Şimdi Ara

buzdolabı alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar emektar beko marka buzdolabımız dün elim bir kaza doalyısıyla hakkın rahmetine kavuştu.

yeni dolap alıcaz maksimum limitim 2000 tl.kafamda hep dışında su pınarı bulunan samsunglar var.geniş bir aileyiz.iç hacmi yüksek doalp istiyoruz.önerebileceğiniz ürünleri bekliyorum.

netten alabileceğim site önerilerinizide bekliyorum.teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep41 -- 14 Temmuz 2009; 21:32:56 >

• bugün gittim dartyden samsung aldım.bişey dikkatimi çekti en ucuz dolaplar samsungdu.dandik markalar bile pahalıydı.bu fiyat farkını anlamadım.benim bildiğim samsung çok iyi marka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

bugün gittim dartyden samsung aldım.bişey dikkatimi çekti en ucuz dolaplar samsungdu.dandik markalar bile pahalıydı.bu fiyat farkını anlamadım.benim bildiğim samsung çok iyi marka.

aynen katılıyorum Darty'de benim de dikkatimi çekmişti bu.Valla ihtiyacım olmamasına rağmen benim de alasım gelmişti.İyi tercih.Modeli ve aldığın tutarı da yasaydın keşke.
  • merhaba,

öncelikle hayırlı olsun.Bende daha yeni bir samsung buzdolabı aldım. RT63-WMSW diye. Siz sorması ayıp olmazsa hangi modeli ve fiyata aldığınızı belirtebilirmisiniz?
    Teşekkürler
  • modelini unuttum.yarın teslim edilecek dolap.yalnız b sınıfı enerji tüketimi var.yıllık 610 kw enerji tüketimi.çift motor varmış.non frost bölümü altta ve baya geniş.beni cezbeden bu yönü olmuştu.

fiyatı ise 1399 ytl idi.inanın yanında profilolar var ve dolabı alsanız asla içinize sinerek eve sokmazsınız ama fiyatları çok uçuktu.ben zaten kafaya koymuştum samsung almayı.bide gidip en iyi fiyatın samsung olduğunu görünce şaşırdım.
  • link buldum arkadaşlar.valla bu siteye göre çok iyi fiyata almışım.

http://www.basarionline.com/index.php?p=show&pid=70&k_id=14
  • bende linkini verdiğiniz yerden aldım ve piyasa fiyatlarına göre oldukça iyi bir rakam yaptılar ve çok ilgililler.Buzdolabınızın hayırlı olmasını diliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR AKÜ ALICAM YARDIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssesli

bende linkini verdiğiniz yerden aldım ve piyasa fiyatlarına göre oldukça iyi bir rakam yaptılar ve çok ilgililler.Buzdolabınızın hayırlı olmasını diliyorum.

teşekkür ediyorum.linkini verdiğim site dartye göre biraz pahalı gibi.
  • neden samsung tercih ettiniz bocsh niye tercih etmediniz bende 3 ay sonra evleniyorum beyaz esyada cok kararsızım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: west

neden samsung tercih ettiniz bocsh niye tercih etmediniz bende 3 ay sonra evleniyorum beyaz esyada cok kararsızım.

öncelikle şimdiden mutluluklar diliyorum.neden samsung sorusuna ise şöyle cvp vereyim.dolaplara bakarken bir tek samsungun kapılarını açınca içim ferahlıyordu.kalabalık bir aileyiz büyüklük çok önemli.diğer markaların modellerine baktım ama inan fiyattan çok dolaplar içime sinmedi.birde samsung diğerlerine nazaran anlamadığım bir şekilde çok daha uygun fiyatlı.sana tavsiyem git bi samsungları incele.

birde bir ürün alırken donanımhabere sormadan asla almıyorum.zamanında smsungu çok önermişlerdi.ondan beri samsung almayı kafaya koymuştum.
  • Valla kişisel tercihimi yazarsam, çocukken evimizde Arçelik vardı, sonra babamlar dolabı yenileyip arçelik aldılar, bende evlenirken tüm beyaz eşyalarımı Beko aldım, 5 sene oldu evleneli maşşallah kullanyorum bir sıkıntım yok,

Samsung benim gözümde işini iyi yapan girdiği her sektörde ürünleri kaliteli bir firma, TV, Ağır iş Makinası, Foto mak. Kamera gibi ürünlerini görmüştüm, hiç buzdolabını görmedim inşallah memnun kalırsınız,

servis ve yedek parça çok önemli buzdolabında biliyorsunuz bozuk kaldığı her an dolap işlevi gereği bizi üzerler,

ben olsam Beko alırdım. Memnunum ve Türk markası
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_efe

