısımda daha doğal olan nemli soğutma yapıyor.

Ben ürünleri taze tutsun istiyorum öle bi özellik varmış tadı bile fark ediyormuş birde bizimkiler hep yazın kış için buzluğa yiyecek atarlarkış için bunda olur değilmi sıkıntı çıkmaz
    Birde bosch alınanacaksa kore malı olmalı diyorlar bilginiz varmı o konuda aşırı ses yapıyor deniyor bosch için

• quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

quote:

Ben ürünleri taze tutsun istiyorum öle bi özellik varmış tadı bile fark ediyormuş birde bizimkiler hep yazın kış için buzluğa yiyecek atarlarkış için bunda olur değilmi sıkıntı çıkmaz
    Birde bosch alınanacaksa kore malı olmalı diyorlar bilginiz varmı o konuda aşırı ses yapıyor deniyor bosch için

Low-frostlar zaten yerli üretim. Normal no-frostlar da yerli. XXL no-frostlarına LG yaptığı için sıcak bakılıyormuş eskiden. XXL no-frostları şimdi Daewoo yaptığı için, tüm no-frostlara soğuk bakıyorlar. Aşırı ses yapıyor dediğiniz Bosch no-frostlar. O yüzden No-frost düşünüyorsanız Bosch-Siemens-Profilo harici markalara bakın. Sharp LG Arçelik uygun birşey alın. Bosch'un sadece low-frostlarına bakın yani kısaca.
    Soğuk kuru hava üfleyerek soğutma yapan dolaplar, ağzı açık yiyecekleri kurutur. O yüzden binbir zahmete katlanıp herşeyi ayrı ayrı poşetleyip koyuyor insanlar. Bu kuru hava üfleyen dolaplarda tazelik sağlamak için genelde bazı bölmelere özel olarak çeşitli teknolojiler lanse ediliyor firmalar tarafından. Bilmiyorum hangisi ne kadar işe yarıyor. Sonuçta yapay olduğu için sanmıyorum doğal nemli soğutma kadar başarılı olacağını. Annem 35 yıldır statik, nemli soğutma yapan dolabı kullanırdı, o yüzden hiçbir şeyin ağzını kapatıp ayrı ayrı streç filme sarmayız. Yiyecekler uzun süre taze kalırdı. O yüzden gene nemli soğutma yapan Bosch low-frostu tercih ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 28 Şubat 2015; 21:18:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL XXL BUZDOLABI TAVSİYESİ
    2 yıl önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Low-frostlar zaten yerli üretim. Normal no-frostlar da yerli. XXL no-frostlarına LG yaptığı için sıcak bakılıyormuş eskiden. XXL no-frostları şimdi Daewoo yaptığı için, tüm no-frostlara soğuk bakıyorlar. Aşırı ses yapıyor dediğiniz Bosch no-frostlar. O yüzden No-frost düşünüyorsanız Bosch-Siemens-Profilo harici markalara bakın. Sharp LG Arçelik uygun birşey alın. Bosch'un sadece low-frostlarına bakın yani kısaca.
    Soğuk kuru hava üfleyerek soğutma yapan dolaplar, ağzı açık yiyecekleri kurutur. O yüzden binbir zahmete katlanıp herşeyi ayrı ayrı poşetleyip koyuyor insanlar. Bu kuru hava üfleyen dolaplarda tazelik sağlamak için genelde bazı bölmelere özel olarak çeşitli teknolojiler lanse ediliyor firmalar tarafından. Bilmiyorum hangisi ne kadar işe yarıyor. Sonuçta yapay olduğu için sanmıyorum doğal nemli soğutma kadar başarılı olacağını. Annem 35 yıldır statik, nemli soğutma yapan dolabı kullanırdı, o yüzden hiçbir şeyin ağzını kapatıp ayrı ayrı streç filme sarmayız. Yiyecekler uzun süre taze kalırdı. O yüzden gene nemli soğutma yapan Bosch low-frostu tercih ettik.

