Şimdi Ara

BUZ HOKEYİ MAÇLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buz hokeyi maçlarını hangi kanaldan izleyebilirim,bilginiz var mı?

• espn
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

espn

• ESPN Detroit 4ever Daystuk adamım(doğru heralde )
  • çok zevkli aslında en az futbol kadar hatta şiddet unsuru hayli fazla

ben çok seviyorum
  • Bende NHL07'yi buldum biryerlerden oynaya oynaya hoşuma gitti,Youtube'den falan videolarınıda izliyorum,kesmiyor artık canlı buz hokeyi maçı izlemek istiyorum,anladığım kadarıyla teke tek kavga da serbest.Çok eğlenceli geliyor vallahi bana, acaba TRT2,TRT3 falan oralarda yayınlanıyor mu?Hiç rastlamadım ama...Olsa güzel olurdu.
  • ankarada olan arkadaslar varsa bahcelideki belpa buz pistine gelip canli olarakta buz hokeyi maci izleyebilirler maclar ucretsiz suan lig baslamadi ancak takip etmek isteyenler icin turkiye buz hokeyi federasyonu web sitesi :www.tbhf.org.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iddaa Basketbol Tahminleri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet,baktım İzmit,Ankara diyor sadece başka il göremedim.Çok heveslenmiştim halbuki izlemek için...
  • Var bi kanalda ama sadece National maçlar veriyor canada veya usa yok ama alman ligleri
  • internetten izlemek istiyorsan tüm NHL maçları için link atabilirim PM den.
  • mesajım bulunsun bende merak ediyorum

Timhat pm alabilir miym ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeIsMoney -- 18 Eylül 2009; 12:35:58 >
  • Timhat PM atarsan çok memnun olurum.

manisabk;farketmez kanalın ismini söylersen sevinirim.
  • beyler pm attım..isteyen arkadaşlarla sizde paylaşabilirsiniz. o link sürekli güncellenir bütün nba , nhl maçlarını ordan izleyebilirsiniz (ayrıca tüm futbol maçları da :))
  • @timhat bana da bi pm atar mısın?
  • Ben de alabilir miyim özel mesaj?

(:
  • bana da pm lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.