Valla kişisel tercihimi yazarsam, çocukken evimizde Arçelik vardı, sonra babamlar dolabı yenileyip arçelik aldılar, bende evlenirken tüm beyaz eşyalarımı Beko aldım, 5 sene oldu evleneli maşşallah kullanyorum bir sıkıntım yok,

Samsung benim gözümde işini iyi yapan girdiği her sektörde ürünleri kaliteli bir firma, TV, Ağır iş Makinası, Foto mak. Kamera gibi ürünlerini görmüştüm, hiç buzdolabını görmedim inşallah memnun kalırsınız,

servis ve yedek parça çok önemli buzdolabında biliyorsunuz bozuk kaldığı her an dolap işlevi gereği bizi üzerler,

ben olsam Beko alırdım. Memnunum ve Türk markası

haklısın bende ilk iş olark servisini sordum.arkadaşım bi ara samsung mağazasında çalıştı onunda görüşlerini aldım.bi sıkıntı yok yani.kocaelideyim servis var.eski dolabımız beko idi 20 yıl bize dayandı.ama yeni teknoloji türk markalarına güvenmiyorum açıkçası.inşallah dediğin gibi sorun yaşamam.

• Eski Arçelik buzdolapları Alman Bosch parçaları ile imal ediliyordu ondan kaliteliydiler, eski no frostları ise Kore'den ithaldi. Şimdikiler buzdolabında fena değil, ama eski kalite yok kesinlikle, ayrıca dondurma kapasitesi, elektrik kesintilerinde saklama süresi düşük, performansına göre çok pahalı. Aranılan eski kaliteyi Samsung'ta bulabilirsiniz. Bizim Samsung buzdolabı da 1995'ten beri tıkıt tıkır çalışıyor. Bırakın arıza yapmayı, çatlayan bir plastik parçası bile olmadı. (tüm gövde rafları yekpare plastik olmasına rağmen)
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Eski Arçelik buzdolapları Alman Bosch parçaları ile imal ediliyordu ondan kaliteliydiler, eski no frostları ise Kore'den ithaldi. Şimdikiler buzdolabında fena değil, ama eski kalite yok kesinlikle, ayrıca dondurma kapasitesi, elektrik kesintilerinde saklama süresi düşük, performansına göre çok pahalı. Aranılan eski kaliteyi Samsung'ta bulabilirsiniz. Bizim Samsung buzdolabı da 1995'ten beri tıkıt tıkır çalışıyor. Bırakın arıza yapmayı, çatlayan bir plastik parçası bile olmadı. (tüm gövde rafları yekpare plastik olmasına rağmen)

zaten kötü bir düşüncem yoktu ama bu yorumdan sonra çok daha rahatladım.yanlış karar vermediğimi düşünüyorum.
  • benim dolapla çam.makinesini sabah takmışlar. eve gidince izlenimlerimi aktarırırım. Bende hem bosch hemde samsung bayiilerinde ürünlere baktığımda kalite olarak arada fark göremezken fiyat olarak dağlar kadar fark vardı.Ayrıca bu forumdaki herkesinde tavsiye etmesi almamda etken oldu.
  • Çamaşır makinesinde Bosch Samsung'tan daha iyidir yalnız.
  • teslimat şimdi yapıldı.darty saatinde bunu gerçekleştirdi.

4 saat fişini takmamamız önerildi.taşınırken gazı çalkalandığı için.kaç gündür soğuk su içemiyoduk valla.
  • hayırlı olsun,güle güle kullanın.Çamaşır makinesinde baz aldığım bosch marka 5 kg kapasiteli ve 600 devirdi.Ayrıca 1,28kw elektrik tüketimi vardı.Aldığım samsung 1000 devir , 6 kg kapasitesli ve tüketim 1,02kw. Aynı fiyata geldi o yüzden tercih ettim.
  • arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güle kullanın,bende 1 ay önce 629evs inox görünümlü olanından aldım,genelde düşmem butür satıcı atmasyonlarına bu sefer satıcı kız B sınıfı ama çift motor var olayına inandırıp sattı bana eve gelip kurulacağı zaman teknik servise ikinci motoru nasıl devre dışı bırakıp bırakamayacağımı sorunca düğme olmadığını farkedip yok dediler sağolsunlar,ama yinede evlenince aldığım 2 senelik bosch nofrost'an çok çok iyi bence iyiki onun yerine bunu kullanıyoruz şimdi her yönüyle bu daha iyi oldu,
  • Soguk su bölümü olanlardan al.Ben arçeliken almıstım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.