Ozaman ürünleri taze tutma özelliği ve düşük tüketimi ile kaliteli bosch un low frost teknolojili kombi dolabını almakla hata yapmayız verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ederim

• buzlugu ustte olan low frostlar varmıdır ? malum bayanların boyu kısa oluyor, haliyle gunluk kullanımda normal yer daha cok lazım oluyor. Eski tip buzlugu yukarıda low frost varsa dusunuyorum
    Rica ederim. Düşük fiyat-tüketim-ses seviyesi, daha fazla net hacim, statik olmasından daha düşük arıza riski ve nemli soğutma sayesinde daha doğal uzun süreli tazelik sağlaması ileri çıkan avantajları. Raflar arası sıcaklık farkı ve dondurucu kısmının yaşadığınız bölgeye göre en az senede 1 kere temizlenmesi gerektiğini bilerek alırsanız sonradan pişman olacağınızı sanmam. Tabi sıkıntı yaşayanlar da yok değil. Candoğan beyin açtığı kge58aw30n konusuna bir göz gezdirmenizi öneririm. Ayrıca şimdi farkettim İzmir'de oturuyorsunuz sanırım. İzmirde bu dolabı kullanıp memnun olanlar var fakat sıcak bölgelerde bu dolabın biraz daha fazla karlanma yaptığı da bir gerçek. En iyisi konuya bakıp İzmirli kullanıcıların da görüşlerine bir bakmanız.
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Bosch KDV serisi var hocam. Annem diğerinde üst raflara yetişemediği için KDV58VW30N aldık biz de. Profilonun da var buzluk üstte low-frost'u fakat A++ modeli yok onun.
  • quote:

Rica ederim. Düşük fiyat-tüketim-ses seviyesi, daha fazla net hacim, statik olmasından daha düşük arıza riski ve nemli soğutma sayesinde daha doğal uzun süreli tazelik sağlaması ileri çıkan avantajları. Raflar arası sıcaklık farkı ve dondurucu kısmının yaşadığınız bölgeye göre en az senede 1 kere temizlenmesi gerektiğini bilerek alırsanız sonradan pişman olacağınızı sanmam. Tabi sıkıntı yaşayanlar da yok değil. Candoğan beyin açtığı kge58aw30n konusuna bir göz gezdirmenizi öneririm. Ayrıca şimdi farkettim İzmir'de oturuyorsunuz sanırım. İzmirde bu dolabı kullanıp memnun olanlar var fakat sıcak bölgelerde bu dolabın biraz daha fazla karlanma yaptığı da bir gerçek. En iyisi konuya bakıp İzmirli kullanıcıların da görüşlerine bir bakmanız.

Hocam statik dediğiniz low frost değilmi

evet low-frostların soğutucu bölmesi statiktir.
  • Tam konu açacaktım ki, benim durumuma uyan konuyu buldum
    Yaza nasipse evlilik var beyaz eşyadan buz dolabı kaldı. Konuyu açan arkadaş gibi 2000 lira maksimum 2300 lira civarı buzdolabına bakıyorum. Hatun no-frost, inoks, buzluğu üstte bir bosch istiyor. Ben candoğan beyin konusuna biraz göz gezdirince bosch no-frostlardan şikayetler olduğunu gördüm.
    Öncelikle Bosch-Simens-profilo grubunun no-frostlarındaki sıkıntılar tam olarak nelerdir? Sadece gürültü yapması mıdır? Başka sıkıntıları varsa hatunu vazgeçirmeyi başarabilirim Tabi low-frostun no-frosta karşı üstünlüklerini de bilmem lazım
    Bu fiyat aralığında no-frost başka hangi markaları ve modelleri tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 1 Mart 2015; 18:06:20 >

