Şimdi Ara

BÜYÜYÜNCE EVLENMEYECEĞİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten bu tiple kimse benimle evlenmez.Evlensem bile çocukta yapmam.Bana falan benzerler şimdi.

• Peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke herkes senin gibi düşünse.
  • büyüyünce
  • Zorla evlendiriyolsr sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bu postları okumaktan sıkıldık ama sen konu açmaktan sıkılmadın. Burada kimse seni değiştiremez. Tipin yoksa kendine özen göstereceksin. Hayatını düzene sokacaksın seviyeli arkadaşlıklar edineceksin. İnan burada sen bu postları atarken dışarıda olanlardan mahrum kalıyorsun. Eve kapanıp "ben tipsizim,evlenmeyeceğim yea" diye hayatını öylece geçiremezsin. Dışarı çık ve insanları seyret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Paramedik -- 3 Ekim 2015; 0:41:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarı çıkayım demek.Dışarı çıkıp ne yapacağım?Arkadaş yapabilsem buraya konu açmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minato Namikaze -- 3 Ekim 2015; 0:43:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben Evlenmeyecem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buraya konu açınca sana arkadaş mı buluyorlar? Hem ne önemi var arkadaşının olup olmadığı ? Gördüğün ve imrendiğin sıkı arkadaşlıklar yok ki. Çoğu menfaat üzerine kurulu. Seninle isi bitenin arkadaşlığıda bitiyor. Ben bu olayları geçirdiğim için yazıyorum buraya. Dışarı çıkıp gezmek için kimseye ihtiyacın yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +999
    Yıllarca takıldığım adam arkadaş bulunca sattı beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.