• berke_han kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamayanlar da var tabiki ama sıkıntılıymış BSH no-frostlar. İlla BSH no-frost alacam diyorsanız en azından mimli modellerden birini almayın. Çok ses yaptıklarını sürekli okuyorum da diğer sorunları bilmiyorum araştırma gereği duymadım bu kadar insan diyorsa vardır bildikleri birşey:))
    No-frost low-frost sadece dondurucu bölüm için verilen isimdir. Farklı markaları karıştırmadan BSH grubu için bu iki sistemi kıyaslarsak;
    Low frostlar daha ucuz fiyat, daha az ses seviyesi, daha az enerji tüketimi, daha fazla net hacim, statik olmasından dolayı daha düşük arıza ihtimali ve en önemlisi soğutma kısmında nemli soğutma yapmasından dolayı daha doğal tazelik sunmasıyla öne çıkar. No-frostlara göre dezavantajları ise derin dondurucu kısmının yaşanan bölgenin sıcaklığına göre en az senede 1 kez temizlenmesinin gerekmesi ve her rafın sıcaklığının aynı olmamasıdır. Üst raflara doğru sıcaklık artar. Bosch'ta aradığınız tipteki low-frost modeli KDV58AL30N.

No-frostta Bosch yerine LG'ye bakabilirsiniz ya da Arçelik-Beko-Grundig'in güzel dolaplarına. Model istemeyin ilgim yok:)
    Hem no-frost olup hem de soğutucu bölmesinde nemli soğutma yapan buzdolapları da var piyasada Electrolux-Liebherr-Miele gibi fakat 450lt hacimli dolapları bile 3bin liradan başlıyor bütçenizi aşar. Arçelik-Beko'da da bu tip dolaplar varmış. Fakat hangi modellerdir ve ne derece başarılıdır bilmiyorum.

• **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Low frosta razı edersem aklımdaki makineyi önermişsiniz
  • ben low frost 'a razı edemedim :)
    yıl 2015 olmuş buz mu kırıcam ben dedi başka da birşey demiyor :D

mecburen no-frost bakıyoruz.
    max. 2500 liraya buzluğu altta olmak şartıyla alınabilecek en iyi makineyi arıyorum.
  • Bizim hatunda sebzelik meyvelik ayrı olsun istiyo. Bu yüzden aşağıdaki buzdolabını alıcam büyük ihtimalle. Baldız bunun arçelik olanını 4 senedir kullanıyo çok memnun. Beko bayisi en son 2.250TL diyo. Detaylı inceledim beğendim bence bu modelede bir bakın

http://www.beko.com.tr/no-frost-buzdolabi-B-9478-NEXN-Buzdolabi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Bizim hatunda sebzelik meyvelik ayrı olsun istiyo. Bu yüzden aşağıdaki buzdolabını alıcam büyük ihtimalle. Baldız bunun arçelik olanını 4 senedir kullanıyo çok memnun. Beko bayisi en son 2.250TL diyo. Detaylı inceledim beğendim bence bu modelede bir bakın

Bizim hatunda illa gri alttan buzluklu olsun diyor yalnız bosch bundan daha ucuz hem yengenin istediği gibi iki bölmeli linki bulursam atayım Low-frost hemde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Bizim hatunda sebzelik meyvelik ayrı olsun istiyo. Bu yüzden aşağıdaki buzdolabını alıcam büyük ihtimalle. Baldız bunun arçelik olanını 4 senedir kullanıyo çok memnun. Beko bayisi en son 2.250TL diyo. Detaylı inceledim beğendim bence bu modelede bir bakın

Bizim hatunda illa gri alttan buzluklu olsun diyor yalnız bosch bundan daha ucuz hem yengenin istediği gibi iki bölmeli linki bulursam atayım Low-frost hemde

http://m.boschevaletleri.com/Product.aspx?Code=KGE58DL30N
    http://m.boschevaletleri.com/Product.aspx?Code=KGE58BI44N

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.